Vilka egenskaper vill jag förstärka och utveckla?

Disciplinerad - van vid ordning, behärskad (lugn, värdig, samlad, kontrollerad, cool) jag behöver mer av denna egenskap. jag behöver ordning och jag behöver ha kontroll över mig själv, framför allt med barnen och i min relation. På jobbet funkar det bra. Jag behöver även utveckla mina rutiner och då är disciplinerad en bra egenskap att utveckla. Tänker att detta blir främst privat och mina rutiner som får påvisa framsteg.

Ekonomisk - affärsmässig, lönsam, sparsam; inom detta område har jag tappat det totalt, jag gör det till och från, sen tar jag tag i det blir mer medveten och det blir lite ordning och reda... sen tillbaka igen. Nu dags att utveckla detta område!

Nyfiken - vetgirig, frågvis, intresserad, forskande; detta är en egenskap som jag ställer in mig på ibland på morgonen, jag kan bestämma att jag ska vara oerhört intresserad och nyfiken av alla jag möter och då är denna egenskap på topp och alla känner sig sedda och hörda. Denna egenskap behöver återupplivas med hjärtstarter, den har räddat mig många gånger.

Målinriktad - styrd, fokuserad, koncentrerad, bestämd, målmedveten; jag har livsmål att uppnå och jag behöver jobba stadigt mot dem, jag behöver även börja fånga tillfällen som kan ta mig närmare målet, genvägar liksom. Se händelser i livet som en pil mot målet. Jag vet att jag är på väg med stora steg, men det krävs att jag håller kursen och inte tappar den!!

Glad - lycklig, på gott humör, gladlynt, lättsam, älskvärd, sorglös, bekymmersfri, positivt; väldigt viktig egenskap och denna kan bli bortglömd allt för ofta. Jag älskar att skratta vara glad, njuta, tänka positivt. Jag ska se mitt liv från en positiv sida, känna kärlek och värme. Skit i samma om jag blir sviken och lämnad. Bättre att ha älskat och bli lämnad, än att aldrig ha älskat. Nu kör vi på denna egenskap, mer glädje och förväntan. :)

Lyhörd - öppen, vaken, känslig; alltså det jag tänker främst att jag vill, är att lyssna in folk, ha koll på vad de sagt och vad som är viktigt för dem, gäller både på jobbet, mina vänner, min älskling och mina älskade barn.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229