Som alla säkert märkt är jag inte så aktiv här längre. Det är för att jag istället uppdaterar allt på instagram. Kontot är Alfavargens

Gå gärna in där och följ :) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vill även dela lite bilder på mig och Martin LOL. För det betyder väl lots of love??? ;)

Du betyder allt! Du är den jag kan se vid min sida vad jag än gör! Du är den bästa jag vet! Så otroligt stolt över dig och allt du gjort! Du är en sådan otroligt bra människa och alla som möter dig märker det direkt!! Jag har max lycka så länge jag är med dig!

You and I,

We're like fireworks and symphonies exploding in the sky.
With you, I'm alive
Like all the missing pieces of my heart, they finally collide.

So stop time right here in the moonlight,
Cause I don't ever wanna close my eyes.

Without you, I feel broke.
Like I'm half of a whole.
Without you, I've got no hand to hold.
Without you, I feel torn.
Like a sail in a storm.
Without you, I'm just a sad song.
I'm just a sad song.

With you I fall.
It's like I'm leaving all my past in silhouettes up on the wall.
With you I'm a beautiful mess.
It's like we're standing hand in hand with all our fears up on the edge.

Likes

Comments

Det här inläggets kan verkligen göras långt då det har blivit en hel del hundträning på sista tiden. Först var Beyla här Martins schäfer och hon är ju bara så underbart go. Med henne blev det en hel del lydnadsträning och även IPO. Hon tycker det är så otroligt kul viket gör att det blir super kul att träna med henne.

Med Assar har jag börjat träna mycket agility inte för att vi ska tävla eller så utan bara för att det är någonting han verkligen tycker om och är riktigt duktig på. Man märker på honom att han verkligen njuter av att få köra lite.

Med Taiga tränar jag freestyle. Jag tränar väldigt mycket med henne nu då jag har anmält henne till en freestyle tävling. Jag anmälde henne mest för att träningen verkligen ska bli av och har man anmält sig så måste man ju träna. Men nog skrivet nu kommer bilder!!

Första bilden är på min snygging och Martin!!! :P

Haha skoja självklart är Martin min snygging <3

Träning med Assar XD

Nu kör vi Beyla!!! Hon fyllde även 8 år medans hon var här vilket firades med ännu mer lydnad

Och så har vi lite blandad träning mer Taiga <3

Ibland blir det lite fel men det löser sig alltid ;)

Sedan avslutar vi med två bilder på alla tre <3

Likes

Comments

Nu har det hänt två gånger... Jag har börjat ge mig ut i jakt livet. Jag och Martin har lockat på räv och rådjur och även om inte turen funnits där än så känns det ändå bra att bara fått hålla i ett vapen ute i skogen. Jag gillar verkligen allt med jakten än så länge. Spänningen och känslan när man kollar runt om sig för att se om man inte kan få syn på någon rörelse. Lugnet i att få stå i skogen och bara ta in situationen och det finns inga direkta krav eller förväntningar på en. Att jag dessutom får göra det med personen som jag älskar det är nog det bästa!!! Nu är det vara själva skjutandet kvar och det ser jag verkligen fram emot!!! Följa min jakt resa under kategorin JAKT!! :)

Likes

Comments

​Jag fortsätter att träna och det börjar visa resultat. Det känns i alla fall så... Just nu tränar jag c.5 dagar i veckan och då blandar jag gym med springning osv. Jag har så stora fördelar med min träning som jag inte tänkt på innan eller haft innan. Den första fördelen jag har är att jag har min egna personliga tränare som jag diskuterar ganska mycket med. Självklart är det Martin jag menar. Han har tränat hela sitt liv så han har så mycket erfarenheter som han delar med mig.

Sedan har jag en fördel i att jag har en terrier som gärna vill ut och röra på sig och då är det ju svårt att säga nej. Hon är s söt och full med energi så där har jag en dragkraft som drar ut mig.

Min tredje fördel är att jag har en sådan enorm energi mängd att ta ifrån när det väl kommer till träning. Jag känner ofta hur energin sprudlar och jag vill bara dra iväg till gymmet eller ut och springa!!! 

Sedan har jag även olika motivationer som hjälper mig. En motivation är när jag köpt nya träningskläder som jag få självklart vill inviga ;)

Nu tar jag nästan aldrig träningsbilder så ni får klara er utan det!!;)

Likes

Comments

​Jag vet... jag har inte bloggat på lääääänge nu men haft så otroligt mycket att göra. Det känns som om jag aldrig har riktigt tid till att blogga och när jag väl har tid så är det sent på kvällen och jag är för trött ;/ Men men i alla fall, vad har hänt sedan sist? Det har hänt mycket och jag kommer skriva en hel del små inlägg idag i stället för att skriva ett långt. Så kolla in kategorierna... 

Träning

Hundar

Jakt!!!

Likes

Comments

Ja jag vet att jag skrivit om detta tidigare men blir bara så frustrerad på människor, vad är det för fel på dem?? Jag menar allt detta med hur man som tjej eller kille SKA se ut? I inläggen på sociala medier kommer komentarer som, en tjej ska ha kurvor, en tjej får inte vara för smal, en tjej får inte vara för stor, en tjej får inte vara för vältränad osv... 

Hallå! Dags att kanske sskita i hur andra ser ut och börja fokusera på dig själv??? En tjej eller kille ska inte se ut på ett visst sätt.  Man kan inte se ut som någon annan man kan bara se ut som sig själv

 Jag hatar att folk på sociala medier hela tiden komentarer "snälla" komentarer om, "ååå vad fin du är som är så smal" eller "va modigt av dig att lägga ut denna bild" dessa komentarer kommer även om det som visas på bilden är allt annat än hälsosamt. 

Är det inte dags att skita i vad som är snyggt eller fult och i stället bry sig om det som är hälsosamt?  Skuta säga att det är modigt av en tjock person att lägga ut en bild av sig själv för detta får personen att tro.att min kropp är bra även om den inte är det. Den är inte hälsosam och de problem som kan uppstå är väldigt allvarliga, hjärtfel och diabetes är bara två av de sjukdomar som kan komma efter övervikt. Även en underviktig person kan bli dötssjuk,  sjukdomar som även där sätter sig på hjärtat och de inre organen. Hos en tjej så slutar även våra naturliga cykel. 

Så sluta kometera hur folk ser ut och sluta lägga ut bilder på dig själv bara för att få komentarer!!!!

Tänkte dela en film till detta men hitta den inte men den gick ut på att man ska vara nöjd över sin kropp. Ja det är kart du ska men det är fortfarande inte alltid det mest hälsosamma! 


Tycker fortfarande Sverige borde skapa en lag som säger att modeller som ska vara med på tidningar u Sverige MÅSTE ha ett normalt BMI!!! 


Likes

Comments

Igår tänkte jag och Martin att vi skulle ut och springa, jag har aldrig lyckats springa en mil i sträck så vi tänkte varför inte?

Runt kl.19 kom vi fram till spåren, vi tog ut hundarna och kopplade dem och bestämde att vi tar ett nytt spår i härskogen ett som ungen av oss gått eller sprungit tidigare ;) 1mil skulle spåret vara så det var ju perfekt.

Vi började springa och det kändes väldigt lätt, hundarna sprang på bra o lugnt tempo och vi höll en jämn fart. Efter att vi följt de orange färgade prickarna ett tag märkte vi att de var väldigt konstigt utsatta, det fans markeringar åt två helt olika håll? Vi tänkte att det berodde på vilket håll man kom ifrån och fortsatte springa på.

Efter en timme i spåren befann vi oss fortfarande mitt i skogen och med den hastighet vi hade borde vi inte vara där? Vi tänkte inte så mycket mer på det utan fortsatte framåt. Vi tänkte väll att snart ärvi framma:)

Efter ytterligare 40min kände vi äntligen att vi började närma oss skogens kant och på avstånd hörde vi en väg. Vi fortsätter efter markeringen men helt plötsligt tar den Slut. Ingen mer markering. Vi stod då på en större väg (större än en skogsstig) så vi fortsatte på den och kom ut till sivilation men till min förfäran var vi inte i härskogen utan nu befann vi oss i floda??? Hur kom vi dit men ännu viktigare hur skulle vi ta oss tillbaka?

Helt Slut och kunde bara tänka på vatten.. Efter ytterligare 1timme eller något sådant var vi tillbaka i härskogen efter att min farbror körde oss dit :P

Därifrån tog vi min bil hem :) så det blev inte 1mil utan närmare två men i efterhand så va ju det inget dålligt jag menar, jag klarade ju typ dubbelt så mycket som mitt mål och jag är inte helt död :) Så det var min gårdag vi var väll hemma typ kl.23 :/ idag skulle man upp 5 igen så känner mig lite sliten men är ändå väldigt nöjd :)

Likes

Comments

Dagen i stan började med en super god lunch innan festivalen skulle dra i gång :)

Kommer ni ihåg bilderna från början? Ser ni mannen i hatten? Vem kan det vara? Vem är hon i lila hår??

Haha visst ser det ut som samma hatt? ;) Förutom Danny var det Molly  och Petra :)

Likes

Comments

​PHU!  Nu är jag trött efter en lång dag inne i Göteborg som åskadare  på rix FM festivalen.  Det har varit super kul. Konserten började kl.16 och jag och Martin var där 15 så vi fick väldigt bra platser nästan längs fram ;) Vi kunde ställt oss längst fram men scenen är så hög där så då måste man kolla upp så mycket så vi valde att ställa os 3 meter ifrån typ. Vilket falla som helst så hade vi super roligt!! Men nu ska jag sova så bilder och filmer får ni i morgon ;) GODNATT!!! 

Likes

Comments