Neo

Bilder

Hej på er!
Jag har varit kass på att uppdatera jag vet men jag tänkte uppdatera er om något som gör mig såå glad!

Min brorson & hans tjej har 2 katter. Doris & Nemo som sedan fick ungar. En utav dom ska jag ha.

Det är en hane som jag spöket till Neo då han ser ut som en Neo och sedan insåg jag att det är iikt pappans namn vilket är väldigt gulligt.

Jag ska bara övertala R om att få ha katten i hans lägenhet haha!

Igår ringde min brorsons flickvän som han är förlovad med som heter Izabella att Neo är den som har mest personlighet. Han är nyfiken och äventyrlig och har öppnat sina ögon. Så igår var jag och hälsade på mig lilla älskling. Gud så söt! Jag smälter varje gång jag ser honom.

Jag var där dagen efter att han föddes och hälsade på. Han är född den 13:onde April 2021. Så otroligt söt!

Jag visste ifrån första stund att det är just han utav alla som jag ska ha.

Gillar

Kommentarer

Biverkningar

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på ett poddavsnitt och har precis duschat och tagit på mig kläder.

Jag funderar på att ta något att äta då jag är yr & hungrig men samtidigt har jag inte någon vidare aptit vilket är en biverkning utav medicinen.

Jag ska försöka tvinga i mig mat ändå för jag måste ju äta så det ska jag göra, den ska jag diska tänkte jag samt dammsuga och vid 17:00 ska jag tvätta. Alltså en sådär hushållssysslor dag idag.

Egentligen känner jag inte ens för att lämna sängen då jag sovit så dåligt inatt tack vare adhd medicinen men jag vill inte slänga bort hela dagen heller. Imorgon ska man ju till jobbet igen och det är inte det roligaste. Så jag måste göra sysslorna idag så att jag slipper det under veckan.

Gillar

Kommentarer