jag gråter. jag jobbar men gråter mycket.
jag har igår fått reda på att min psykolog ska föda barn. och dom på närpsykiatrin har frisk-förklarat mig. är så less på mitt liv. vill dö men ändå så rädd för mörkret!!!
vill skada mig igen. men vill inte lämna min familj. jag vill till mamma. men vill inte
inte lämna pappa. asså mitt liv suger.

Är med mina bästa systrar. Önskar mamma levde. Känner mig så ensam. Du tar min hand!!! Du säger jag aldrig är ensam. Jag ser ljuset i tunneln, jag följer ljuset å ser dej!!! Varför försvann du???  Jag saknar dej vid min sida!!! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

asså orkar inte mer nu. fått veta min morbror fått helvetes cancer. och har en far som fått en lungsjukdom!!! läkaren säger han inte har länge kvar å ringer han typ tusen gånger å e orolig han ska lämna mig. och för några år sedan den 20 juni tog min då flickvän livet av sig genom att hoppa framför tåget framför mina ögon. och 2010 dog min käraste mor och e fortfarande arg på mig själv för jag inte klarade vara vid hennes sida när jag då visste hon behövt mig som mest!!! pappa säger bara detta e en procces jag går igenom. skitsnack. 😠😠😠😠😠😫😫😫😫😭😭😭😭😭 jag kommer få leva med detta tills jag fått förenas med mamma hos gud. 😭😭😭😭😭 vill dö och försökt några år nu men ingen vuxen fanimej bryr sig........ tror bara mina syskon å pappa skulle komma på min begravning!!! resten skulle inte bry sig. inte ett smack. 😨😨😨😨😨😨😨😨😨 varför måste min släkt dö ut??????? varför kan inte jag få cancer så jag får dööööööö????? varför!!!! varför bryr sig inte läkaren min????? 😠😠😠😠😠😠 han vill bara av-vakta tills det blitt värre vilket det redan e. Varför säger dom att psykist sjuka får hjälp när inte jag får hjälp????? 😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😭😭😭😭😭😭 asså pappa e dödsjuk men ingen kan säga hur länge han kommer leva kvar!!!!! Är skit rädd. ​vill inte mer nu. Orkar inte länge till nu 😭😭😭😭😭😭😭 vill byta jobb pga skitsnack om mig. Och stannar hemma pga illamående med tanke på jobba. 😔😔😔😔😔 varför får jag inte vara hos mamma så slipper jag all skit här på jorden. Vill kasta saker, vill gråta,vill ta livet av mig pga ingen förstår mig och inte hjälper mig. 😨😨😨😨😨😨😨😨😠😠😠😠😠😠😠😠😠 kom inte å säg du förstår när det bara e en jävla lögn.

Likes

Comments

vem är jag??? varför gör gud såhär. mår så jävla dåligt.... vill dö varje sekund. du som alltid skulle vara där för mig. vart tog du vägen. är 23 år nu men orkar inte mycket mer nu.

Likes

Comments

heter Merilin Lindberg och är 23 år, blev adopterad från Estland vid tre års ålder. mitt liv blev ett helvete redan vid förskolan. Många tror att jag som en glad tjej inte haft några som helst problem i livet! Men där har ni fel. När jag började sjuan på korpenskolan så bröt (HELA) helvetet löst!!! Först så blev jag mobbad å sedan fick jag beskedet att mamma blitt sjuk i fucking Canser 😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠 å sedan blev pappa sjuk i en lungsjukdom. först när mamma talade om att hon blivit sjuk i Canser visste jag inte om jag om jag skulle skratta eller gråta!!! allt kom som en chock för mig.... frågor dök upp i mitt huvud. när kommer hon dö? hur många behandlingar måste hon vinna på? kan hon nånsin bli frisk igen? den tiden hon var sjuk så bråkade vi ganska mycket pga min rädsla för att förlora henne. knäppt tänker ni men så var det den tiden. och jag började ringa hem för att vara säker på att hon var hemma. men när hon inte var hemma så visste jag hon var på sjukhuset. minns fortfarande den kvällen då jag inte kunde gå till avdelningen hon låg på pga var så ledsen å rädd se henne ligga där med alla sina jävla slangar kring kroppen. 😔😔😔 men ångrar än idag jag inte gick dit pga tänker hon levat ännu om jag bara hade hälsat på. minns kvällen då det var sista gången jag nånsin skulle fått se henne igen. den kvällen orkade jag inte se henne så svag som mamma min var. å strax där efter att pappa å en kusin åkt dit så när hunden Nicko kom ner från övervåningen å jag hörde bilen rulla på uppfarten så innerst inne visste jag att hon finns inte mer hos oss längre. 😥😥😥😥 ville springa ut å hindra pappa å kusin att komma in pga vad jag visste. ville skrika å ville inte att dom skulle kommit hem. största hemligheten är att jag började skära mig å röka å snusa å göra allt för att få dö så jag kunde vara med mamma. har legat på psykiatrin två gånger för självmordsförsök på mig själv.
mår än idag jävligt pissdåligt. har fått en psykolog att tala med. men är bara ett steg på den långa vägen.......... 💝💝💝💝
hade en period när jag mådde toppen men sen jag flyttat till ett fucking boende så har allt börjat om igen. 😨😨😨😨😨
försöker varje kväll att ta mitt liv på nå sätt. skär mig på armarna, försöker strypa mig med dusch-slangen. 😨😨😨😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵 hittar alltid nåt verktyg att göra mig illa med. vet inte vem jag e längre eller varför jag finns när alla runt om mig försvinner . 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 varför ska jag leva när ingen bryr sig om mig ändå? Mamma kom tillbaka........ 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 vem kan svara på om vad som händer när man dör?????? 😨😨😨😨😨😨😨😨 vill ha svar. Vill läggas in igen men ingen förstår mig..... vem finns där för mig??? 😌😌😌😌 Varför kunde jag inte hälsat på den kvällen? VARFÖR??????? Om jag fått träffa mamma en sista gång så skulle jag be om förlåtelse. Förlåt för att jag inte kunde komma den kvällen. Har fått ångestesten tillbaka å önskar livet ur mig. Har mardrömmar varje natt. Vågar inte sova eller blinka överhuvudtaget..... för varje blink så dör en människa på jorden... Av jord e du kommen av jord ska du åter vara. Mardrömmarna handlar om att jag blir skadad å att nån kompis dör. 😌😔😔😔😔 varför måste livet vara så orättvist???? Varför måste min släkt dö ut för????? Varför e det krig i vissa länder??? Vem ser efter mig när pappa dör? Vem har hand om mamma å mormor å mojfar,micke, ja alla jag förlorat? Vet inte vem men har stark tro på gud så kanske han. Men ingen vem när vi ses igen mamma. Pappa!!! Förlåt för allt jag ställt till med. 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 förlåt att jag e så korkad. Förlåt att jag kom till världen. förlåt för allt. 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝 jag råkar vara sån här så lev med det. Eller stick....... mina känslor går i vågor... Idag jobbar jag fast jag mår skit. Men nå hopp finns det att jag ska kunna se ljuset i tunneln. Men frågan e bara när. När ska mitt illmående ta slut???? När kan jag få ro i sinnet???? NÄÄÄÄÄÄÄR???????????? finns så många frågor men så lite svar. vill bara bli frisk från det psykiska illmåendet å bli pappas glada lilla flicka!!!! :) 😭😭😭😭😭😭 varför födas när man ändå bara dör. 😨😨😨😨😨😱😱😱😱😱😱😱 vem bestämmer vilka som ska leva å dö å bli sjuk??????? Jag önskar svaret kan komma.... jag Fick damp igår 15:e å skrek å kastade saker i väggen. Åkte till pappa!!! Å åkte hem till han idag också. 😥😥😥😥 jag önskar jag vore hos mamma 😥😥😥😥😥😥😥 hela mitt liv e åt h-vete...... Jag önskar jag vore död 😬😬😬😬😬😬😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😤😤😤😤😤😤😤😤😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴 asså har sån ångestattacker. Har på bara en vecka kastat fyra koppar i väggen. Tänker på mamma. 😭😭😭😭😭😭😭 tänker att världen vore bättre utan mig. 😩😩😩😩😫😫😫😫😠😠😠😠😠 har många tankar i huvudet. Kan inte vara på jobbet.

Likes

Comments