Love my self first

Har sovit så skönt! Ska nu på en uppstart av ett längre strategi-projekt. Vet inte vad jag känner för det riktigt... nu kommer jag kanske hitta kraft och energi att verkligen gå in för det.

Jag har säkert gjort en massa fel i vår relation, det största är nog att jag accepterat att han haft en annan under så lång tid och att även när vi skulle börja om så var han med henne. Jag har accepterat, lovat att förlåta, släppa och gå vidare. Detta har jag oxå gjort, vid flertalet tillfällen. Men han har likt förbannat ramlat tillbaka. Jag har varit arg, ledsen och vansinnigt besviken. Jag kan ju inte tänka mig nån annan, varför kan då han göra det?

Det har varit otroligt mycket känslor mellan oss och jag har älskat honom otroligt mycket, kanske mycket för att jag inte kunnat få honom. Men nu, nu är mina känslor slut och att ställa mig på sidan om och se vad han vill ha... vi vill inte ens samma sak.

Jag känner att på grund av mitt misstag att acceptera och förlåta att han dubbelspelat så länge, så vill jag straffa honom. Jag blir irriterad och arg på honom, letar fel och är på honom direkt.

Så här är det, ska jag nånsin hitta tillbaka till mina känslor... lek med tanken att han kommer på att jag är den han vill ha. Då krävs det uppvaktning, dejter, passion, förälskat sex och att jag känner mig som en prinsessa igen... och förstås, att det bara är jag och ingen annan tjej i hans liv. Det här kommer antagligen inte att hända, så med andra ord - jag måste vara stark, gå vidare och klippa all kontakt. Jag vill tro att livet satt mig på ett riktigt svårt prov för att jag ska utvecklas och bli bättre. Jag kommer antagligen att se värdet i detta längre fram i livet. Love my self first. ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229