allt eller inget

Herre gud så hårt hon körde med mig idag denna pt.... jag tänker varje gång, shit jag klarar det inte!! Men det gör jag och jag är stark, tänker på ett par magövningar jag gjorde, jag är stark i bålen. Vill dock bränna bort allt äckligt fett. Mmm då kanske Cava-flaskan ska få vänta ett tag?? Hmm... jag längtar just nu till helg, vila och snart semester... först we-time och därefter me-time. Längt längt på båda. Vill så mycket med mitt liv, dock krävs det uppoffringar och börjar liksom fundera på om jag lyckas med dem. Direkt belöning är mycket mer nice, än långsiktig belöning.... men det ena utesluter inte det andra. Räkna på allt, ekonomiskt... fundera vad jag vill, vad är viktigt? Nu har jag en konferensresa med mig själv i skottgluggen oxå. Har ju ett år där jag tänker vara själv, så är det bara eller nåja dyker mr Right upp, då är det ok att avbryta livet i celibat liksom... eller nä livet utan relation. Spännande ändå, eller hur?

Toklängtar efter hans varma famn, efter hisshångel och myskvällar som gav mig en kärleksboost. Sköna sex-stunder och massa närhet, hans snygga, varma kropp, vår resa till Thai - kärlek, allt underbart mys som vi hade då när han var upptagen... som jag trodde skulle fortsätta när han väl var fri. Nej det mysiga, kärleskfulla och kåta byttes mot arga ny-vuxna barn, arg släkt (på hans sida), kyla mellan oss, bråk och maktkamp. Dessutom otrohet från hans sida, han verkade ändå inte kunna släppa sitt x. Trots att han lovade om och om igen... Jag var så krossad, nu lagar jag mig själv, bit för bit. Jag har senaste åren lärt mig att leva själv, mina barn är viktigast. Det har blivit mindre viktigt med två-samhet. Ändå söker jag honom och jag vet att han söker mig just nu. Han alltså, inte den andra som jag varit delvis besatt av... tro mig, han kommer aldrig nånsin släppa mig ur tanken, han kunde inte få mig, kunde inte forma mig, jag lämnade honom. Han kommer komma tillbaka och vilja ha mer av mig, det vet jag. Hoppas bara att jag är rustad för kamp.

En annan sak, älskar dagar utan möten, älskar dagar när jag kan jobba på! I morgon är det konferens och jag ska vara med på middagen... kan vara lite läskigt eftersom jag saknar kontroll. MEN jag har ett sjukt barn och jag hoppas på att kunna avvika strax efter middagen. Sist var det inga problem, för jag saknade honom och hoppades att vi skulle ses. Han var dock med den andra... och jag grät öppet på tåget hem, glömmer det aldrig eller vad som hände efter heller för den delen. Usch, ryser till... att lycka kan smashas så hårt och bytas mot total sorg, bråk och galenskap. Never again. Ge mig äkta kärlek, allt annat kan jag vara utan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229