Hej! Idag hade jag tänkt att tipsa om ett schampo och ett balsam. Det heter nashi argan. Deras balsam gör håret lent som silke. För mig är detta, speciellt balsamet, det bästa i världen. Jag skriver inte detta för att jag får betalt eller så.. jag skriver detta för jag verkligen gillar detta schampo och balsam. Det är ganska dyrt att köpa, men det räcker väldigt länge och det är dessutom ekologiskt. Så jag tycker det är prisvärt. Jag ger dessa produkter 10/10 poäng. OBS: Vissa tycker att produkterna har märklig doft. Jag gillar den starkt. Vi hörs!
Kram Majken!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej nu ska jag göra en 12 saker du kanske inte visste om mig här kommer dem.
1. Jag vänder på täcket och kudden när det blir för varmt.
2. Jag sover med minst 2 kuddar. För annars känns det som att jag ligger på marken... jag vet i-landsproblem.
3. Min favorit youtuber är Misslisibell för hon är rolig att titta på och värkar väldigt klok.
4. Min favorit mat är thai mat. En av mina bästisar, hennes favorit mat är också thai mat.
5. Jag gillar inte att ha klänning på mig jag trivs bättre i jeans.
6. Jag gillar att hålla på med slime.
7. Jag har två småsystrar som ibland kan vara ganska störiga men annars är dem väldigt söta.
8. Jag snarkar, det har jag ärvt från min pappa.
9. I sömnen diskuterar jag med mig själv, mamma och pappa blir ibland livrädda och undrar vem tusan jag snackar med.
10. Jag gillar att titta på folk och gissa vad dem jobbar med.
11. Jag är ganska modig när det gäller att stå på scen eller typ testa nya grejer som att åka stora uppskjutet. Det modigaste jag gjort är nog när jag spelade huvudrollen i min mammas pjäs skrattmössan det var väldigt nervöst...men jag klarade det.
12. Jag älskar Marcus & Martinus dem är både söta och sjunger väldigt bra.
Det var min lilla lista på saker du kanske inte visste om mig. Hoppas ni fick reda på något nytt. Vi hörs! Kram Majken!

Likes

Comments

Hej idag är det tisdag och jag har varit på kör och på det stället med min kompis. Det var mysigt. Idag i skolan så har jag pratat mycket om min blogg och frågat om någon läst den mm. Och konstigt nog så var det ganska många som hade läst den. Jag blev så glad när jag fick veta att så många hade läst den. Och jag fick hjälp av mina vänner att ”marknadsföra” min blogg haha. Vi hade också idrott i skolan, jag vann på dans stopp. Då blev jag jätte glad. Men nu ska jag nog sluta. Så vi hörs!
Kram Majken

Likes

Comments

Hej idag är det måndag och jag har varit i skolan. Efter skolan gick jag och en kompis hem till henne och bakade chokladbollar. Imorgon tisdag ska jag och hon, hennes mormor och hennes kusiner till något ställe där vi typ ska fika och sånt. Det ska bli mysigt. Jag och hon har varit kompisar väldigt länge nu...nästan 6 år tror jag. Men nu måste jag sluta. Vi hörs!
Kram Majken!

Likes

Comments

Idag är det söndag och jag ska på brunch/kalas hos min kusin igen, fast idag är det bara släkten. Jag har också gymnastik ikväll. Som ni kanske inte visste så går jag på gymnastik 3 gånger i veckan. Jag tävlar också ibland. Idag ska vi nog träna på vårt fristående. Fristående är typ som en dans med gymnastik övningar i. Men nu får jag nog avsluta. Så vi hörs! 

Kram Majken!

Likes

Comments

​Hej igen! Jag har inte uppdaterat på länge. Men jag ska försöka uppdatera mer. Idag är det lördag och jag har varit på gymnastik kalas hos min kusin många av mina kompisar var där, hon har fyllt tio. Men nu ska jag kolla på gladiatorerna och äta popcorn med min familj. Vi hörs kram Majken!

Likes

Comments

Hej! Som ni ser eller inte ser så har jag börjat blogga. Jag är en tjej på 10år och jag är väl ganska normal (NOT). Och jag tycker det verkar ganska kul och blogga. Vem vet om jag sitter här om 30 år snål rik och mega känd (man kan ju hoppas)... Idag är det söndag och jag har mest varigt hemma och taggigt det lugnt. Men nu tänker jag fixa lite mer med bloggen så jag får nog sluta nu. Men vi hörs Hejdå!

Likes

Comments