Kärleken är evig

Ja, så är det nog... eller hoppas. Vi är nog just nu väldigt kära och jag kommer stanna i det här för evigt om han bara lämnar alla andra kvinnor utanför... alltså de han kan tänkas ligga med. Jag vill verkligen att vi fixar detta och hoppas även han vill det. Men nu är min toleransnivå på noll.... förut var den hög, jättehög, men ska jag investera känslor då är det han och jag.

Vi kör på ett tag, åker utomlands och runt om i Sverige, njuter och visar varandra extrem uppskattning. Älskar och som skrivet njuter... han kan vara min 5 års man och även 10 års man... men det krävs en del från oss båda och från hans sida en trohet som aldrig tidigare funnits. Ok, ok, jag kanske inte heller varit så trogen, men nu vill jag... jag vill verkligen skapa, bygga upp, drömma och förverkliga. Hoppas han kan leva med en framgångsrik och sjukt snygg kvinna... because that is me... soon to be. :)

Jaha, i kväll då? Prommat och lyssnat på en saga om en fyrklöver, uppläst av Stefan Sauk, bra med andra ord. 10.000 steg och en ordentlig träningsvärk sen i går, har jag. Har jobbat en del, bra av mig. Behöver jobba ett par timmar i helgen med.

Btw - älskar Lena Ph.... jag fick höra att jag var sååå lik henne när jag var liten och blev lite ledsen då, nu bara JA! gärna. Snyggaste 50+ kvinnan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229