Jag är lite galen och bort bort bort

Behöver minnas det här, klockan är typ 3 på natten... jag kan inte sova, jag sätter i ställer mål med hjälp av en app och dricker cava. Ångesten kommer vara total i morgon, det vet jag... jag kan inte köra bil eller nåt. Men! Det måste på nåt sätt bli såhär, tydligen behövde jag ner under botten för att jag ska kunna simma upp. Fan, mentalt... jag är inte ok nånstans, men jag kommer bli. Jag kommer bli starkare än nånsin, men just nu känns det som om jag kommer dö. Jag mår så jävla dåligt att jag helst ser att han dör, att jag dör eller får utstå nåt riktigt riktigt jobbig. Jäkla idiot!!

Apropå död, glöm aldrig att han lämnade dig ensam och ledsen, för att testa att vara tillsammans med nån annan, när du behövde honom som mest! Glöm aldrig det här, han har hängt ut och hånat dig och dina barn.... fy alltså. Bort bort bort!!

Å andra sidan... vem gör så här? Vem spårar vid 41 års ålder? Vem sitter vaken klockan 3, börjar dricka cava på nytt... sätter livsmål och liksom är en utåt sett framgångsrik kvinna i karriären? Bara jag, jag är unik 😄😄

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229