Målfunderingar

Jag ska komma tillbaka till månadsmål och till veckovisa avstämningar, kan fredagar vara en bra dag? Jag har mina huvudområden från tidigare; Träning/kost, Jobb/karriär, Barnen/familjen, Ekonomi, Socialt/vänner, Jag/personlig utveckling, Kärlek/livspartner och Hemmet. Jag tänker att jag kan veckovis fokusera på vissa av målen, i bland alla. Jag har ett tufft karriärsmål och även ekonomi-målet är en aning utmanande utifrån det läge jag är i just nu, Lyxfällan nästa. I mitt tränings och kostmål har jag utmaningar som verkligen kan rubba alla mina mål, om jag inte får det på plats. Sen vill jag vara hälsosamt snygg, kanske inte behöver tävla inom fitness direkt? Resten kanske kan få vara mys-mål ett tag

*Träning/Kost: Jag strävar efter att äta bra och det jag vill. Hålla en balans mellan att njuta av livets goda och ha en nyttig vardag, detta gäller både dryck och mat. Träning, jag vill få in en rutin med träning, att träning blir en del av mitt liv i olika former. Hitta intresseområden inom träning. Hela tiden bli lite starkare, lite snabbare, lite uthålligare och lite snyggare. Ett instagramkonto kring min utvecklingsresa kanske?

*Jobb/Karriär: Jag strävar efter att bli branschens mest framgångsrika chef, jag har mål som VD och koncernchef, jag vill göra resan och ser den i 3 års steg. Jag har även en önskan om att starta eget inom fastighetsbranschen, investera och hitta en väg inom entreprenörskap. Jag vill även författa minst en bok som ska hjälpa andra i min situation att göra en livsstilsförändring, på riktigt.

*Barnen/Familjen: Jag vill att alla mina barn ska må bra, växa upp med en god självkänsla och att de lär sig att om de vill ha något i livet så gäller det att kämpa för det, sätta upp mål och hitta vägar att nå till målet. Jag vill att barnen ska ha en trygg uppväxt och att vi ska skapa härliga minnen tillsammans.

*Ekonomi: Jag vill ha ett överflöd, jag vill känna att pengarna växer, att jag investerar och det går framåt. Att jag ändå kan göra det jag vill, satsa på upplevelser och även kunna klä mig och barnen väl.

*Socialt/vänner: Jag vill ha vänner, jag vill kunna träffas för tjejmiddag, aw, träna och även resa tillsammans. Jag vill omge mig med människor jag trivs med, som ger mig ett mentalt utbyte.

*Jag/personlig utveckling: Jag vill utveckla mina egenskaper, de som är starka men även de som jag vill ska bli bättre. Jag vill bli en bättre ledare för mig själv, jobba med det andliga och verkligen hitta en inre frid.

* Kärlek/livspartner: Jag vill hitta honom, där allt känns som att det faller på plats, ingenting ur omvärlden kan rubba det vi har tillsammans. Vi vet att det är vi, vi behöver inte söka längre, när vi träffas händer allt precis som det ska och allt känns naturligt. Jag längtar dit, men känner ingen stress. Jag vet att han finns och han är värd att vänta på, precis som jag är.

*Hemmet: Mitt hem, jag vill älska mitt hem. Det gör jag idag, det är litet och vi bor trångt, men det är mysigt och det är smart. Det är även väldigt billigt och jag vill verkligen kunna bo kvar här tills jag och Han vill bo tillsammans. Jag vill, med små medel, utveckla mitt hem och känna att det blir ännu mysigare, smartare och hemtrevligare. Ett instagramkonto kring min utveckling av hemmet kanske?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229