Vardagar

Så nöjd med min nya bomberjacka. Jag gillar när bomberjacka är lite stor så det blir tuffare och snyggare stil. jag vet att många har den jacka men jag är kär i den jacka så vem bryr sig..
Hur fin är min mörka gröna tröja?! Jag älskar färgen så mycket och den tröjan är bara mysig och bekväm😍
Sen har jag adidas skor till, jag vet att skor är lite smutsig..😑
Ha en mysig höstig kväll! 🍁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Smink, Vardagar

Nu har hösten kommit på riktig! Åh så glad jag blev, när det regnade i fredags för jag älskar höst och jag fick höstkänslan på högsta nivå. Så jag tog på mig stickad tröja som ni ser i andra bild. Då började jag använda mörka läppstift för jag tycker det är så snygg med mörka läpparna i hösten. Nu ligger jag i sängen med tända ljus och nya säsong av Modern family som kommer i Netflix💕💕

Likes

Comments

Vardagar , What happens?

Ligger i sängen och är så slut efter händelserik helgen.. Så kul hade jag. Vi badade, brottas med Sumo dräkt eller vad man säger, ridit på tjur maskin eller hur jag ska förklara. Den röda bollen som jag satt i,  mitt lag skulle knuffa i väg mig så jag ska snurra och försöker få ner alla fem jätte bowling käglor. Den var rätt kul! men vi åt goda mat, njutit av badtunnan som låg på nionde våningen, åt goda frukost buffé.  Åh så mycket har vi gjort! Vi var även på Liseberg haha kom bara på fler o fler vad vi har gjort.  Men ja jag är skit nöjd med dövas dag👅💕

Likes

Comments

Vardagar

Hej alla fina!
Idag känns det bara så seg, allting går långsamt.. men ja igår har jag haft bra dansträning och avslutar kvällen bra genom att sovit över Mindie och vi åt gott😄 Men ikväll ska jag plugga ikapp efter att skippa några läxa som jag har planerat att göra klar. Här veckan har jag svårt att koncentrera och så ah..
Men ihelgen kommer det bli fett! För jag och några vänner ska till Göteborg och vara med dövas dag (där har man utställning,föreläsning, aktiviteter, alltså en helg för döva/teckenspråkiga att träffas) Och vi kommer sova på hotell, åka till Liseberg på fredagskvällen och ja😍 Skönt att få egen hotellrum med mina vänner så vi får njuta så mycket haha!
Men här får ni några bilderna hur jag ser ut idag! Jag ser lite trött ut haha men min axel ska synas mer men tröjan gick väl upp så det blev som vanlig tröja typ men den ska vara shoulder off top typ.
Men ha en så mysig kväll!!💕💕

Likes

Comments

Vardagar

Jag gillar väldig den bild som jag redigerade själv. Jag älskar färg och sådana. Men jag älskar den nya skor som jag köpte😍 Adidas och Nike skor är den bästa jag vet efter mat😆

Likes

Comments

Vardagar

​Åt på Burger love igår med min bästavän. Hamburgaren var den godaste jag har ätit på länge. Stället var rätt mysig, jag och Mindie satt där och pratade länge, de var mysig för vi har inte träffats i 1 vecka så de var skönt att träffa igen och berätta saker som händer när vi var ifrån varandra 💕

Men i helgen var jag på orientering läger, den var rätt kul haha, vi är typ 11 ungdomar och alla fungerar bra tillsammans så det blev kul och soft. 

Likes

Comments

Mina åsikter, Vardagar

Hej!
Nu ligger jag i sängen vilket jag gör varje dag efter skolan för jag blir så trött och fryser.. men aja de går över med tiden när jag har vant mig vid att vakna tidigt. 
Men som jag skrev i rubrik, att vara ytlig är sååå vanlig nu för tiden och jag irriterar mig på det även jag är det ibland. Jag blir ju påverkad som alla gör. Vad jag menar med ytlig är att folk låtsas att man tycker om en och säga man älskar en fast man gör de inte, eller så man kommenterar och säga du är den finaste bla bla när man menar det inte. Alltså jag syftar inte på någon speciell person utan jag tänker på allmänt. Man blir bara ytligare och ytligare om man har flera relationer än man orkar och borde ha. Vi har tekniken nu för tiden så det blir lättare att prata och hålla kontakt med många men relationen blir bara ytlig. Jag tycker så klart att man ska ibland låtsas man tycker om en, jag tycker inte man ska vara otrevlig mot personen som har inte gjort nåt men jag råkar bara att tycka inte om personen så hen ska inte drabba av mig som var otrevlig.  Min poäng med denna inlägg att man ska kanske borde tänka på vad man menar och inte så man inte säger en sak till personen men helt olika sak om samma personen till annan.
Men aja jag måste duscha och lägga mig tidig så jag kollar på Gilmore Girls innan jag sover 😍
Här får ni några bilderna som jag var i helgens på High Chapway.

Likes

Comments

Vardagar , What happens?

Hej!

Idag sattes skolan på riktig och jag var så trött så jag längtat till min säng som jag ligger i nu. Vi fick schema idag, jag blev irriterad för att vi har så lite rast, vi slutar sent typ vid fyratiden och vi ska ha idrott varje dag för att vi ska vara med hälsoprojektet där man ska ha idrott varje dag så de kollar om det blir nåt skillnad.. Jag kommer bli så pressad med allting men jag ska sticka till Asien i november med familjen så vi blir borta i två månader så jag får hålla ut och berömma mig sen haha. Men aja jag får väl klara mig genom detta och jag kommer klara de superbra! Nu myser jag i sängen och ska skypa med Tiffany snart, sen sover jag nog :) Godnatt!

P.S hoppas att ni gillar min nya design som jag gör

Likes

Comments

Vardagar , What happens?

Hej!
Idag och alla dagarna i senaste känner jag mig väldig lycklig utan nån anledning haha. Jag känner att jag mår bra och är typ glad, jag känner lite också att jag har fått ordning på mitt liv fast det är precis samma som förr.
Men i helgens firade vi vår kära föräldrars bröllopsdag. Vi åt vegetarisk till middag som pappa älskar. Maten var godare än jag trodde men helt ok var den! Sen igår tog min sommarlovet slut och då började skolan. Jag trodde att det skulle bli stor förändringar men nej. Samma klassrum, samma lärare och samma klasskamrater. INGET nytt! Små långtråkig men kul ändå att gå till skolan igen för att få rutin till vardagar.
Här nedan ser ni bilderna från middagen i föräldrars bröllopsdag och outfit som jag hade idag. jag känner mig bara extra fin idag haha och tur min kära lillebror fotade mig så jag har nån bild på mig idag. Svårt att se men bilden var lite svårt att få tumblr färg ja ni vet vad jag menar.

Likes

Comments

What happens?

Hej!
Nu kom jag hem från pride paraden som jag såg idag och sen kom jag till typ efterfest i stadsparken där hölls de konsert som Molly Pettersson Hammar,Ulrik Munter och Anna Book sjöng. De var bra idag, har aldrig lyssnat på Molly men jag gillar hennes låtarna och då kommer jag lyssna mycket på henne framöver. Jag älskar pride veckan för att man känner så mycket kärlek och alla är glada och skrek. Jag tycker synd att vissa uppfattar trans,homosexuella osv personer som överdriver allting fast de gör det inte. Vissa tycker att pride är onödigt för att många klär sig överdrivet, allting är bara överdrivet. Men pride är inte alls så! Jag ser pride som att man försöker bryta normer i samhället genom att upplysa detta, uppmuntrar varandra att vara sig själv och man får älska vem man vill. Jag får så otroligt mycket glädje,kärlek i mig när jag ser folk i paraden haha.
Men igår var jag på VOX festivalen, den var rätt kul för att man får dansa,hoppa och bara njuta av musiken! Jag gillar att gå på festivalen även om det sker några gånger om året! Jag känner att jag har avslutat sommarlovet bra! Här får ni några bilder från gårdagens och idag!😚

Så svårt att ta bra bilderna för att de är så många folk där..

Likes

Comments