10000 - Start på att sätta mål

Långsiktigt mål 10 år

Jag ska kunna leva på mina avkastningar från mina investeringar och kunna gå i pension om jag vill. Jag ska ha fixat en kassako som hela tiden levererar och är stabil. Mina investeringar är inom aktier, företag och fastigheter. Jag är mycket kunnig och föreläser för andra som vill lyckas som jag. Jag kommer att ha med min resa i april 2019 som ett ordentligt avstamp rakt in i en ny framtid och inspirera andra. Jag har även skrivit böcker som är väldigt populära främst hos kvinnor i min egen situation.

Långsiktigt mål 5 år

Jag jobbar nu med investering och jag är VD för ett bolag som sysslar just med detta, kan även vara mitt eget bolag som jag startat för ett par år sedan. Jag fortsätter att avsätta tre timmar, utanför arbetstid för att lära mig och förkovra mig, trots att jag redan kan väldigt mycket och mina investeringar ger en bra avkastning.

Kortsiktigt mål 1 år

Jag förstår alla termer och uttryck, jag har blivit bra på det grundläggande vad det gäller ekonomin i inversteringsvärlden. Jag har lyckats bra med mina investeringar och mitt kapital växer hela tiden. Jag vet vad jag vill och jag kan jobba på snabbare framåt. Min grundläggande utbildning är klar och jag kan nu jobba på med mer advanced inlärning.

Kortsiktigt mål 6 månader

Jag har lagt undan samt investerat 10% av alla inkomster jag har exklusive barnbidraget som går till barnens resor. Jag har lyckats bygga upp en liten portfölj med 70% utdelningsaktier, 10% tillväxtbolag, 10% i investmentbolag och 10% fritt kapital för investering när det dyker upp något oväntat. Jag har lärt mig mycket kring investeringar, främst aktier och även kring ekonomi där jag utbildat mig själv för att komma framåt vad det gäller all sorts ekonomi, jag vet även vilken del i företagsekonomin som är viktig att fördjupa sig i för att komma framåt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229