Header

Jag har hittat en känd AB som var skapad av en kille som ha blivit mobbad, och det skulle gärna vara snällt om man gav massor med autos till han (han tycker det I alla fall). Först och främst så vill jag säga att jag har blivit mobbad och är jag känd? Nej, jag är I en låg level! Mina artbooks och filmer är inte kända heller, men jag bryr mig inte.

Men den här killen vill ha likes och autografer av folk för att han var mobbad? Så likeskåt kan ingen vara förutom han! Om jag skapade en artbook och skrev att jag var mobbad, då bryr jag mig inte om t.ex. bara 3 stycken gillade! Vad är det här för skit?! Mobbning är inte bra men att fiska över likes för att man har blivit mobbad är inte bra heller, men lilla vän det finns många andra sätt att tjäna mer fame på, så snälla lägg av.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej kära läsare. Innan jag avslöjar vem som skapade Coooper så vill jag tacka dom 600+ människor som besöker min blogg väldigt ofta. Jag är tacksam.

Nu över till Coooper. Coooper är en gubbe på Msp som har skapat massor med forums och skrivit att han älskar tjejer. Jag visste direkt att Coooper härmade JohnnyBoi som har redan gjort allt det där innan Coooper, dessutom fick JohnnyBoi 100+ tittare på hans enda film som handlar om tjejer. Coooper gjorde detsamma men tyvärr var inte filmen populär alls och fick bara ungefär 10 tittare.

Men folk ogillar Coooper för att han skrev massor med meddelande till tjejer och han bruka haffa på allihopa! Men fast för någon anledning hatade han Melody Pretty och det gjorde inte JohnnyBoi så där har vi en skillnad mellan JohnnyBoi och Coooper.

Coooper var Melodys bästa vän och helt plötsligt började han skapa forums om henne och tryckte ner henne. Eftersom JohnnyBoi gillade henne så mycket (även om hon är en korkad idiot), så kontaktade han mig.

Han fick reda på min Kik och skickade bild av Coooper. Långt innan Coooper började haffa tjejer då skrev han till JohnnyBoi att Nayow var faktiskt snyggare än Melody och att han borde bli ihop med Nayow istället för att jaga efter Melody. JohnnyBoi visste då att Nayow var Coooper. Han sa t.o.m att det verkade som om Nayow hade tråkigt och ville skapa lite drama på Msp så hon härmade JohnnyBoi. Coooper skapade hon för längesen men hon använde inte han så mycket. Nayow är Coooper. Nu är Melody inte bästa vän med Nayow längre så att jag tror att kära JohnnyBoi har berättat om Nayow till henne. Melody måste vara deppig. Innan jag argumenterade med henne, då var vi bra vänner och jag älskade hennes filmer. Men nu är hon för korkad. Men dock inte lika korkad som Nayow, vad tjänar man på att skriva kärleks meddelande till nästan alla tjejer på Msp? Tack för att ni läste.

Likes

Comments

 

Jag ber om ursäkt för att jag inte ha bloggat på jätte länge, men huvudsaken är att jag är tillbaka på Nattstad igen. Dagens inlägg handlar om Göran Hägglund som blev attackerad av en tårta under tal. Det visade sig att killen som gjorde det ville härma kvinnan som kastade en tårta på Jimmie Åkesson. Jag är inte särskilt intresserad av Kristdemokraterna men detta var jätte onödigt att kasta en tårta på en partiledare. Bara för att Göran fick en tårta i ansiktet, betyder det inte att han kommer att sluta jobba som en partiledare. Så enligt mig, åkte killen in i fängelset för ingenting.

Killen var en medlem av en grupp som kallas för "Fag Army", och eftersom Göran ogillade dom homosexuella då var killen jätte besviken på Göran. Att kasta tårta på partiledare måste stoppas!  

Likes

Comments

Hej alla kära läsare. De flesta på Moviestarplanet frågar mig alltid om vad jag tycker om SD, det kan bero på att jag höll med 2 Carambas forum om att Fi och SD var likadana. Jag vill inte att ni ska hata mig på grund av min åsikt, och ni borde veta att jag gillar SD. Jag tror inte att de flesta på Msp har läst SDs ideologi och dom dömer SD jätte snabbt på grund av rykterna, det är jätte fel! Man blir anklagad som rasist hela tiden och det var en tjej som blockerade mig direkt när jag sa att jag gillade SD!

Här hamnade jag i bråk med lilla Melody som försöker vara tuff, men egentligen är hon en korkad unge med en låg IQ. 

Jag vill prata lite om invandrare. Jag säger inte att alla invandrare ska bort men dom flesta förstör Sverge. Alla vet det men dom vågar inte erkänna det bara för att dom är rädda för att bli anklagad som rasist. Jag bodde nära flera invandrare en gång och dom spelade musik jätte högt och bråkade med varandra nästan varje dag. När man försöker argumentera med dom då säger dom svär ord och hotade att knulla mina föräldrar, där märker man vilka låga IQ dom har.

Sverige vill bara ta in fler invandrare när det finns flera hundratals svenskar som är hemlösa. Sverige måste hjälpa svenskar först innan dom hjälper andra främmande människor från andra länder! Det finns knappt bostad till invandrare och vad ska ni alla göra efter ni har tagit hit invandrare och det finns inga bostäder?

Jag vill minska invandring och jag har mina anledningar. Är det nån annan än jag som gillar SD? Skäms inte och kommentera gärna.


Likes

Comments

Vissa är så omogna att jag får huvudvärk.

Jag förstår inte varför man ska stänga av någon som inte har gjort något fel? Okej, han har gjort fel, men det har Melody Pretty och Milly26 också. Har dom blivit avstängda? Nej. 
De skyller på att de har så många haters och att det är jätte jobbigt, men som om 2 caramba inte har haters? Allt hat han har fått är onödigt och alla som har skrivit hat till honom bör anmälas. Orättvisan är på hög nivå, märker jag.

Så jag gjorde ett forum om detta. Genast blev det forumbråk. Men det var det värt. Alla omogna haters borde få lära sig sin läxa och smaka på sin egen medicin. 2 caramba har sagt sina åsikter, inte kränkt. När han kommenterade Hanttt och Ronnie Cute's forum om att utlänningar och mörkhyade skulle bort var han ironisk. Ironi. Jag tror att inte ens hälften av alla haters förstår innebörden av ordet.

Och här kommer Melody Pretty, arg som ett bi.

Så kommer Ståhlflikan och försöker försvara Melody och Milly med fåniga argument..

Verkar som att dom fortsatte forumbråket trots att jag slutade skriva där.

Och slutligen, ännu en kommentar från Ståhlflikan, Melodys omogna fv. 

Likes

Comments

Ni vet nog vad Paradise Hotel är och det verkar som om många gillar att kolla på detta programmet. Jag kollar på det ibland när jag har lust så nu ska jag dela min åsikt med er. Paradise Hotel 2014 är en stor besvikelse.
Killarna var inte särskilt fina och dom är inte ett dugg rolig. Jag hade hoppas på att nån av dom skulle vara rolig men nej, och ärligt talat tycker jag att Abdi kan inte skriva fina dikter.

Sen är tjejerna väl fina men Ylva beter sig som om hon är den snyggaste tjejen i hela världen och det är ganska jobbigt.
Saga är den finaste av tjejerna men det ända hon har är hennes fina utseende. För annars är hon någon som man kallar för "sly fox" så folk borde akta sig för henne. Men det var ganska roligt när hon tackade nej när Alexander friade till henne.
Jasmine är jätte kort och jag tror att hon är den typen som tror att hon är starkare än dom flesta tjejer. Hennes mun ser konstigt ut och jag undrar om hon har opererat sin mun.

Ulrika är inte så fin som Saga men hon har i alla fall en bättre personlighet än Saga.
Natalie verkar vara snäll och det är synd att hon är Alexanders andrahandsval. Men hon bryr sig inte i alla fall. Jockiboi kände henne innan Paradise Hotel och det har funnits nåt mellan dom men Jockiboi verka inte gilla henne längre

Sen finns det videos som Jockiboi har lagt upp på hans Youtube kanal och jag håller faktiskt med han. Han säger sanningen och han är också rolig, dock vill jag veta vad han tyckte om Abdi men Jockiboi glömde att nämna honom i videon. Jag längtar tills han släpper "Ugly Hotel 5".

En av dom jobbigaste i programmet är när tjejerna beter sig som om dom var för snygga för killarna. Men jag kanske ska blogga mer om detta programmet sedan!

Här nedanför ser ni deltagarna av Paradise Hotel + Jockiboi.

Likes

Comments

Det verkar som att vi har fått en paparazzi på Msp. Suck. Och Msp Skvaller, den förra, har ju just slutat. När den ena slutar börjar den andra. Kan inte alla dessa jobbiga skvaller idioter lämna Msp ifred? Msp håller ju på att bli invaderat av paparazzi's. Jag förstår inte meningen med att göra några skvaller gubbar. Är det kul att leka paparazzi eller?

På bilden ser ni Skvalleröverallt's profil. Jag tycker att paparazzi's på onlinespel är sjukt jobbiga. Msp är ett onlinespel. Här får folk mycket lättare än i verkligheten reda på bråk och sådant. Bland annat genom andra användare. Snälla, Msp är inte verklighet, paparazzi's behövs inte där. Och om du, Skvalleröverallt ser detta, så ber jag dig lugnt att radera din avändare eller sluta med skvaller för det är väldigt jobbigt. Tack.

Likes

Comments

Ni har säkert hört talas om appen, "Talking Angela" och ni kanske också ha hört om mannen bakom Angela? Det är inte säkert att detta är sant men det kanske är så att mannen är jättebra på att hacka, så att han hackade Talking Angela appen och satte ett kamera där så att han kan se vad ni gör. Det är jätte läskig men jag tror knappast att han kommer hem till er och tar er, det är nästan omöjlig.
Barn över hela världen har laddat ner appen och varför skulle mannen åka runt bara för att kidnappa ett barn? Detta är omöjlig. Men det är ändå läskig att nån kan hålla koll på dig när du spelar på appen.

Likes

Comments

Här nedanför ser du en bild av en tjej som skapar skvaller Artbooks av människor, vilken leder till att flera stycken på Msp ogillar henne. Hon får många "likes" på hennes dryga Artbooks och det betyder att hon är känd för att skriva skvaller, hon behöver också använda en stor bokstav och en punkt i hennes Artbooks. 

Hon funderar på att raderera gubben för att hon är trött på att skriva skvaller om folk. Jag tycker att hon egentligen tröttnar på att få hat på Msp.
Jag förstår att många hatar henne, men ändå får hon flera likes? Betyder det att flera människor är emot henne, men ändå kan de inte låta bli att kolla på hennes Artbooks?

Likes

Comments

Jag bruka inte kolla på TV så mycket men en kompis till mig har tipsat om en TV serie som kallas för Game Of Thrones. Jag kollade på den första avsnittet och fastnade direkt för att serien var så spännande. Jag tycker att alla borde kolla på serien och jag lovar att ni kommer att tycka om den. Alla som kollar på Game Of Thrones hatar verkligen Joffrey och det gör jag också, men jag tycker att han och Sansa passar ihop. Dom två är ju så spännande att kolla på. Jag gillar också Daenerys och Drogo men det känns lite konstig mellan dom eftersom deras förhållande började med våldtäkt. Det finns även syskon kärlek på Game Of Thrones men jag bryr mig inte om det och det borde inte ni heller göra.

 Här har ni bilder av dom två vackraste tjejerna på Game Of Thrones.Likes

Comments