Ville bara säga att jag och min flickvän gjort slut.. Det var i tisdags.. Vi kände att vi började glida ifrån, hon sa till och med att hon börjat tappa känslor för mig.. Men förstår henne, jag hade börjar gymma och då kunde jag inte träffa henne lika ofta som innan och vi gick inte ut lika mycket som vi gjorde innan.. Men aa ska försöka sova nu.. Vi höres nog någon dag.. Hejdå..
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

varför kommer alla dessa känslor på natten?

Alltså läsna tankarna? då man bara vill att sin dåliga dag ska vara över så att man kan starta på nytt dagen efter. just nu är det så. klockan är 03:39 nu när jag skriver dethär. Har inte sovit mycket denna helgen, jag och min flickvän bråkar, min föredetta kompis hotade min flickvän och ber inte om ursäkt så jag bestämde att jag inte ska prata med honnom och min flickvän tänker inte prata med mig för'ns han ber om ursäkt och förklarar vad fan han håller på med. men han sa att hon inte kommer få en ursäkt för att han inte har gjort något fel. nejdå, han bara hotade henne. så nu har jag förlorat en i mitt liv av typ 4 jag bryr mig om. känslan när ens hand räckertill att räkna med de du umgås med👎. De personerna är min flickvän, min granne/min bästa kompis och säkert någon till, vet inte fler men ville inte bara säga två stycken. Jag umgås väll lite med några från skolan men verkligen inte mycket, kanske spelar en match på LOL med de någon gång i bland eller kanske på CS:GO men inte mer än så.


Som jag sa tidigare så har jag släppt kontkten med han som hotade min flickvän, det var inte bara för att det va min flickvän, självklart en stor del, men också att han hotade någon. sen har han ändrats den senaste månaden. När jag först träffade honom vid skolstarten efter sommaren när jag bytt skola så va han snäll och inbjudande, inte höll på med att röka och snusa och skippa skola för att få röka. han var inte så förut. jag litade på honom för att han var inte som alla andra och föll inte för grupptryck. tydligen så var det han som skapade hälften av de grupptrycken.... hur fan ska man lita på en sådan mäniska? jag har tillräkligt svårt att lita på folk som jag inte känt i flera år. Min flickvän litar jag självklart på, hon kom i mitt liv som en gåva från ovan, mitt i skiten kom en ängel, älsklingen... i säkert ett år hadde jag inga kompisar och träffade inga förutom henne för alla hadde i prinsip valt bort mig. då kom hon och frågade ifall jag ville vara med henne och hennes kompisar. men oftast var det bara vi. jag älskar fortfarande hur vi pratade hela nätter långa om verkligen allt och öppnade oss hur mycket som hälst. det gör vi fortfarande men inte just nu när vi har en pause typ. Just nu är allt jag vill att få hålla om min lilla mini dvärg😔 bara att få ha henne i min famn och få känna doften på hennes vackra, långa, brunaröda hår... jag hadde kysst henne i nacken och sagt att jag älskar henne mer än allt. för det gör jag verkligen. mer än allt.. Hatar att ha glasögon (linser på dagen) för tårarna fastnar där på insidan där och det är så jobbigt att torka av de hela tiden. 

Tror jag ska lägga mig och krama min nalle jag fått av min tjej, den nallen har fått mycket tårar på sig i sitt liv men det är för varie gång jag ser honom tänker jag på min flickvän, min vackra flikvän. den luktar lite som henne för hon sprutade sin perfym på den förut, den perfymen tror jag, kan vara någon annan liknande hon hadde då, hon hadde när vi kyssdes första gången på klipporna. kan fortfarande känna hur kallt det var men hur ditt varma hjärta hjälpe oss att inte frysa ihjäl av den kalla blåsten från vattnet.. men måste sova nu, klockan är 04:33.. och väntar fortfarande på att bli trött.. 

Godnatt alla👌❤

jag har nog stavat fel på mer en hälften för jag är dyslektiker.. men försök att inte tänka på det.. ni noll följare och läsare.. skönt att inga man känner vet vad man skriver i vilket fall.....

puss peace <3 


Likes

Comments

Tjena, gråtande gosse här.

Idag har varit en fittigt jobbig dag, både mamma och pappa har både skrikit och slagit mig ett x antal gånger. Det gör så jävla ont, det gör så jäkla ont i hjärtat, det gör så jäkla ont i hjärtat att veta att ens egna föräldrar slår en och skriker en rakt i ansiktet som om vi vore en punchingbag. Jag vill slå tillbaka men det går inte, jag har iallafall den spärren att jag inte gör det. Helt ärligt vem fan slår sina barn? Inte normalt folk iallafall. När jag vaknade imorse så ville jag inte gå upp som vilken annan tonåring, men det var redan då lite dålig stämning när vi åt lunch, mamma och pappa var nog jäkligt bakis sedan igår. Pappa hadde 50 års fäst. Men sen på kvällen började han bara skrika på mig sen kom mamma ner och började skrika på mig med. Jag är så fruktansvärt klen och svag mot folk som skriker på mig, jag blir lässen direkt, eller när ingen hör, då jävlar, då rinner det, inte bara tårar utan även blod från benen där jag skurit mig i.. Gör så fruktansvärt ont i hjärtat. Jag skär mig på benen, för där syns det mindre, jag märkte det efter 6 djupa sår på armen, ärren är kvar efter snart 3 år. Men de ärren på benen syns bara när jag har kallsånger på mig, de flästa badbyxorna täcker de ändå hyfsat bra. Det är bara 2 personer och jag som vet om att jag skär mig själv. Men det känns bra för de personerna kan jag värkligen lita på, den ena är min flickvän och det andra är min bästa tjej kompis. Mina killkompisar har jag inte super bra kontakt med, det kan jag ta någon annan gång. Men jag vill bara veta vad ni tycker om "self harming" och självmord. Jag vet att jag har det långt kvar innan jag kommer tycka det är ända utvägen, just nu är det iallafall någon annan väg ut kanske men ibland är det hopplöst.. Då sitter man där med rakbladen, kniven, saxen eller vad man nu kan använda. Jag använder oftast min morakniv men det händer att det blir en sax då och då. Jag rekommenderar inget.. Men skulle vara jävligt tacksam för svar av vad ni tycker om att skära sig själv och att till och med ta livet av sig.

Tack för ni tog er tid och läste om ni nu gjorde det, det värmer verkligen. Jag gör detta mäst för att få "skriva av mig" vilket jag oxå rekommenderar till folk med mycket tankar. Men tack för mej här, fitta vad äckligt leverpastej är. Godnatt babes💕//16årig grabb

Likes

Comments

Hej det här är jag och mitt liv, jag ska börja på gymnasiet om några timmar. Jag är både rädd och glad. Nu idag eller igår kanske man säger, iallafall den 18/8-14 fick jag reda på 2 saker som förändrade hela min tankegång just då, det goda var att jag hade kommit in på mitt första val på mitt gymnasiumval. Jag blev extremt glad då eller aa kanske att överdriva men jag blev ganska glad och det fick mig att glömma det negativa som hade hänt den dagen.
Min flickväns bästa kompis skrev till mig att min flickvän precis varit på umo(ungdomsmottagningen) och påbörjat en abort, jag hade alltså gjort henne gravid. Jag. En liten kille i Stockholms förort hade gjort henne gravid. Jag va rädd, hade ångest, och kunde inte tänka på hur jäkla egoistisk jag hade varit som valt att köra utan kondom, gör fan inte om det. Gör inte det. Det kanske är värt det just då men när ni får reda på att ens flickvän ska göra abort ångrar man att man inte kunde dragit ut huvudet ur arslet och tänkt sig för. Men nej, de hade inte jag gjort. Jag hade inte äns dragit ut kuken för i helvete. Men från och med nu ska jag använda en jävla kondom så inte sånthärt händer i framtiden. Det jag ångrar mest är att jag inte tänkte på konsekvenserna med att köra utan, och att hon kommer gå igenom att både skita ut en blodig klump och aldrig mer lita på att köra utan igen. Men ärligt det är faktiskt värt att köra med kondom ändå. Men fan vad skönt att hon har påbörjat aborten iallafall, jag lovade henne att om hon ville skulle jag vara där med henne då, fan de minsta jag kan göra för att visa min ånger och idioti. Men eftersom vi älskar varandra så löser det sig.😉Nu ska jag försöka sova tänkte jag, tror jag har enorma sovproblem, klockan är exakt 02:00 nu när jag skriver den här meningen, jag ska upp om 5 timmar, så jag kommer vara DÖD när jag vaknar. Men godnatt. Tror inte jag kommer vara så aktiv här på bloggen. Gör nästan detta bara för att släppa det från mitt bröst. Vill nästan inte att någon läser detta men om någon gör det, tack. Det är inte ens säkert att det kommer ett till inlägg, men det borde de göra, skriva om första dagen på gymnasiet haha, alla kommer nog ha en dag i sitt liv där man kanske e ny på jobbet, ny i skolan eller som mig, ny på gymnasiet. Men tack för mig. Älskar dig hjärtat❤️ *sign out*👋👌😉
Likes

Comments