Någon liten mindre intelligent hen har lagt ut detta på Flashback och länkar till min blogg.
Vet inte om denna patetiska människa vet vem han gett sig på, ett helt påhittat påstående som kommer slå tillbaka förr eller senare.
Tror den lilla Råttan med med signaturen chickotor på flachback inte kommer ge sig till känna men jag ska göra allt för att få stå öga mot öga med hen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I Torsdags fick jag det mindre roliga beskedet att jag hade amfetamin i urinen enligt 1312s kissprov som togs 1/1-2016 men inget i blodet?
Lämnad urinprov den Fredag den 8/1 o Måndag den 11/1 i Fagersta för att få ha min son för socialen i Fagersta o då fanns inga spår av något?
Jag är förvisso ingen expert inom detta område så jag ska kontakta en kunnig läkare som kan förklara detta för mig. För jag har svårt att tro att det skall finnas amfetamin i min receptbelagda medicin ( Proaxen ) eller i det kosttillskott som jag äter.
För enligt beskedet jag fick så anklagas jag för att ha tagit något mellan den 20/12-2015 - 1/1-2016 vilket inte stämmer.
Jag kan inte ens ha fått i mig något av misstag då jag inte varit ute på någon lokal eller ute bland okänt folk överhuvud taget under denna period inte varit ute o druckit ens en gång.
Så det ska bli intressant att få höra av en mer kunnig person vad han har att säga angående detta.
Har läst att man mäter av det hela i någon form av mg/ liter blod eller något sånt men har inte fått någon information om någon mängd sim jag skulle ha i min kropp.
Det konstiga är att jag fick detta besked av Transportstyrelsen o inte av Polisen som tagit o analyserat proverna, men det är kanske så det går till för polisen hinner kanske inte med sina åtaganden.
Fortsättning följer 1312

Likes

Comments

Har inte skrivit på några dagar nu detta på grund av att jag haft besök av hjärtat o hennes syster hela helgen, men i morse åkte dom norrut igen 😔
Idag har det varit jobb hela dan så det har inte hänt så mycket här idag.
Sitter o försöker läsa lite om hur 1312 lyckats eller misslyckats med sina åtaganden i helgen.
1312

Likes

Comments

Ännu en arbetsvecka till ända, städat o fejat här hemma hela kvällen för i morgon kommer min flickvän o hennes lilla syster ner till mig 😊 inte helt fel att ha två tjejer för sig själv en hel helg.
Inget nytt var sig från 1312 kåren eller Fagersta Socialen men hade nog inte så stora förhoppningar att så skulle ske heller.
Men för eller senare är hon på plats och då hoppas jag hon har papperen i ordning och att hon kan förklarar för mig hur socialtjänstlagen är utformad o hur hon tänkte.

Likes

Comments

Idag har jag arbetat 11 timmar så idag har det inte hänt ett förbannade dugg, förutom att jag fick höra att jag var pinsam som skriver 1312 5 gånger om dagen 👍 med det är helt i sin ordning för man får ju tycka o tänka fritt i Sverige än så länge iallafall.
1312

Likes

Comments

Tisdag 26/1
Ytterligare en arbetsdag gjord, bara två dagar kvar sen tar jag helg.
Inga brev från vare sig Polisen eller Fagerst kommuns socialsekreterare idag heller???
Dom kanske har slutat skicka ut någon information till vanligt folk när dom tar beslut om saker o ting över huvudet på folk.
I morgon ska det tjurigaste Paddan försöka träffa denna där personen i fråga men jag tror att hon försöker hålla sig undan.
Men jag kommer springa där o vara pain in the as tills hon tar emit mig o lägger alla korten på bordet.
1312s brev lär jag få vänta på med tanke på att vederbörande Polisman ligger efter med sitt arbete. Så om 4-5 månader dimper det nog ner ett brev från honom.
Jag är precis lika irriterad på både Fagerstas Socialtjänst som Fagerstas Pajaskår för dom klarar ju tyvärr inte av sina arbetsuppgifter.
Skulle jag göra som dom på mitt jobb så skulle jag få sparken direkt och inte ens facket skulle kunna rädda mitt skinn.
1312

Likes

Comments

Äntligen är veckans värsta dag över 👍 idag har det tyvärr inte hänt så mycket att skriva om med andra ord en helt vanlig dag på jobbet.
Det enda positiva är att dom hållit sig undan i dag oxå dom små asen men dom dyker väl upp när man minst anar det, men jag ska ta emot dom med varma servetter var så säkra.
Nu blir det en dusch sedan brassar jag nog ordning någonting att äta sätter mig i soffan o bara är som bara en padda kan göra.

Likes

Comments

En av dom få inom Polismyndigheten som står för vad han gjort,gör och säger något för dagens Pa att ta lärdom av.
1312

Likes

Comments

Jo jag är medveten om att jag påbörjat något som jag kommer ha svårt att stå som segrare i när spelet är slut men tror o hoppas att jag inte blir någon förlorare heller, Remi hoppas jag åtminstone kunna uppnå allt för att skydda oss vanliga mot det maktmissbruk som används mot oss.
1312

Likes

Comments

1313 = All cops are cops
Skyddar varandra och håller varandra bakom ryggen, trodde man fick lära sig att vara ärlig o inte ljuga när man går Polishögskolan men det verkar nästan vara tvärt om.

Likes

Comments