Förslag på ny morgonvana

Klockan ringer 5.00 - jag går bara upp, kläder ligger framme och jag klär mig snabbt. Utan att tänka går jag ut och går en pw på ca 40 min. Hemma kör jag ett styrkepass med tex magövningar, armhävningar (planerat i förväg).
6.00 - duschar jag medan äggen kokar. Jag äter frukost vid köksbordet, ägg, nyttig macka och kaffe. Medan jag går igenom dagen.
Därefter sminkar jag mig, så som jag tagit reda på att jag ska sminka mig. Jag fixar mitt hår, på ett genomtänkt sätt och tar på mig de kläder samt smycken som jag tänkt igenom och hängt fram kvällen innan.
07.00 väcker jag sonen och ber honom klä på sig de kläder han själv la fram kvällen innan. Han får sin frukost på sängen. Jag lägger ner de färdiggjorda mackorna och frukten i hans väska.
06.50 väcker jag flickorna och ber dem ta på sig de kläder de valt kvällen innan och krypa upp i soffan, de äter frukost och ser lite morgon-tv. Jag fixar deras väskor.
07.30 ber jag sonen borsta tänderna och göra sig klar. Jag ber flickorna ta på ytterkläder.
07.20 ber jag flickorna borsta tänder. Vi går till bilen 07.40, jag släpper sonen på busshållplatsen 07.45 och flickorna vid skolan 07.50 och åker till jobbet.

Ingen större skillnad i tid, ca 20-25 minuter, när jag åker till jobbet, men stressnivån är nog desto lägre och starten mycket bättre. Dessutom är min träning gjord och kvällen kan ägnas åt annat. 👍🏻

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229