Nytt projekt...

Kritiken, jag är nog just nu väldigt bra på att kritisera och vara missnöjd. Jag påpekar allt som är fel. Nu har jag uttryckt min önskan om vad jag förväntar mig;

Trohet

Stå för vår relation

Att vi gör saker tillsammans

Enligt honom är det en lång kravlista?! Det kan ju verkligen få mig att gå upp i atomer, men nu ska jag vända på det. Jag förväntar mig att det blir som jag vill och uppmärksammar det jag tycker är positivt. Om jag vill ha en förändring, då säger jag det i form av att "Jag skulle verkligen bli glad över om du...". Sen måste jag nog fundera vad det är jag vill ha av honom, vad det är jag inte är nöjd med. Tror det största hindret är att jag inte alls litar på honom. Verkligen inte alls. Det är ett problem hos mig förstås, men det är även ett problem hos honom.

Det här är min första utmaning, jag ska låta bli att kritisera och varje gång jag är nära att kritisera, då ska jag stanna upp och fundera över vad jag inte är nöjd med. Om det är viktigt så kommer jag framföra det.

Nu måste jag bestämma mig för att satsa, inte köra något mitt emellan som ändå kommer sluta i en krasch och inte leda till något positivt för någon. Det här kommer vara en otroligt tuff utmaning för mig, men oxå väldigt nyttigt framåt för eventuella framtida relationer.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229