Header
Skrevet i : Februar 2018

God morgen kjære Norge!

I dag er det tirsdag, og en lang dag igjen. Jeg sitter uten jobb, og er hjemme hele tiden. Prøver å strikke eller se på serie for å få dagene til å gå. Jeg har ikke energi enda, og venter på pakke i posten, på noe som virkelig kan hjelpe meg i gang med dagen! Jeg skal starte med turer hver dag, og hjemmetrening for fult. Kan vel egentlig innrømme at jeg har vært litt sløv i det siste med trening, og slikt, men nå skal jeg lage meg en dagbok der jeg skriver ned vekt, øvelser og at jeg måler meg rundt mage og lår. , slik at jeg kan følge med selv hvor mye jeg går ned og at jeg faktisk kan se en forandring.

Jeg trenger en opptur nå. Dagene er lange og kjedelige og dagene tilbringer jeg som regel alene for det meste. Nå er det ikke lenge til jeg flytter, Det er stress med å finne ut hvor vi skal bo, stresser med skole selv om jeg har søkt og venter på svar i juli en gang, stresser med jobb. Nå har jeg en jobb gjennom sosiale medier som gir meg motivasjon til å jobbe mest mulig, for å få det til å fungere. Jeg elsker det jeg jobber med, og jeg kan jobbe på toalettet om jeg vil det. Så lenge jeg har en mobil, nettbrett eller pc og internett så er jobben tilgjengelig. Det er virkelig det jeg trenger nå.

Nå skal jeg rydde og vaske her hjemme, før jeg skal på tur og fikse dette oppsettet for trening. Jeg gleder meg til å starte!

Noen andre som driver med hjemmetrening og som har tips til alt mulig som dere syns virker på motivasjon?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God morgen kjære lesere.

I går fikk jeg meg litt av en surprise! Når samboeren går på jobb, så ligger jeg ca 1 time eller 1,5 timer å sover før jeg selv våkner. Så i går, så hadde han skrevet en lapp der det stod Elsker deg ❤

Jeg sto opp i kjempe godt humør, for slike småting gjør meg superglad. Jeg ryddet litt i leiligheten, også mistet energien å ble så trøtt at jeg tenkte at jeg skulle legge meg ned i sengen med en god serie. Klokken ble 13.00 og tenkte at jeg da kunne sove i noen timer før han kom hjem. I det sekundet jeg hadde lagt meg ned i sengen under dyna, så banket det på døra. Jeg skjønte ingenting.

Der stod min kjære samboer med roser og sjokolade i handa, og smilte så fint. Jeg ble helt satt ut. Jeg hadde ikke forventet det i det hele tatt. Føler meg som verdens heldigste!

Likes

Comments

Skrevet i : Februar 2018

God kveld, kjære lesere.

I dag har vi hatt en nydelig dag fylt med sol, så vi bestemte oss for å gå ut å ta litt bilder til dere.

I morgen er det morsdag, og jeg tilbringer så klart den dagen med familien og med min stemor som er mamma i denne familien. Vi skal ferie med kake og godt humør, og noen gode ord.

Skal dere feire morsdag?

Likes

Comments

Skrevet i : Februar 2018

😍 God dag, kjære lesere! 😍

I dag er det fredag og helg! Noen som er like glad for det som meg?😳 Det eneste jeg gleder meg til i ukene er fredag og lørdag for på fredags kvelden vet jeg at jeg ikke trenger å tenke på noe annet enn at jeg og samboeren min skal nyte litt kjæreste tid! 💑

Som de fleste vet, så er jeg ikke den som er raskest om morgenen, eller generelt på dagen.💤 Jeg får et skikkelig boost på kvelden da jeg kan rydde og vaske hus i flere timer, i tillegg til at jeg kan bake og lage mat.😄 Jeg har rett og slett energi på feil tid av døgnet. Jeg har noen spennende planer på gang fremover, og jeg tror og håper at det kommer til å gi meg mer energi gjennom hele dagen 😍 følg med, så avslører jeg mer etterhvert 😉 Det kjennes ut som bursdag og juleaften på samme tid! 😱Likes

Comments

Skrevet i : Februar 2018


God moren, kjære Norge.

De to siste dagene har jeg vært veldig rastløs og har hatt lyst til å bake hele tiden. Jeg driver nå på å skriver ned forskjellige oppskrifter i en bok, slik at jeg slipper å kjøpe eller slipper å bruke internett hver gang jeg skal bake. Jeg liker oppskrifter best på papir når jeg skal bake.

Når jeg skulle lage ostekake med kiwi-gele og kiwi som pynt så skjærte det seg. Jeg fulgte alle punkter i oppskriften men likevel så ble kiwi-gelen ødelagt. Jeg skulle jo lage et hjertet av kiwi og gele oppå, men det gikk ikke haha. Jeg tror ikke det var så smart å sette den i fryseren.

Kanelbollene ble utrolig gode! Jeg prøvde en ny oppskrift som jeg fikk av en venninne, og den skal jeg alltid bruke! Elsker det!

Likes

Comments

Skrevet i : Februar 2018

God måren kjære lesere!

I dag ble det en lang morgen i sengen. Våknet ikke av vekkerklokken som ringte klokken 09.00, så våknet vel rundt 12 tiden. Nå sitter jeg å lager meg egg til frokost, før dagen min kan starte.

I dag blir det en dag ute. Jeg tenkte jeg skulle gå en del rundt i kristiansund for å finne plasser der det er fint å ta bilder, slik at jeg kan ta bilde til dere. Det er snart flytting på gang, så jeg må nyte det mens jeg kan.

Det å skulle flytte til Ålesund er en spennende og ikke minst skremmende ting å tenke på. Jeg er ikke glad i å skulle starte helt på nytt med noe. Det er den samme følelsen som når du har vert i et forhold i 10 år med en mann også blir det slutt, å du må gå gjennom "bli kjent" veien om igjen. Den biten gruer jeg meg mest til.

Det positive med å flytte til Ålesund er at jeg har min samboer og hannes familie, som hjelper meg gjennom dette. Det å bare ha en ørliten støtte fra noen som bor der er fantastisk. Jeg vet at pappa og Line hjelper til med det mest utrolige, men blir litt vanskelig og ikke minst dyrt når dem må kjøre 4 timer en vei for å hjelpe. Men jeg kjenner spenningen er på plass og det kribler litt i magen.

Likes

Comments

Skrevet i : Januar 2018

God morgen kjære Norge.

I dag er det mandag, og ny uke heldigvis. Samboern har akkurat kommet hjem etter en lang bil tur i hele natt, og driver å fikser seg allerede til vi snart skal på reisefot. Været er grått og trist så det er godt at vi skal sitte inne i en forhåpentligvis varm buss.

Innlegget ble veldig kort, men er det noen som kan gjette hvor vi skal?

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Skrevet i : Januar 2018

Man har dager der man tenker fremover og ikke fokuserer så mye på fortiden, også har man dager der man fokuserer på fortiden om man kunne endret noe eller om man har gjort alt man kan. Jeg har mye jeg tenker på for tiden, og som regel er det på fortiden. Det er ting jeg alltid kommer til å se tilbake på å smile, men det er også ting jeg kunne ønske å endre på, eller som jeg skulle ønske aldri skjedde.


-Hvordan jeg har vert med pappa å familien.

Det stemmer. Det er flaut å tenke tilbake på det. Når jeg flyttet til pappa så var det en veldig tung periode for meg. Men jeg hadde ikke noe valg. Det var tungt, og jeg sleit lenge. Men likevel oppførte jeg meg helt grusomt. Det var løyner og det var surmuling. Når pappa leser dette så kommer han til å si eller tenke at det er slik det er med ungdommer og at jeg ikke trenger å tenke på det, men tro det eller ei. Jeg tenker enda på det. Så unnskyld for det.


-Kjæreste-drama!

I årene fra jeg var 13 år, har jeg vert i en del forhold. Ikke nødvendigvis seriøse forhold, men nok til å føle at det har vert et forhold. I mange forhold har jeg blitt brukt for at dem skal komme seg over eksen eller bare fordi dem vil ha det ryktet på seg at dem har fått seg dame. For meg er det en stor deal å stole på en mann. Jeg har opplevd så mye dritt når det kommer til mannfolk og jeg kan si at det er vel bare 3 forhold jeg føler at jeg ikke er blitt brukt.


- Kontakt med june

Min søster betyr alt for meg og hun var den eneste jeg hadde før jeg kontaktet pappa å de igjen. Hun var den som satt på rommet sammen med meg å støtta meg når jeg hadde mine tøffe dager. Det å rømme fra mamma slo meg ved middagsbordet når dem ikke mente at jeg hadde et liv. Da var det nok for min del og jeg så ingen annen utvei. Men slik ting er på i ettertid, kunne dem spart seg for.


-Skole.

Nå er det 2 året jeg dropper skole. Ingen har tro på at jeg klarer å fullføre og jeg føler virkelig at jeg må gjøre som alle sier. Det folk glemmer er at det er mitt liv og mine valg til 7-og sist. Jeg kommer ikke til å leve slik som andre sier jeg skal gjøre. Dere har lov å si det dere mener men jeg er 20 år om 3 måneder, og selv om jeg ikke vet hva jeg vil nå og at jeg flytter på meg, så har jeg kontroll selv. Til dere som er bekymret og såret over at jeg ikke følger opp til det dere sier, så trekk litt unna. I stedet for å stikke innom for å si at du er skuffa eller såret, så si heller at du er glad for at i det hele tatt har det bra, og at jeg ikke har isolert meg.


- Utseendet mitt.

Grunnet min fortid er jeg slik som jeg er. I alle år har jeg brukt mat som trøst, og jeg eser ut såklart. Mobbingen har gjort det verre, men det er begynt å komme seg igjen etter 19 år med bråk. Skulle ønske jeg aldri hadde hatt den opplevelsen i barndommen, og at jeg hadde et bedre sted å være slik at jeg ikke hadde trengt å brukt mat som trøst, og at jeg kanskje hadde hatt litt bedre utseende.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Skrevet i : Januar 2018

God morgen alle fine. I skrivende stund ligger jeg flat i sengen, og ser ut vinduet. Mens det er grått og trist ute, prøver jeg å trøste meg med at det snart er jobb, og at jeg skal nyte en kopp kakao og strikke videre på en genser. Ikke så lett å hente energi, når været ikke er på topp, men for å få en nydelig dag, så får vi gjøre best ut av det. Man får komme seg opp på beina, for å kle på seg, og få dagen i gang.

Dagen i dag startet helt merkelig. Når vekkerklokken ringte så snudde jeg meg mot samboeren jeg trodde lå å sov, fordi jeg tenkte at jeg skulle vekke han slik at han kunne slå av alarmen selv. Om han ikke gjør det selv, så våkner han ikke, hehe. Så, jeg la en hånd ut for å skulle stryke han på ryggen, men ingen var der. Jeg skjønte ingenting, og det tok en stund før jeg måtte sjekke en gang til. Jeg slo av alarmen, og begynte å gå rundt i leiligheten for å prøve å finne han. Men nei. Ingen var her. Som regel pleier jeg å våkne av hans alarm, og være våken til han går ut av døra. Når jeg så på klokken var klokken allerede blitt 08.30 og det var min egen alarm så ringte.

Jeg sto opp og gikk på badet for å gjøre morgenrutiner, Gikk på do, pusset tennene, kledde på meg, og sminket meg. For eg skulle jo på jobb klokken 12.00 tenkte jeg. Men nei. Når jeg sto å sminket meg, gikk jeg inn på work appen vi har, for å se hvem eg skulle jobbe med. Det var da jeg innså at jeg kunne sovet enda lenger enn jeg gjorde. Sminket meg ferdig, og gikk og lagde meg frokost, å så en episode av Home and away.

Når jeg er ferdig å blogge nå, så skal jeg se på leiligheter, å strikke videre på en genser jeg har startet på, og en babyteppe jeg har startet på. Det er virkelig ikke et smart valg å starte på forskjellige ting, samtidig. Det blir til at du aldri blir ferdig med noen av delene. 'Målet er å bli ferdig med begge deler frem til juni. Så vi får se hvor langt jeg kommer.

Ellers så ønsker jeg alle en nydelig fredag, og en riktig god helg. Alle bør få en helg de kan nyte, for det skal jeg selv om jeg har arbeidshelg! - #nouw30daychallenege

Likes

Comments

I min og samboerens leilighet tilbringer jeg mest tid, i og med at jeg ikke har fast jobb. Jeg har nå meldt meg på #nouw30daychallenge og fått en mulighet til å vinne en weekend til Paris med en venn! Så siden jeg bruker så mye tid her, så tenkte jeg at jeg skulle bli flinkere på å ha faste innlegg, mer matlaging, være mer åpen og kreativ i innleggene, slik at dere får det dere fortjener å lese. Hvem orker vel å lese en kjedelig blogg? Mitt mål de neste 30 dagene er å utforske byen min litt mer, og ta masse bilder.

Det blir innlegg hver dag, selv om jeg har jobb midt på dag, slik at det blir vanskelig å få tatt bilder. Men å få ut innlegg hver dag, er en stor utfordring i seg selv, fordi jeg ikke har så mye på hjertet for tiden. Ting har roet seg ned en del rundt meg nå, heldigvis.

nouw.com/nouw30daychallenge

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God formiddag! Nå er det mandag og ny uke, så i dag starter jeg trening på nytt. Jeg kan ikke starte en diett og trening på en mandag. Men nå fremover er det full trening fordi jeg virkelig vil ha resultater. Jeg skal virkelig jobbe hardt for å få kroppen min så liten at jeg kan kjøpe klær i Small. Og det viktigste er at jeg skal bytte ut fett med muskler! Nå har jeg virkelig troen på meg selv. Det tok bare litt tid til å finne den selvtilliten.

Alt koster jo så mye. Selve treningen er ikke dyr, men om du skal på et treningssenter er det noen 100 lapper du må betale. Ikke alle har så mye penger å rutte med, inkludert meg. Det går akkurat rundt hos meg. Det er såvidt. Så jeg har ikke råd til slike treningssenter. Det jeg i stedet for har gjort var å ønske meg treningsutstyr til jul, og det kommer jeg til å gjøre til bursdagen min og. Hjemmetrening er helt gratis og like bra som på treningssenter. Eneste forskjellen er at du betaler for utstyr du vil ha der og da, og det har du hele veien, i flere år, men på et treningssenter må du betale hver måned.

Det å ha treningsutstyr hjemme er en fantastisk måte til å faktisk ikke ha noe grunn til å si at man ikke kommer seg på trening, eller man har andre unnskyldninger. Jeg er veldig takknemlig med å ha begynt å fått treningsutstyr. Når vi flytter så har jeg en stor drøm om å ha en kjeller vi kan lage et treningsrom, for trening er noe vi begge vil, og brenner for og det skal vi få til.

Om du ikke vet hva du vil trene eller syns det er vanskelig å bare finne opp øvelser, så vil jeg anbefale deg Lose Weight In 30 Days. Appen er gratis og den inneholder en treningsøkt på 7 minutter, og den inneholder kostholdsplan. Dem har også skrevet ned all mat for en hel uke til deg. Kostholdet der skal ikke jeg følge men så klart det er mye frukt som er i planen og det skal jeg få i meg. Men det er også veldig mye rart jeg ikke har hørt om eller som jeg ikke er så veldig glad i.

Men nå skal jeg få gang på treningsøkta mi, så da blogges vi.

Likes

Comments

Her sitter jeg, lys våken klokken 07.15. Samboeren er på vei til jobb, og romsterer på kjøkkenet, og jeg ser på God morgen Norge. Kan ikke huske sist jeg satt våken så tidlig. men det er veldig deilig. Jeg får mer ut av dage, sette meg ned å jobbe med bloggen og flawless (du kan finne gruppen min HER), som gjør at jeg kan være mer kreativ. Og ikke minst, jeg får gjøre hjemme trening når jeg ikke er alt for trøtt.

Noe jeg brenner virkelig for er å strikke. Det å sitte i sofaen, med teppe, en kopp kakao, og strikketøy, er fantastisk! Man er sosial samtidig så man koser seg skikkelig. Det er noe eget. Jeg begynte å strikke lapper når jeg var rundt 10-12 års alderen, og etter det har jeg fått helt dilla på det. Nå har jeg tre prosjekt på gang. Ett sett med babyklær. et koseteppe fra klompelompe strikkeboken, og en genser til pappa. Mye å holde på med på en gang, men jeg strikker litt på alt hele tiden. Mange syns det er tungvindt men jeg elsker det. Tiden går mye fortere, og 3 plagg blir ferdig nesten samtidig. Det er så herlig.

En annen ting jeg har fått helt dilla på er å lese bøker. I det siste er jeg blitt en skikkelig lesehest. For det første får jeg koblet skikkelig av, og for det andre så får jeg leve meg inn i en helt annen verden. Jeg får en ro i meg. Å sitte alene og se på tv med teppe og strikketøy er en terapi for meg, fordi samboeren er i gaming verden enda. Det forsvinner nok aldri, så da er det fint å ha en hobby selv.

Fortell gjerne om dine hobbyer?

Likes

Comments

Som dere sikkert vet, så kommer jeg fra en egentlig liten plass som heter Voss. Det er en plass folk syns er så fin, men som jeg i alle år ikke har likt. Eller det blir vel feil å si det også. Jeg har vel ikke vert så begeistret for denne plassen fordi det er her jeg har bodd i nesten alle mine leveår frem til nå. Så man kan si at jeg er ganske lei av plassen. I alle år har jeg sakt at jeg skal ta over huset til bestemor og bestefar når den tid kommer. De gangene har jeg vel ikke tenkt på alt som vil følge med og hvilke ansvar det hadde vert. I dag tenker jeg at det er greit å reise på besøk til Voss, men det er ikke en plass jeg kommer til å flytte hjem igjen til.

Jeg får stadig flere spørsmål om hvor jeg er fra, siden jeg ikke snakker samme dialekt som i Kristiansund og Averøy. Svaret pleier å bli "Jeg er fra Bergen". Når jeg tenker meg om, så kommer kanskje det av at jeg er ikke så stolt av og komme fra Voss. Flere ganger har jeg opplevd folk ler eller himler med øynene når dem hører at jeg er fra Voss. Derfor sier jeg at jeg er fra Bergen. For det første slipper jeg å forklare hvor det er, og for det andre så slipper jeg at folk skal syns det er morsomt og at dem ser rart på meg.

Jeg ble kjent med ei her oppe, som sa til meg at jeg måtte være stolt av å komme fra Voss, fordi det var en fin plass. Hun er den første jeg har snakket med som sier det. Det er en liten plass som de fleste ikke har hørt om, som jeg har fått inntrykk av. Det er en veldig fredfull plass å komme tilbake til, men det er veldig mye vonde ting som ligger der. Det var der marerittet startet. Det var det alle startet å mobbe meg. Barnehagen var det første. Ikke at det var så veldig seriøst, men jeg var ikke som alle de andre. Jeg hadde mine problemer og jeg hadde mine metoder til å få hjelp. Kommer tilbake på dette i et annet innlegg.

Likes

Comments

Da er det fredag, og helg for de fleste, mens jeg går inn i 2 dagers jobb. Endelig skal jeg på jobb igjen. Men før jeg gjør meg klar har jeg noe og fortelle deg. Ikke noe alvorlig. Ikke noe flaut. Men noe hver og en burde ha tenkt på.

Dere som leser bloggen min, vet at jeg har blitt mobbet i alle år. Det har skjedd fryktelige ting, som jeg den dag i dag prøver å fortrenge, men som jeg ikke sier til noen. Prøver å unngå det. Tar et smil på, slik at ingen skal se at det plager meg. Dere har sikkert sett "13 grunner til". Det er en serie jeg anbefaler sterkt å se. Det handler om ei jente som ble mobbet, og hun valgte å ta sitt eget liv. Det er en grunn til at jeg ser slike serier. For da vet jeg hvordan jeg skal takle all den mobbingen som foregår, og alle de stygge meldingene og kommentarene jeg får daglig som ingen andre vet om. Det er flaut, vondt, og rett å slett slitsomt å få slike ting. Enkelte ting har jeg lært meg å ignorere for det får jeg så mye av, men når det går på kommentarer om min familie, eller venner, så kjenner jeg at det bobler i meg.

Hva har dem gjort deg? Hvorfor må du gå på dem? Er det bare fordi jeg skal bli trykt ned? Unnskyld at jeg sier dette, men jeg blir bare irritert og legger det bak meg igjen. Nå har det vert en periode der det har vert ganske så stille. Heldigvis. Det å sitte på vakt for å være sikker på at man får vonde kommentarer, det er fryktelig slitsomt. Jeg sjekker aldri kommentarer før jeg har lagt ut et innlegg. Da først kan jeg sjekke kommentarene, for eller så blir det bare negativt.

Så til deg. Du som må tråkke alle ned. Du er sikkert en veldig grei person innvendig. Men du må vise det. Du har det sikkert ikke så enkelt hjemme eller enkelte plasser selv om du har det gøy eller en den populære i venne gjengen. Det kan være en trygghet for deg, å være den populære. Du som grisebanker folk. Du er ikke så veldig kul. Du som truer. Du sliter fryktelig med deg selv. Du som går på stoff. Er det ganster? Nei, dessverre. Det betyr bare at du trenger hjelp.

Dem fleste ler og lurer på hvorfor jeg orker å skrive dette. Jo det skal jeg si deg. Jeg er lei. Jeg er sliten. Eneste plassen jeg får energi er på jobb. Men jeg kan ikke heller bosette meg på butikken. Det er nok mobbing. Nok utpressing. Nok truing og slossing. Hver gang før du skriver en kommentar, tenk at den er til deg. Hadde du taklet stygge kommentarer? Da er det ikke "Du er stygg å feit". Det er "gjør verden en tjeneste å gå å heng deg." I denne kategorien får jeg kommentarer og meldinger i hytt å dynevær. Ikke vær en drittsekk. Vis den gode siden av deg selv.

Likes

Comments

Ja, da er det allerede 3.januar! Starten på det nye året har egentlig bare vert stress. I går var vi på reisefot hele dagen, å må innrømme at det var litt godt å komme hjem igjen, selv om jeg har hatt en fin tur til Ålesund. Men nå som jeg har satt meg ned og blogget, så skal jeg vise dere hvordan det gikk på nyttårsaften som kokk hele dagen!

En vellykket kveld!

Likes

Comments

I dag er det nyttårsaften! Det er så utrolig rart å tenke på at enda et helt år er gått. I går fikk vi den vondeste beskjeden om at vi mistet et familiemedlem. Typisk at ting skal skje i koslige stunder. Vår kjæreste katt ble påkjørt. Fy søren så tungt det var. Kanskje du sitter der å tenker; det er jo bare en katt.. Men det skal jeg fortelle deg. Det er ikke bare en vanlig katt. Jeg er vanligvis redd fr katter. Eller ikke redd men jeg liker ikke klørene deres. Men denne katten tok aldri ut klørene til oss. Det er den mest kosete pusen jeg har opplevd.

Men for å komme meg over dette så har jeg tatt på meg kokke rollen i dag. Nå sitter jeg å venter på at pavlova bunnen skal bli ferdig, slik at jeg kan sette den til kjøling, og jeg kan sette på ribbe. Haha. Det er min aller første gang jeg lager ribbe, og pavlova, så med god hjelp av oppskrift etter farmor, og oppskrift på nett, så skal vel dette bli bra!

Høydepunktet på dagen er jo såklart å skyte opp raketter, men som tradisjon så har vi kjøpt inn stjerneskudd! Det er det kjekkeste med nyttårsaften. Kjekkasen min skal nok få lov å ta bilder i dag, selv om vi skal andre ting, så det blir en dagenderpå blogging i morgen, om natten og dagens verk. Jeg skal prøve å få blogget en gang ii kveld, men det er ikke sikkert jeg får det til.

Så vil jeg bare ønske alle et riktig godt nyttår! Nyt kvelden, rakettene, maten og selskapet!

Likes

Comments

Det er en del som er litt frustrert over at foreldra sitter med penger, og som regel får dem"nei" eller "det kan du spare opp til". Om man da kanskje bare får penger til jul og busdag, så kan det ta en del år før du får det du virkelig vil ha. Ikke alle kan eller har muliighet til å gå ut i jobb, eller at dem er for ung til å jobbe.

Når jeg var yngre så hadde vi en avtale på at om jeg gjorde ulike ting i huset som å vaske gulvet eller gå ut med søppelet eller rydde kjøkken, osv, så fikk jeg ulike summer for det. det vr alt i fra 10kr til 50kr. Det var motivasjonen til å rydde, da du fikk penger, og faktisk kunne si at "jeg skal spare opp til det jeg virkelig ønsker meg".

Det kan være andre ting du kan få penger av. Du kan for eksempel sitte barnevakt om foreldra dine syns du er gammel nok, eller du kan gå på tur med barn, du kan lufte hunder, vaske og rydde hos en slektning, du kan selge vafler og saft i veikanten uten for huset ditt. Det gjorde jeg og min eldste lillesøster. Vi laget vafler og sft, og stilte oss i veikanten.

Du kan til og med starte en blogg som du kan tjene penger på. Kan du skrive bra? Eller har du bare noe på hjertet som du vil dele? Du trenger egentlig ikke noe spesielt å skrive om hvis du ønsker å ikke tjene penger på det, men det bør være noe interessant i det man skriver, slik at folk får gleden til å lese det du skriver.

Likes

Comments

I dag har jeg virkelig ikke så mye på hjertet så jeg tenkte kanskje at jeg skulle vise dere litt bilder jeg har ttatt i julen og i romjulen. Nå er vi på en øy som heter Harøya hos broren til samboeren min, og skal feire nyttår her sammen med han og noen venner. Gleder meg som en unge! I dag har vi kjøpt inn ingredienser til at jeg skal bake, og drikke og litt småting til nyttår, så i måren skal vi kjøpe raketter!

Litt morsomt når jeg trodde pappa skulle lage grimaser også smilte han fint for en gangs skyld! Haha. Jaja. sånn kan det gå.

Likes

Comments

Kvelden husker jeg veldig godt. Hadde kommet hjem fra skolen, og hadde fått besøk av min lillebror. Middag var spist, og vi satt å bygget lego, før en fremmed kom på døra. Han spurte etter meg, og jeg stod som et spørsmålstegn. Han stod der så fint, med blomter og gaver.

Jeg tok i mot med et smil, men ingen til eller fra lapp. Et lite hint på lappen som hang på blomstrene. Det stod på russisk. Jeg skjønte det med en gang. Det var deg. Det var din bekreftelse på at jeg kunne tro på deg. Du viste meg at du ville ha meg.

Så romantisk. Aldri har jeg opplevd noe lignende. Den beste følelsen. Ny og spennende følelse. Du tømte meg for ord. Hva skulle jeg si? Hvordan skulle jeg kunne takke deg på måten du fortjente? skulle jeg kjøpe noe? Skulle jeg si noe eller skulle jeg bare skrive noe?

I dag er du min og vi har snart vært sammen i 4 måneder. Du er det beste som noen gang har skjedd meg. Du gir meg utfordringer, opplevelser, nye følelser å kjenne på. Du gir meg mye kunnskap, vi deler erfaringer, og vi lever som et gammelt ektepar allerede. Haha.

Nå sitter jeg på bussen på vei til vakreste byen, for å møte deg og din familie, for å så feire nyttår med deg. Jeg gleder meg som en unge til dette, og at vi to kan starte 2018 sammen. Jeg elsker deg.

Likes

Comments