Tänker vidare

Ok, det här med veckomål och poäng funkade ju sådär... jag behöver tänka om. Ska jag ha fokus-områden eller vad? Jag har några rutiner som jag skulle behöva fila på. Jag älskar att planera och gör det till och från, men jag följer ALDRIG planeringen. Vad är det för fel på mig? Kan det vara så att jag nu har både tid och möjlighet att verkligen göra det jag vill och planerar? Jag har bytt gym, köpt ett gymkort (eller jobbet har) för 12 månader framåt och även bokat att jag vill ha en pt på det gymmet... har bett om 7.00 tider jämna veckor, funkar inte om jag är hos honom. Känns dock som om jag planerar ett liv utan honom, han gör säkerligen likadant. Han har säkert även bokat dejt med nån tant (ja, han är ju liksom nästan 10 år äldre än mig). Detta skiter jag fullständigt i just nu och jag lovar mig själv, jag ska njuta av mitt liv. Stora delar av mitt liv har gått åt till att fundera på mina relationer med killar, jag har varit hämmad i att göra saker, väntat och inte riktigt kunnat leva ordentligt när jag är i en relation. Jag mår nog bäst ensam.... även om jag vill hitta nån att älska och vara nåns prinsessa.

Jag har precis tryckt i mig en burgare, en bit tårta, en bit kaka och nu bubbligt vin.... ska sörja idag och kanske lite i morgon.... eventuellt även lite i helgen. Sen ska jag gymma, äta sunt och bli så jävla snygg! :)

Det är såååå tyst hemma, såååå skönt att jag nästan njuter ihjäl mig. I morgon ska jag ut med kompis och idag har jag haft en bra jobb-dag, även om jag kom för sent och det har legat en liten tyngd på mina axlar tack vare det som hände igår. Jag blev även så svettig av att stressa i morse att jag tyckte själv att jag luktade svett hela dagen, min största skräck!

Och på bokfronten? Jo vet du, jag läser en bok om privat-ekonomi och hur man kan tänka. Faktiskt smart!

Fundera på vad du kan dra ner på och vad du då sparar i pengar. Låter ju ehhh ganska naturligt liksom, men här görs det beräkningar och det handlar om en verklig familj. Ex. vi klipper oss och fixar håret 4 gånger per år (fyra tjejer) och det kostar ca 1000 kr/ gång/person vilket är 16.000 kr per år. Om vi bara klipper oss två gånger per år och hjälper varandra att toppa håret... så har vi sparat 8000 kr på ett år. Och så håller det på. De går till ytterligheter och odlar eget... men jag vet inte om det är min grej, även om jag blev inspirerad där och då. Ska göra nån form av budget och plan... som jag ändå inte kommer följa. Haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229