Mål för hälsa och träning

Är nog det enklaste just nu... jag vill springa lopp! Jag tycker det skulle vara så kul. 💪🏻 Jag vill även hålla i träningen av styrka, vill verkligen få synliga muskler och en stark kropp. Vet hur jag inte vill se ut, stora rumpor och lår som verkar vara inne hos en del tjejer... nej tack. Liten och smidig vill jag vara. 😊 Vill även satsa på yoga i en kombination.

Jag vill äta bra, men inte fanatiskt utan varierande. Vill dra ner ännu mer på alkohol, jag behöver den inte! Det går så sjukt bra med den delen här, trots att det ändå serveras till och med till frukost. Jag är stark och inte ens sugen...

Inget är ju egentligen nytt eller speciellt revolutionerande. Behöver även fundera på min långsiktiga vision för träningen. Vad ska det leda till? Även om det är viktigt att vara långsiktigt hälsosam, så vill jag nog se en större skillnad i min kropp och min själ.

Jag ska vara Sveriges snyggaste 50 åring! Med en grym kropp och även i övrigt snygg.😍 Det ska va min långsiktiga vision. 👍🏻

Om 6 månader ska mitt magfett vara bortbrunnet och jag ska ha minskat mitt kroppsfett och ökat min muskelmassa. Jag ska ha synliga muskler. Jag ska även vara rörlig och smidig, kunna stå på huvudet och på händer.

Ah! Ett livsmål satt! Bra jobb... nu är det handlingsplan på mitt 6 månaders mål som gäller.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229