I måndags så var det typ världens bästa dag. Jag var med hunden Leona och min bästis. Vi badade tillsammans och hade jätte kul. Det var asgrymt! Jag vill så jätte gärna göra om det!
Här är några bilder på Leona och min bästis när vi badar.
Kram Mikkis
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, jag har inte direkt haft tid att blogga för att jag lagt mig så sent eller inte haft internet. Men jag kan ju säga lite kort att jag har varit med Jussan på sommarland där jag fick träffa min kusin som sommarjobbar där.
Sen någon annan dag så åkte jag och familjen till vår sommarstuga och sen så firade vi min "farfar". Jag har fått en surfplatta av min farbror(^∇^)
När vi skulle hem så fick vi lov att åka tidigt på morgonen för att mamma jobbade och sen skulle jag på "wanna be sommarhäng" där jag fick träffa mina vänner och bada.
Jag längtar tills i morgon eller rättare sagt Idag för att det är ny dag för då jag ska ta hand om Leona, min mosters hund hela dagen (⌒▽⌒)
(Bild på mig och Erika på "wanna be sommarhäng")
Kram Mikkis

Likes

Comments

Hej, vill bara informera lite kort vad jag gjort de senast dagarna... I fredags så var jag ensam hemma. Först så hade jag jätte tråkigt. Jag lyssnade bara på musik hela tiden.
Sen kom jag på att jag kunde ju göra en låt, men det gick inte så bra för att jag inte direkt hade någon inspiration.
Jag gjorde nån rapp istället med appen AutoRap, sen när jag tröttnat så sjöng jag lite karaoke, det gick jätte snabbt, på det så försvann 3 timmar.
Jag tröttnade och min röst behövde vila så då tittade jag på tv och satt i mobilen samtidigt. Sen kom jag på att jag skulle vilja spela ringsingnalen i one missed call på piano, den japanska versionen. Så jag letade och letade tills jag hittade något. Så skrev jag ner. Noterna och tränade. Det gick jätte bra i början sen blev det svårt. Då kom pappa hem och skulle göra taco. Medan han gjorde det så ringde jag farmor.
Sen när vi hade ätit och alla hade kommit hem så tog kusin Sara och jag en kvällspromenad.
Jag blev för trött för att blogga då det är därför jag skriver det nu.
Kram Mikkis


Likes

Comments

Idag så har jag skött ljudet på mötet/gudstjänsten.
Jag har varit ganska deppig igår motsats till igår då jag var jätte glad av ingen anledning...
Men idag har jag fixat med fotton lite, tagit kort och så har jag precis varit ute och gått. Jag gick vändan 2ggr för att pappa gick för snabbt, få vi har varit ute och gått i en och en halv timme. Sen när jag skulle börja gå hemåt och inte hade så jätte långt kvar så träffade jag hunden Lasse som älskade att bli kliad på magen ;)
Nu ska jag antagligen vila en stund.
(Första bilden har jag tagit idag och redigerat. De andra är på mig igår när jag var glad.)
Kram Mikkis
Likes

Comments

Glömde blogga igår kväll.
Ja, igår så cyklade jag, Emma och Jussan till Sommarhäng. Vi kom 45min för tidigt så vi var först av alla men det gjorde inte så mycket.
Jag var mycket glad att få träffa alla vänner igen, speciellt Erika ;)
Vi skulle spela brännboll men jag orkade inte så jag hängde på bänken på sidan om och pratade om många saker. Jag pratade mest om ett läger som jag varit på som är super bra som heter Acts, jag visade även videor från lägret.
Sen så diggade jag lite av musiken de spelade på sommarhäng. Haha, jag började dansa några gånger och inte för än senare fick jag reda på att Erika hade filmat allt.
Ja vi hade jätte kul, efter jag hade varit med bästa Erika så efter ett tag så cyklade vi hem igen. Och jag sa "Jabbadabbadingdong" en gång och så svarade Emma "Jabbadabbadingdong" och så när jag skulle hem så tvingade vi Jussan att säga det också ;)
Sen så gick jag en liten kvälls promenad.

Idag så har jag varit och firat min kusin Sara som fyllt 18år. Har typ inget mer att säga om idag... Jo, jag drömde om en val inatt. Nu så sitter jag och lyssnar på Amy Diamond. :)
(Bild på Erika och mig igår)

Likes

Comments

Just nu sitter jag på soffan och kik:ar med min bästa vän. Hon är påväg hem från Borlänge för att hon har shoppat.
Jag sitter nu och väntar på henne i min ensamhet för att vi ska. Cykla tillsammans till sommarhäng som är klockan 6.
Saknar henne mycket nu för att jag har så tråkigt och är ensam hemma, fast mamma kommer hem snart.
Hoppas det går lätt att cykla, att vi kommer i tid och att det blir en jätte bra kväll. :*
Kram Mikkis

Likes

Comments

Idag har jag haft en ganska tråkig dag med inte så mycket att göra, jag hade tänkt kolla på en film men det laggade så enormt mycket så jag får väl se den någon annan dag.
Jag har du duschat haha, det var ett tag sen jag gjorde det sist, sist så var det när jag var på Kreta för några dagar sen.
Men nu ska jag ta och gå en lite kvällspromenad i byn med föräldrarna.
(Liten bild på våran trädgård)
Kram Mikkis

Likes

Comments

Idag har jag målat på stenar askar osv. Har haft det ganska tråkigt så Jaja...
Jag har haft en kompis hemma hos mig. Vad kan man säga, det var inte direkt för att bara hänga, mer ett patient uppdrag för kärleksdoktorn. ;p
Annars har jag kollat på gamla saker sen jag var liten.
Idag har jag också sagt hejdå till min kusin som skulle åka hem.
Jag har inte direkt känt mig så pigg idag, mest över trött. Jag gick ju och la mig jätte sent så, fast det gör jag ju alltid men aja.
Just nu sitter jag å busar med min tamråtta Meckis. Det jobbigaste är att jag inte kan hålla på med honom så mycket för att jag är allergisk.
(Det är en gammal bild på Meckis)
Kram Mikkis och Meckis


Likes

Comments

God natt, haha, jag har absolut inte tänkt att sova än, jag är mest aktiv på natten. Jag har precis sett klart en rolig film motsats till annars om jag nu ska se någon film över huvud taget kollar på skräck när jag har tråkigt...
Det är bra med omväxling då slipper jag sitta och stirra runt i rummet och se saker från filmen i syne typ.
Du kanske tittar på skräckfilm på kvällen för att det blir mer inlevelse, om du nu ens tittar på skräck...
Mitt tips, gör inte det! Det gör bara så du får svårt att sova. Om du nu absolut vill titta, gör det på dagen eller med vänner. Jag har inte många vänner som vill titta på skräck med mig, så jag får jämt titta själv. Men jag säger dig, det är värst när du ska sova för det är då du tänker på det som mest.
Håll inte på med övre makter heller som demoner, anden i glaset etc. Det är verkligt, det är inte någon lek, du kanske tror det är mer som en lek och bara på skoj men det är det inte. Det finns faktiskt på riktigt och det finns människor som har hållit på med sånt osv. som blivit besatta av demoner, så gör inte det!
Det var lite om det jag, mamma, pappa och min kusin som är här hos oss (för att hon sommar jobbar i närheten) pratade om ikväll.
Här kommer en bild också på mig när jag gör min "Mörka blick" som jag redigerat. Haha.
Kram Mikkis

Likes

Comments

Idag har jag mest suttit och redigerat foton, jag har haft en ganska så tråkig dag med andra ord.
Jag har också tjatat på mina föräldrar att de ska skaffa mig en Danbo. Det slutade med att jag fick åka in till stan med mamma och gå och fånga några affärer om de skulle kunna skaffa in nån danbo. Det slutade med att bara en affär var villig att åtminstone kolla upp det.
Här kommer några bilder på danbo som jag lagt till text på;)
Kram Mikkis

              

               


              

Likes

Comments