Växthuset fixat! Eller vad man nu ska kalla det, det är inte värst många växer i... Men mamma och jag ville göra det lite höstfint och har piffat iordning, är väldigt nöjd med resultatet. Det blev en fin silvervit färg som tema och efter lite tjat om färg så fick vi även in höstligt ljusorange och koppartoner. En liten före och efter bild är alltid roligt också ~

Likes

Comments

Jag

Idag har varit en sån dag då man vaknar på fel sida och sen går allt utför... Fick lite pluggat och kollade på några TV program sen så vardag uttråkad för resten av dagen. Tänkte för mig själv: nu får du rycka upp dig! Så åkte till affären och köpte ingredienser till bakning, tänkte det kan ju aldrig gå fel! Tänk igen.

Insåg efter halva bakningen av en kladdkaka att jag inte hade någon form.. Jahapp då skippar man det receptet och lagar middag istället. Visar sig efter en timma att jag inte ens står och steker kassler utan en stek...? Hur tar man fel på sånt? Då man börjar märka hur dålig dag jag haft... Det var droppen som fick hunken att välla över och jag värmde makaroner till småsyskonen, tog en skål glass och stängde in mig på rummet. Fick till några mumsiga kakor dock som inte satt helt fel, gjorda på kikärtor utan tillsatt socker och smakade helt underbart!

Det kallas tröstmat och idag behövdes det, nu är det kväll och är glad att dagen är över.

Likes

Comments

Jag

Jag antar att man startar en blogg med en självpresentation?

Mitt namn är Stina, en tjej på 18 år. Har stort intresse för det mesta, bland annat större delen av Asien, men inser väl mer och mer att intresset bara är för det främmande i andra kulturer. Vill resa mycket! Hoppas det blir mycket av det framåt i tiden. Gillar hälsa, gymmar och försöker få seghögen till kropp att må bra.

Gillar även mat (sa jag bara nyttig mat? Nej, maaaaat). Gillar att testa recept lika mycket som jag gillar att beställa pizza. Delar gärna med mig av recept och erfarenheten med dem.

Bor hemma, med härliga familjen på fem personer (räknas katten?). Studerar även japanska på universitet... Eeeh... Tack för mig? Eller hej då?

Likes

Comments