Statusuppdatering i mina fokusområden

Sitter hemma och jobbar idag på förmiddagen, det har varit lite bråk och tjafs med mannen i går kväll och även i morse. Tråkigt. Men det blir så när det blir för bra, jag blir misstänksam att det är nåt skit i görningen och faktiskt nästa gång det händer då måste jag gå. Jag vill såklart att det aldrig händer igen, men är på spänn hela tiden. Tänk fina tankar och kärleksfulla tankar, kanske om någon jag inte ens träffat ännu. Detta kan ju vara min träning inför vad som komma skall.

Jag behöver damma av mina mål kring arbetet, jag är fast besluten att bli den mest framgångsrika chefen i min bransch och jag har mina 5 och 10 års mål satta. Nu gäller det för mig att hålla kurs! Om jag skulle bedöma hur jag ligger till i de olika områdena och att jag då bedömer mitt engagemang för uppgiften så är det såhär;

Jobb 7/10 - är väldigt engagerad, behöver dock reda ut om jag springer på rätt saker eller om jag grottar i sånt jag ska låta bli.

Barn 4/10 - kan bli sååååå mycket bättre, även om det nog förflyttat sig från 2 när jag började denna resa.

Jag, (min kropp, själ, mental och fysisk välmående) 2/10 - har varit uppe på säkert en 5:a men har rasat rejält denna vecka. Behöver boosta mig själv och verkligen ta tag i detta område.

Hemmet 5/10 - tänker mycket på inredning och jobbar för att få det mysigt. Spenderar mer pengar än jag har på saker just nu, men samtidigt bygger jag ju upp mig nu kring hemmet. Min borg. Engagemang kan öka och jag måste göra rätt saker.

Ekonomin 1/10 - eller 0 av 10 egentligen, herre gud har tappat det helt. En rejäl översyn krävs asp.

Socialt 2/10 - inget större intresse av det sociala just nu och då är denna siffra kanske helt ok?

Kärlek 3/10 - jag behöver ha ett större fokus på det positiva i min relation och inte bara det negativa, jag behöver bli den jag själv vill leva med och vara en bra flickvän. Träna inför drömmis helt enkelt. :)

Jaha det var den statusuppdateringen det... bara påbörja förflyttning omedelbart på vissa håll.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229