Lördagstankar

Har jobbat sen i morse. Ska nu ta en prommis och sen städa/rensa och montera Ikea-saker. Kommer bli en bra dag idag! Även om jag hetsar upp mig över jobbet, rejält... vi har tappat det totalt! 😱 Nu dags att komma på fötter igen.

Postade visst inte, prommat och handlat lite mat samt sopsäckar. Det är så fint väder, sol och värme... skönt! 😊 hittade inga kuvert så får fixa det i morgon. Måste verkligen skicka in adressändringen för min dotter. Sitter nu på baksidan i nästan lä och ska läsa i Johannes Hansens bok. Lyssnade precis på framgångspodden och Christer Olsson. Spännande! Mina tre ringar i livet:
Jag - psykisk och fysisk hälsa
Jobb - att jag utvecklas och trivs
Socialt - vänner och familj

Detta går ihop med mina barns tre ringar. Går det dåligt i någons ring, så går alla ringar dåligt. Omvänt gäller inte.

Funderar lite på min sociala situation, jag trivs ändå bra med att få vara själv varannan helg. Att umgås med mig själv och att det är tyst. Såååå skönt. Tror jag behöver det nu. Känner hur min livslust kommer tillbaka. Ska verkligen hålla honom på avstånd. Jag vill inte ha honom i mitt liv alls. Glöm och gå vidare. Förlåt honom för det han gjort, men släpp alla tankar på vad det kunde bli. Han har alltid varit otrogen och kommer fortsätta vara det i resten av sitt liv. Jag vill ha något annat och någon annan. Nu ska jag njuta av min ensamhet och att jag kan göra precis vad jag vill när jag vill! ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229