Mina diffusa men mycket bra mål för veckan

Som chef står jag lite på sidan om och verkligen iakttar, siffrorna blommar, kunderna är nöjda, medarbetarna jobbar hårt och märker att det lönar sig. De är engagerade och vill. Nåja på de flesta håll. Nu behöver jag växla upp ytterligare, jag skaffar mig kunskap om samtliga ärenden, uppdaterar mig, skriver klart det jag ska skriva, bokar in ALLT i kalendern, lägger korta möten med medarbetarna i stället för att ta saker ad hoc. Har ett besvärligt kundärende att ro i mål, en medarbetare som sagt upp sig, en vikarie på väg in och samarbetpartners som krånglar. Denna vecka ska jag vara effektiv, social och intresserad, det är min absoluta målsättning.

På nåt sätt känner jag mig så otroligt lugn, jag ska nu agera världens bästa flickvän ett tag, bara för att känna hur det känns och även träna på att vara det... tills min drömman dyker upp. Längtar lite efter han, men jag är nog inte redo ännu. Så målet denna vecka, att vara mitt allra bästa jag när det gäller min svajiga relation.

Jag och jag själv, jag vill äta bra... behöver inte vara perfekt, jag vill hålla mig ifrån alkohol. Jag vill träna varje dag, 30 dagars programmet samt gå runt 10.000 steg. Jag vill även lyssna på ljudböcker som lyfter hela mig som människa, exempelvis Drömliv, Attraktionslagen och så vidare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229