Snö i April!?

Kärlek

Det är söndag kväll och jag kollar på tv. Precis det jag kände förmiddag men så blev det inte för än nu.

Jag åkte hem till min lägenhet för att städa förut eftersom att min kille hade över 2 kompisar tills hans lägenhet. vilket gjorde att jag var tvungen ett roa mig själv med något som inte var hemma hos honom så jag tänkte dra hem till mig och röja. (har kvar min egna lägenhet men bor hos min kille)

När jag skulle hem så snöade det & blåste och sedan kom regnet. I April!!

Jag frös något extremt då det vet skönt att komma hem sen och lägga mig på soffan haha. Underbart! Är dock extremt sötsugen så jag funderar på att bege mig ut för ett köpa godis men jag är inte så taggad på att gå ut i regnet.

Gillar

Kommentarer

Annandag påsk

Idag är det sista lediga dagen för mig. Sen ska jag tillbaka till jobbet. Jag är lite taggad men samtidigt inte. Det är skönt att vara ledig men det ska bli kul att träffa mina kollegor igen. Känns som jag börjar komna in mer och mer i gänget vilket är roligt.

Men hur som helst! I skrivande stund sitter jag i soffan och kollar på en serie och skriver på en bok som jag skriver på. Funderar på att ta något att äta snart.

Alltså en väldigt lugn dag vilket är skönt innan arbetsveckan börjar igen.

Gillar

Kommentarer

Påskafton

Godkväll och glad påsk på er!🐣
Hoppas allt är bra med er!

Själv så är det bra men jag är trött nu och känner mig stel i ryggen. Har suttit och skrivit mkt för hand idag vilket gör att jag sitter lite böjt. Kan vara de kanske.

Skönt med en såndär riktig slappar dag! jag har kollat på film, skrivit på en bok, duschat, bett R göra flätor på mig så att dom blir jämna och fina. Vill ha lvågit hår som jag brukare ha förr. Mer än så har jag inte gjort idag. Eller jo jag käkade donken men annars inget mer än så, mest slappat vilket varit underbart!😍Jag känner mig helt slutkörd. Nu fattar jag varför mamma la sig tidigt på kvällarna. Jag är typ helt död vid 21:00🤣

Gillar

Kommentarer