Idag har jag bara städat, diskat lite, hängt upp lite kläder i klädkammaren (inte allt eftersom att Patrik vägra köpa fler än 20 haha..).

Patrik måste hälpa mig att rensa lite papper, jag vet inte riktigt vad jag kan slänga eller inte, och soporna måste vi ta ner till soprummet, och tvätta ska vi göra ikväll om det finns nån tid :) Tänkte att jag skulle möta Patrik vid tunnelbanan när han slutat så kan vi handla mat och springa in en snabbis på jysk, vill ha ett par pappkartong-lådor som vi kan lägga gamla räkningar, post osv i..

Ska springa o klä på mig för nu lär han ring när som helst :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå där bloggen! hehe.. 

Ja jag har inte skrivit något på flera veckor, och det har hänt mycket spännande saker under den tiden :)

Bland annat flyttat, det gick smidigt o snabbt, vi åkte bara en vända (3 bilar & ett släp) så det va skönt! Dom vi bytte lägenhet med åkte däremot 4 vändor, inte lika kul att bara stå o vänta på att få packa upp sina saker.. Men dom blev klara rätt fort iaf och vi fick upp nästan allt samma kväll.

Så nu har jag bott in mig och utforskat området lite, ska städa lite imorgon sen kan ni få en rundvisning (bilder) hehe :D 

I fredags körde vi lite park-häng i tanto för första gången i sommar! Det va ganska mysigt men satan vad solbränd jag blev! 

Och i lördags åkte jag hem till Lina en sväng, dit kom Sabina, Sandra, Anna, Patrik och Cornelia. Sen åkte jag till Tyresö och festade loss på curres (en liten förortskrog där ''dom gamla vanliga'' alltid hänger).. Det blir alltid lika kul för att man inte har några höga förväntningar alls ;) (däremot är drickan dyr..Men jag blev bjuden hela kvällen så det är lungt)

Sen när jag kom hem till våran lilla lya i högdalen så hade festen fortsatt hemma hos mig och Patrik, hela gänget som va hos Lina tidigare på kvällen va här, + Lollo & 3 grabbar.

Det var väl en bra liten förklaring av helgen eller vad säger ni? Hah. Kyss o godnatt!

Likes

Comments

Nu är jag hyffsat pigg så jag orkar skriva lite i bloggen. Idag har jag hållt mig rökfri i 3 dygn *klappar mig själv på huvudet, grattis!* hehe.. Idag ska jag nog bara stanna hemma, jag är inte helt frisk och så kommer det folk hela dagen och köper masa småsaker. Vill sälja av så mycket som möjligt så tidigt som möjligt innan flytten. Vi har fått reda på att TYBO kommer och kollar så att allt står rätt till i lägenheten den 3:e maj så vi lär få flytta samma vecka :) Så nu är det rätt brottom! 

Så om någon vill köpa skitsaker, HOJTA TILL! Allt från kläder till vissa möbler och heminredning!

 

 

Likes

Comments

Tänker inte blogga något, orkar inte helt enkelt.. Vaknade imorse och va dö-sjuk! 

Krya på mig..

Likes

Comments

Jag och min köre man bestämbe impulsivt att vi skulle sluta röka, dels för att vi (läs han..) inte har råd med mer cigg. Ja, vi prioriterar godis och mat före cigg hehe! 

Så ja, jag vile egentligen bara varna er för mig. Och om ni vill umgås med mig, RÖK INTE i min närhet..

Likes

Comments

Ja det får vi se o jag har, Tänkte gå ut till våran lilla rabatt och kolla om vi har någon frän jord. Jag ska nämligen plantera lite paprika, citron och Tomat! Ska kolla om vi har några krukor först och främst, annars frå det bli gamla konservburkar osv :) Good luck to me, bilder kommer sen!

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, är helt virrig! 

Har varit JÄTTE dålig på att blogga den senaste tiden, och det märks för läsarna bara sjunker o sjunker haha.. Men I don't really care. 

 

Likes

Comments

Ev video från nån vecka sen när mamma fick hem sin nya säng från IKEA, hehe.. Och nej, hon är inte galen. Bara väldigt rolig :) Ser lite hemskt ut när hon ''skriker'' men dom som känner oss know her. VARSEGÒ

Likes

Comments