Jag har sedan många år tagit Levaxin pga hypotyreos. Innan diagnosen gick jag upp 15 kilo i form av fylliga volanger kring magi o rumpa. Volanger är ju ute nu och med mindre dramat är inne igen behöver jag tips för att bli av med dem...:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu är jag tjänstledig från mitt nuvarande jobb och studerar till medicinsk sekreterare. En utbildning och yrke som funnits i mina tankar i många år och som jag till slut vågade satsa på.
Jag är färdig till sommaren och då det är ett bristyrke finns det hyfsat gott om jobb.
Jag har redan fått erbjudande om fast anställning på samma plats där jag tillbringade förra sommaren och då jag trivdes så himla bra så känns det helt fantastiskt. Tyvärr är det dock så att lönen de erbjuder är under all kritik på alla plan. Så nu sitter jag här vid ett vägskäl som jag hoppats slippa och det är hur pass viktigt är en högre lön jämfört med trivseln på arbetsplatsen?!
Skulle jag bli erbjuden ett annat jobb med betydligt högre lön då vet jag ärligt talat inte hur jag ska välja. Skiljer det bara lite så vet jag, men om det nu skulle röra sig om en större mer betydande summa???
Innan studierna var jag mammaledig, så lite rejäl lön är verkligen på sin plats!

What to to, what to do?

Likes

Comments

Jag behöver en lista, en lista som helst gör sig själv... Imorgon ringer klockan långt innan tuppen ens funderat på att sträcka på sig. Då ska det städas och plockas undan. Typiskt mig att alltid göra saker i sista stund, fast å andra sidan blir jag tokigt effektiv under press.
Märkligt nog är jag inte alls så när jag jobbar, då menar jag att jag inte väntar med uppgifter utan vill göra dem med detsamma och ändå är jag effektiv när stressen faller på, är i mitt esse då.
Ja vi får se om jag lyckas med alla mina tidiga morgonprojekt :)

Så med det säger jag godnatt!

Likes

Comments

Nu har vi sett den nya Beck filmen! Den fick båda mina tummar upp! Steinar är precis vad som behövdes för att dämpa förlusten av att inte Gunvald är med i filmerna längre. Nu ser jag med spänning fram till nästa film.

Likes

Comments

Vitlök, massor med vitlök och en näve chili på det! En lunch på köttfärssoppa med potatis och morötter och hemmagjorda vitlöksbröd med mängder av vitlök.

I flera veckor har det snurrat rundor på sjukdomar i denna familjen.
Och inte nog med det så är vi mitt uppe i sortering av kläder och massa mög vi samlat på oss som tryckts in kattvinden. Kaos, kaos och åter kaos. Just det, en parabolsnubbe kommer i morgon för att installera parabol och mottagare i fyra rum så kanske dax att plöja väg för honom....

Så medans Nicke nyfiken rullar på TVn, minsta dotterns äter en ödla och stora tösen har på sig min klänning och lilla systers kofta, så passar jag på att hämta krafter till en lång kväll och förmodligen natt..

Vi hörs!

Likes

Comments