Omelett med tomat och skinka - 6ProPoints

5st cocktailtomater

2st salladslökar

1tsk rapsolja (1pp)

2 ägg (4pp)

2 skivor rökt skinka (1pp)

1 matsked hackade färska örter

Halvera cocktailtomaterna, skala och hacka salladslöken. Hetta upp oljan och fräs grönsakerna snabbt. Lägg grönsakerna på en tallrik och sätt åt sidan. Vispa upp ägg och krydda med salt och peppar. Häll äggsmeten i pannan och stek tills den stannar, det tar ca 5 minuter. Lägg skinka och grönsaker över omeletten och värm snabbt upp. Vik ihop omeletten, strö över färska örter och servera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag tog jag beslutet. Idag är första dagen på mitt nya hälsosamma liv. Idag är dagen då jag tog beslutet att gå med i viktväktarna.

Jag är idag 29år gammal och har levt med övervikt så länge jag kan minnas. Jag har blivit mobbad sedan barnsben av både familj, vänner och främlingar för hur min kropp såg ut, jag har blivit kallad de vidrigaste ord och spotta på. Allt detta för att jag inte passade in så som jag såg ut.

Jag startade min resa för 3v sedan i smyg på hela 108.6kg och 171cm. Idag står det på 104.9kg. Drömmen är att jag en dag ska ställa mig på vågen och att den ska visa 70kg.

Måndagar kommer jag köra mätning och vägning och dela med mig utav mina resultat här. Jag kommer också slänga upp både vardagsbekymmer och tankar under resans gång samt jag ska försöka hålla er uppdaterade med bilder. Hoppas ni är lika taggade på att följa min resa som jag är! Nu kör vi!!


Likes

Comments