Wow alltså...

Alltså herre gud vilken helt fantastisk underbar resa, allt jag önskade mig fick jag... helt galet alltså, träning så att det sved i musklerna, yoga, boxning, dans, vänskap, skratt, deep-talk, pepp, komplimanger, hångel (jo man tackar) och bara ha så vansinnigt galet skoj!! :D Tok-lycklig, full av energi, jag ska verkligen jobba med mig själv nu och bli den absolut bästa versionen av mig själv i alla kategorier. Jag har hoppats och önskat att mannen skulle höra av sig... men han har inte gjort det, jag släpper det lite nu och jobbar på med mig själv, kanske är jag inte riktigt mogen att skutta in i nåt nytt. Men han uppfyller väldigt mycket av det jag önskar mig och jag har höga krav eller rättare sagt det är svårt att uppfylla de krav jag har för att det är få som kommer igenom det nålsögat. Jaja, drömmer väl vidare lite då.... fniss.

Jag är sjukt pepp, har inte haft tid att jobba med mina mål över huvud taget. Fullt upp med prat, skratt och underbar vänskap. Gud så underbara människor jag träffat.

De områden jag vill målsätta är:

* Träning (det är jag på g med)

* Karriären - var vill jag hamna, målsättningar och handlingsplan

* Utveckla mig själv mentalt - hur blir jag den absolut bästa versionen av mig själv även mentalt och vad är mina mål?

* 10.000 timmar - var ska jag lägga dem? Något jag kan tänka mig att bli absolut allra bästa på, vad är det? Aktier? Bokskrivande? Yoga? Det ska helst vara något som verkligen kan ge mig pengar i slutändan och därigenom ordna mitt ekonomiska mål, så aktier samt ekonomi-träning ligger väldigt nära till hands. Det handlar om nära 3 timmar per dag i 10 år.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229