Nya rutiner

Det hade självklart varit bättre om jag lyckades med min träning klockan 5.00 varje morgon. Yoga hade varit grymt. Men det verkar än så länge något trögt. Och då tänker jag sekond best... jag är uppe tidigt, har en stressfri morgon och lägger en timme på att utveckla mig själv varje dag. Rätt bra eller hur?

Igår var det en ok dag på jobbet, nånting skavde och jag kände mig inte som mitt bästa jag ändå... varför? Ytterst oklart. Släpper det och går vidare in i onsdagen. Alltså, veckorna... de går sååå fort, för fort?! Hade glömt mina träningsbyxor i går, så träningen uteblev.🙄

Det var fotboll för det ena barnet och jag som kom hem 17.30 hann bara byta skor och skjutsa bort henne. Hon vill att jag ska stå vid vattenflaskan och titta... men jag frös så otroligt, så jag åkte hem och lagade mat medan hon tränade.

En ny rutin jag har är att jag städar hemmet 1 timme varje kväll. Inte mer och inte mindre. Oftast hinner jag plocka undan, diska och dammsuga. Ibland hinner jag lite mer, i går rensade jag till exempel golvbrunnen i badrummet. Detta gör att jag har det hyfsat städat hela veckan och det är skönt. Jag brukar även köra en ljudbok när jag städar, barnen kollar en film eller leker. Jag städar efter middag och läxläsning. Skön rutin faktiskt!

Nästa rutin som jag vill få in, men som jag missade igår, är kvällsprommis. Då är det två timmars egentid på kvällarna och två timmar på morgonen. Hmm jag missade kvällsprommisen och drack vin, inte mycket och var egentligen inte sugen. Men dock drack vin... onödigt och känner mig svullen i magen idag.

Idag är en ny dag och strax är det dags för mig att skriva i drömmis. Undra vad jag ska drömma om idag? ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229