Fuck your fears

Läser en ny bok, det är ju vad jag brukar göra när livet slår mig hårt i ansikte... som nu.

Tanken är att jag ska skriva ner en massa i boken... men det gör jag aldrig. Så skriver här i stället:

När jag läser första delen av boken så minns jag, mina egna misstag som barn. Min rädsla för vatten, sitter kvar än... även om jag utmanat den genom att nästan ta dykcertifikat. Den hämmade mig då och den hämmar mig nu, jag är otroligt rädd för vatten. När vi var små så ville alla sticka till badhuset, jag tyckte det var hemskt! Jag har undvikit det så gott jag kunde, utom en kort period när jag faktiskt utmanade mig själv. Jag har varit supernoga med mina barn att de inte ska bli på samma sätt, alla kan simma, ingen är rädd för vatten.

Samma när det gäller snowboard och skidor, jag ville vara den som susade ner för backen, hoppade i hoppen, körde off-pist och älska svarta backar. Jag började åka skidor sent och blev aldrig nån stjärna. Jag tog skidåkningen förra året och introducerade mina barn. De är redan duktigare än jag nånsin var.

Sen mina relationer, jag är rädd för kärlek och närhet. Har alltid varit. Jag trivs bäst ensam och jag blir jättebråkig i en relation, letar fel och driver den till att misslyckas. De jag varit tillsammans med har samtliga varit otrogen mot mig och jag mot dom. Jag älskar nyförälskelse och alla underbara känslor den för med sig, då vill jag vara nära och älskar gränslöst, men den djupare delen av en relation har jag aldrig upplevt.

Jag är rädd för att framstå som okunnig och klumpig, exempelvis vågar jag inte gå till gymmet fast jag vill. Jag har nu bokat tid med pt på ett motionärs-gym, så det inte är så mycket proffs där. Så den delen kanske löser sig?

Jag vill gärna gå och simma, gärna nån kurs eller bara på egen hand och liksom utmana mig själv.

Jag älskar att åka skidor och fortsätter att göra det varannan helg. Jag utvecklas hela tiden och det är så kul!

Jag hoppas jag ska kunna gå in i en kärleksrelation utan att vara så rädd, bli en bitch och tro att han ska vara otrogen. Tro att han blir intresserad av nån annan, förstöra istället för att njuta. Här är det så mycket svårare... jag vet inte vad jag ska göra för att lösa det hela?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229