Separationen ångesten samt hjärtesorg

Är det något jag har lärt mig under 2018-2020 är att livet inte alltid blir som man har tänkt sig. 2018 rasade min värd i samman som dominos klossar uppställda i ett långt vackert mönster. Den vackra bilden som dominos uppvisades förstördes sedan utav klossarna som en efter en rasade i samman. 2018 är ett år jag aldrig kommer att glömma och för alltid bära med mig,med ett brustet hjärta och och tårar i halsen kommer den nakna sanningen om min och mitt ex’s separation.


Ett ämne som jag undvikit att prata om,för att hoppet alltid funnits där. Nu har elden slocknat och hoppet är borta och kvar finns förtvivlan och förödmjukelsen. Som aldrig kommer att sköljas av mig. Den skammen i kroppen i själen i mitt brustna hjärta finns kvar. Känslan utav misslyckande är ett faktum det går inte att bara skölja av sig den eller att undvika att prata om. Det har till och med blivit ett ”ämne” jag blev desperat och behovet utav hans bekräftelse blev värre & värre för varje slag i magen jag fick utav honom.

SÄG ATT DU ÄLSKAR MIG.

Tårarna rinner ner för min kind och jag väntar på att han ska säga meningen som kan fixa mitt trasiga själ. Det kändes som att mitt hjärta slutade slå när han sa orden jag aldrig glömmer.
”Jag vet inte hur jag ska älska dig” jag vet att jag borde visa dig kärlek men jag kan inte. Jag tänker att du inte är värd min kärlek

Om Han känner så,så innebär det att det måste vara så. Att jag inte är värd att älskas att . han kan bara inte älska någon som mig. Vad är det för på mig, den frågan snurrade runt i mitt huvud. Vad har jag gjort? Det var under den här tiden jag skulle göra vad som helst för att visa honom att jag var värd honom.
Idag hör jag hur det låter och skammen inombords förstör mig . Hur kunde jag utsättas för samma behandling som min far gav min mor.

Jag minns orden jag lovade mig själv under hela min uppväxt och hoppet som höll mig vid liv. Att en dag kommer jag att få en kärnfamilj.. den drömmen försvann och misslyckandet var nu ett rent ut sagt faktum som inte kunde undvikas. Jag förlorade inte bara min dröm,jag förlorade mig själv. Detta är någonting jag kommer att prata mer om på min podcast.

Gillar

Kommentarer