Vad håller jag på med?

Jaha, nämen då är vi här igen då... bråk och tjafs, jag är sur för att han inte la ut bilder på insta när vi var utomlands, fjärde resan och det är likadant. Han har aldrig lagt ut bild på nåt vi gjort på 2,5 år... men när han var tillsammans med hans x så la han ut allt och även taggade henne i bilderna. Vad är mitt problem , snubben... ehh jag menar gubben är fan knäpp och han tänker inte stå för oss i alla fall. Men kom igen, hur många såna här inlägg ska jag skriva innan jag själv fattar att det blir inget mellan oss. Fan, så trött på mig själv att jag släppte mitt härliga liv som jag påbörjat för att gå tillbaka till en kylig och mentalt destruktiv relation. Så nu lämnar vi det bakom oss.... alla gör väl misstag. OK kanske inte typ 10 gånger, men jag kanske lär mig nåt av varje eller så bara stoppar han upp mitt liv några månader och år ibland när han är i mitt liv.

Han ringde precis och säger att det blir en princip för att jag efterfrågar det... hallå? har inte sagt ett skit på 2 år... men nu är det fan i mig ett krav. Innan söndag säger han... hör att han har druckit. Det kommer inte bli nån som helst bild innan söndag. Fuck him!

Nu ska jag ha planeringsmöte med mig själv och sen ska jag mysa. Hmm, har inte ätit middag och är fasen inte ens sugen. Men jag har sprungit 3 km... skulle verkligen behöva.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229