​För ungefär ett år sedan gjorde jag slut med en kille som jag hade varit tillsammans med i ca 3 och ett halvt år.

Livet med honom var svårt. Jag hade inte mitt egna liv och det var knappt så jag fick åka hem för honom.

Första året var faktiskt helt okej. Dock så redan efter ett halvår i förhållandet började jag tappa känslorna och efter ett år fanns det inga kvar. 

Det var efter första året allt hemskt började hända. Jag vågade inte göra slut. Och ärligt talat var det så här jag trodde att mina förhållanden skulle vara. Att jag inte förtjänade något.

Efter det första året blev han mer och mer kontrollerande. Sa jag hej till någon annan kille så fantiserade jag om att ha sex med honom. Allt blev bara värre och värre. I slutet så fick jag inte åka hem för då kunde han inte hålla koll på mig. Jag fick inte gå på stan utan honom för där fanns det ju killar som inte var hans kompisar. När jag väl lyckades fjäska till mig att få sova hemma så ringde han var 10e minut för att kolla vart jag var. Gick jag till en kompis 1 km fick jag extremt mycket skit för att jag inte ringde och sa att jag gick utanför dörren. 

Rakade jag mig någon annanstans än under armarna var det för att jag skulle ligga med någon annan. Jag fick inte sminka mig eller ha på mig kläder som visade lite hud. Det slutade med att jag sminkade mig i hemlighet och tog bort det sen när jag skulle träffa honom igen.

Jag önskar verkligen att detta var det värsta.. Att inte få ha något privat liv..

Han fick mig att göra saker jag inte ville göra.. (Kanske inte sånna hemska saker som ni nu tänker på) men han tvingade mig att radera mina kontakter från mobilen. Alla som han inte var kompis med.

Han tvingade mig till sex. Inte bara i sängen utan även på offentliga platser. Han kunde inte ta ett nej över huvudtaget. Sa jag nej för jag var för trött eller absolut inte hade lust så fick jag mig extremt mycket skäll om att jag är en otrogen jävla slampa. Han surade fram tills att jag gick med på sex.. Det gjorde fruktansvärt ont och inte vågade jag berätta för någon. 

En gång när vi gick och la oss började han tafsa fast att jag sa nej. När jag sen höjde rösten blev han sur och skulle precis läxa upp mig men ångrade sig och sa godnatt. Mitt i natten vaknade jah upp utav att han hade stoppat in den i mig och började ha sex. Jag kände mig skamsen och smutsig. Vågade inte säga nej igen.

Vi bråkade ofta. Varje dag. Varje gång brottade han ner mig på marken och tryckte fast mig där genom att sätta sitt knä på min bröstkorg och hålla hårt i mina handleder. Ofta gick jag runt och döljde blåmärken.

Nej. Jag har inte varit en ängel i förhållandet heller. Ofta jag slog. Inte mot honom utan runt om mig för att få bli lämnad i fred. Jag siktade inte. Jag bara slog där jag trodde han var (såg inget under mina panikattacker) Jag träffade flera gånger. En gång råkade jag slå sönder hans trumhinna.

Mina kompisar och min familj sa hela tiden till mig att göra slut. De visste dock inte vad som hade hänt. De såg bara att jag mådde dåligt.

Men sexuellt utnyttjad har jag blivit varje gång sen jag blev av med oskulden. Killarna har varit otrogna och behandlat mig som... jah.. jag vet inte... 

Första gången jag blev våldtagen och mimisshandlad var det på riktigt. Killen slog mig och bröt nästan armen av mig för att sedan putta ner mig ifrån sängen rakt på ett glas som han visste fanns där. Han våldtog mig en natt efter vi hade varit och druckit. Jag sa nej men han tryckte ner mig och körde in den helt tort i mig.. Den smärtan var hemsk och jag grät mig igenom allt. Sa nej och att det gjorde ont flera gånger men han lyssnade inte. Ändå gjorde jag inte slut.. Ändå anmälde jag honom inte. Varför? Jo för att jag såg allt som mitt fel. Det var jag som hade orsakat allt. Jag kände att jag förtjänar inget annat.

Så har jah levt i hela mitt liv endasen jag började bli mobbad i 3an.

Detta är första gången jag lättar på mitt hjärta. Det finns de få som vet om min historia. Tillexempel Mattias.

Älskade Mattias som fick mig förstå att jag inte förtjänar sånt. Ingen gör det. Man måste lära sig att våga stå upp.. varsesig det gäller våldtäkt, misshandel eller sitt eget liv.

Ditt liv är ditt liv. Låt inte någon annan kontrollera det.

Från att jag var 14 tills nu att jag fyllde 20 så har jag stått och tagit skit. Under ett år typ har jag lyckats bygga upp mig. Inte helt men mycket.

Jag står på mina ben. De är inte jättestadiga men jag har hjälp för att hålla min balans.

Nu vet ni lite mera om mig. 

Ha det gott och tänk på det som är viktigt för dig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan.

Jo nu är det så att jag har misstankar att min kille börjar tröttna på mig... Allt oftare ligger vi nästan i varsin ände utav sängen när vi sover. Jag är den som flyttar mig närmare.. inte han. Sen (detta är säkert barnsligt men) så har han börjat intressera sig för andra tjejer nu känns det som. Anledningen att jag tror det är för att när vi låg och kollade film så dök det upp en halvnaken smal silikonbrud. Jag skämtade med honom och lixom "henne hade du allt velat ha va?" Herregud vad han tog åt sig. Fräste till men han sa inte emot och sedan slutade han prata med mig helt. Tror att han fick dåligt samvete. Sen inte verkar det som att han känner för att vara kärleksfull och romantisk mot mig längre.. nu är det mera "yo! Broshan!"

Jag vet inte vad jag ska göra längre. Känns som att vårat förhållande tippar på ett stup.. de stunderna vi inte bråkar beter vi oss mera som polare mot varandra. Visst.. jag gör inte så mycket kärleksfullt mot honom men tycker han sprider någon negativ energi runt sig när jag väl gör det..

Jag är livrädd för att det är någon av de två sakerna jag tror..

1. Han gillar mig inte längre men vågar inte göra slut för att jag bor i hans lägenhet plus att han sagt att han aldrig kommer göra slut.

2. Han har träffat någon annan. Men jag är ett för säkert kort bär han behöver närheten och kärleken att han inte vill dumpa mig.

Jag vet att jag borde prata med honom. Men han kommer bara att bli sur som vanligt när jag pratar om något som får mig på dumma tankar eller får mig att må dåligt..

Likes

Comments

Hejsan !

Igår övningskörde jag för första gången. Ack vad jobbigt det var x) inte direkt super nöjd att jag har risktvåan på måndag... blööh men vi får hoppas det går bra ändå.

Idag gjorde jag en ny tatuering oxå. Jättekul att upptäcka att jag använde fel nål till ifyllnad.. inte konstigt det gjorde så förbaskat ont. Blev inte jättenöjd men. Har 3 personer som vill att jag ska tatuera dem oxå.. yeey.. känner mig så peppad på det x)

Likes

Comments

Hejsan.

Nu är riskettan klar och Mattias har gått handledarkursen. Så nu får jah strax övningsköra med honom.

Om 10 dagar är vi påväg hem från Danmark. Får väl se vad som händer där. Mår asdåligt över min kropp så vet inte om det blir bad.

Men fått veta nu att någon resa/kryssning blir det antagligen inte förens jag har fått mig ett jobb vilket jag aldrig kommer få... Så kommer aldrig komma utomlands. Yeey.....

Startat träningen rejält nu. Måste bli mindre annars måste jag börja köpa kläder från plus size... Inte direkt kul. I mina ögon alltså. Inget fel med att köpa sina kläder på plus size men jag har lovat mig själv för längesen att jag aldrig ska göra det. Känns dock hopplöst... känns inte som att det kommer bli någon skillnad alls.. menmen.. måste vänta och se..

Likes

Comments

Hejsan!

Imorgon har jag riskettan. Börjar klockan 09.00.. Yeeey... Är så inte pepp på det egentligen. Men det är ju tvunget för att kunna ta sitt körkort.

Idag träffade jag min kompis. Jag som fick ta kontakten.. Aja det var kul att se henne nu innan hon flyttat upp till Sundsvall.. kommer aldrig få se henne då ju.

Umh. Om 17 dagar sitter vi på båten hem ifrån Danmark. Jag längtar så jävla mycket dit. Kommer bli så skönt att hitta på något med honom.. För idag har han verkat.. anti. Typ. Inte undertiden han var på jobbet men så fort vi träffades.

Idag har jah även fått mig en törn. Jag känner mig jämt fet och ful men har aldrig känt mig fet och oattraktiv med Mattias. Tills idag. Känns som vårt sex slutat för att han börjar bli äcklad av min kropp.. Jag önskar verkligen att jag fick mig magiska krafter så att jag kunde styla mig själv. Seriöst.

Jo! Sen har jag glömt berätta att vi har köpt oss varsin orm. Smirnoff och Tequila <3

Likes

Comments

Hej...

Idag har varit en sjukt jobbig dag... Vet inte ens varför.. Jag har varit dyster och ledsen och extremt lättirriterad..

Jag har känt mig bortglömd absolut hela dagen idag. Känt mig så extremt obehövd.. Inte bara av Mattias utan resten av mina vänner som nu förtiden aldrig hör av sig.. om det nu inte är så att de vill ha något..

Jag har tröttnat på att höra av mig först.. Tröttnat på att kolla om de vill hitta på någonting för att sen få ett nej för de orkar inte ta sig hit.. Men vad ska jag göra? Jag har inget körkort eller busskort vilket mina kompisar har.. Hörde av mig till min gamla barndomsvän.. Hon svarade med "((:" inget mera.. andra som skrev i kommentaren fick svar.. riktiga svar.

Allt pissar på mig nu känns det som. Bikinin som jag köpte passar inte... badbyxorna jag köpte passar inte. Blir inget bad för mig i år om jag inte lyckas gå ner 20kg innan sommaren..

MEN det finns lite positivt oxå. Riskettan och Risktvåan är bokade! Har satt mål på körkort lagom tills att jag fyller år.. max 1 vecka efteråt.

Bella ska bli fotad så vi kommer få vackra bilder på henne!

Jag var inte gravid vilket underlättar all ångest på om man ska göra abort eller inte.

Vad var det mera... JO arbetsförmedlingen har satt mig på en kurs så att jag ska utveckla mig själv inom butiksarbete! Hoppas verkligen att det kommer bli kul.

Sen är det 19 dagar kvar tills att vi åker till Danmark. Längtar!


Nu ska jag koppla av och deppa sönder lite mera med cider! Bye!

Likes

Comments

Hejsan.

Små saker kan göra riktigt ont i hjärtat.. Det kan vara ett sviket förförtroende från någon som betyder allt, det kan vara ett löfte som brutits..

Just nu känns inte mitt hjärta helt. Skulle folk veta skulle de tycka att jag är barnslig och antagligen kontrollerande.. men det är inte så jag ser det. Visst, jag har brytit förtroende en gång. Men då handlade det inte om något personen ansolut inte ville och hade berättat för mig. Detta... jag vet inte hur jah ska förklara allt. Men ont gör det.. När skulle jag fått reda på det om jag inte läst det själv? När det hände? Antagligen

 Inte ett ord hade jag fått höra om det innan.. Och inte ens ett förlåt. Utan helt plötsligt blev jag boven. Den stora boven i det hela...

Det gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Jag vill lipa, jag vill slå sönder saker och jag vill bara försvinna...

Jag skakar och har gjort det några timmar nu. Vet inte om det är av sorg, ilska eller förtvivlan.. kanske alla tre? 

Förstår inte varför du tänkte hålla det hemligt.. men jag förstår en sak... Och den saken krossar mig mera..

Om jag någonsin kommer somna så säger jag godnatt 

Likes

Comments

Hejsan!

Får se om jag kommer på något att skriva.

Det verkar inte som att det blir någon resa till Estland dessvärre. Vi har inte fått pengarna vi hoppades på och dealen går ut idag. :/ MEN vi har köpt en dagsresa till Danmark hehe :D den 29/3 åker vi. Dessvärre är det ju bara 1 dag men vi behöver den dagen till att bara fokusera på varandra. Läka relationen. Vi hittar säkert något bra erbjudande på kryssning igen lite senare :)

I Fredags gjorde jag en tatuering på min kompis fot. Det var hennes första tatuering och hon fick väl något ont. Hehe :p men den blev hyfsad iallafall!

Nu ska jag dricka te och ta en cigg! Bye!

Likes

Comments

Ojojoj för många inlägg idag :p

Sitter man hemma och har tråkigt medan killen är på jobbet så kan man ju baka. Besvikelsen var bara att vi hade tydligen ingen kakao vilket behövs till kladd muffins. Så jag tog oboy istället. Det funkade utmärkt och de fick en extremt fantastisk smak! Mums! Hoppas bara han gillar dem också. Ska snart börja göra i ordning kycklingen. Hmm.. why not? :p


Här är receptet på kladdmuffins. Testa! Det är gott!


16 st 2 ägg

2 1/2 dl strösocker

2 tsk vaniljsocker

1 krm salt

4 msk kakao

1/2 tsk bakpulver

2 dl vetemjöl

100 gr smält smör eller margarin.

Sätt ugnen på 200 grader, placera ut 16 formar på plåt, smält smöret och låt det svalna, vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao och bakpulver. Tillsätt sist mjölet och det smälta smöret. Vispa snabbt ihop till en slät smet. Klicka ut i formarna och grädda mitt i ugnen i ca 10 min. Lägg en handduk över muffinsen när de svalnat så de inte blir hårda

Testa även slänga i halva dumlebitar i varje form!

Likes

Comments

Hejsan

Blommorna jag fick av älsklingen på alla hjärtansdag har börjat slå ut nu. Han är verkligen världens bästa pojkvän <3

Sen så har vi börjat prata om att vi ska åka på kryssning!!! 2 nätter på båten och 1 natt på hotell i Estland! Hoppas verkligen på att vi kommer kunna åka! Allt beror på hans ex om hon betalar tillbaka det hon är skyldig honom. Alltid bra att hitta en awsume deal på groupon! 1600 kr för två personer. 3 nätters Tallinkryssning. Det skulle vara så jävla underbart. Vi behöver verkligen komma iväg ett tag och bara vara vi. Bella kommer då få vara hos min mamma och pappa så får vi hoppas att katterna kan vara hemma hos hans fosterföräldrar <3

Likes

Comments