Natt-tankar

Vad händer om jag plötsligt älskar villkorslöst, om inget är ett problem, om jag känner mig lätt och glad. Vad händer då? Blir slaget verkligen hårdare, gör det ondare? Jag menar att bli sviken? Nä, han är inte värd det... det kan jag absolut hålla med om. Men om han ska vara i mitt liv, ska han få påverka min sinnesstämning som han gör? Nej nej, jag var ju glad, jag var ju nästan lycklig, det spritte i kroppen och jag ville framåt! :D

Jag bestämmer mig här och nu att INGET, verkligen inget ska få påverka mig negativt! Är han in, då är jag glad, är han ut, då är jag glad... inte vara så otroligt rädd, misstänksam och konstigt neggo?! Va?? Jag?? Alltså jag kan vara jordens bästa skådis och det kommer jag vara från och med nu. Fejk it til you make it, honey! Jag är ju oxå sjukt lat av naturen.... och va fan, orka träffa nån? Nä. Vara ensam? Ja. Men å andra sidan vara ensam och ändå ha nån att mysa till det med då och då. Tipp topp!

Haha, fasen... nu kör vi och fan ta mig om jag inte levererar, för min egen skull! Me-Power!!

Släpp makt, släpp kontroll, se att vi inte sitter ihop och att jag är egentligen bättre utan någon... men nu jobbar jag på med relationsbiten och socialbiten. Heja mig! Baby-steps och sen - SUCCÈ.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229