Städning och låg vikt

Blev ingen träning... men det är ok ändå. Har städat kylen, diskat och tvättat samt lagat god mat. :) Ska gå och lägga mig tidigt i kväll, tänker att jag ska läsa lite innan jag somnar. Jag vägde in mig i morse på 53,4 kg... wow liksom årslägsta. Känns inte riktigt så i kroppen, men det kommer väl. Nu ska jag lyckas!

Jag har lagt upp ett sparande, barnbidraget varje månad och mitt alkoholinköp... blir en bra slant i månaden ändå och om ett år är det 63.000 kr drygt tillsammans. Det kommer vi kunna göra mycket skoj för! Nu hoppas jag bara på en skatteåterbäring så jag kan åka lite skidor med barnen innan säsongen är slut.

Nu ska jag verkligen njuta på mitt eget lilla vis, jag ska vara sparsam, kräva att min dotter jobbar och bidrar till hyra och kostnader. Jag är så sjukt pepp på allting, spara, träna, äta bra, sluta slösa... vara eftertänksam med vad jag gör och jobba hårt. Jag vet att jag har en tendens att falla rakt ner i det svarta till och från, få kravla mig upp medans ångesten sliter och drar mig nedåt igen. Nu ska jag eliminera sånt jag vet påverkar, exempelvis min tidigare relation och alkohol. I helgen ska jag jobba vidare på mitt hem, visst det kommer kosta lite men det är ändå investering för att kunna leva bra på denna lilla yta.

Nä, nu dags för sängen... älskar sängen! :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229