Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 9 Readers

Likes

Comments

Nu när vi inte har nån lärare så kan man alltid passa på att ta lite bilder ;)

KRAM ❤️

Likes

Comments

Asså vet inte riktigt vart jag ska börja men detta jag tänkte skriva nu är något som gör mig riktigt upprörd.
Jag har tydligen fått reda på att några personer snackat skit om mig och sagt till andra så att alla ska tro på saker fast det inte är sant. Enligt folk så ska jag ha försökt förstöra förhållanden, snacka skit om folk, skriva hat till folk på ask osv. Och då vill jag veta varför ni ens säger sånt shit? För det första så är jag verkligen INTE en sån person och vill inte ens tänka på något så idiotiskt som att förstöra mellan folk, för det andra vill jag veta varför ni ens hoppar på folk utan att ha bevis. Sure ni kanske har hört det av folk men hur fan ska du/ni kunna veta att personen talar sanning. Hen kanske bara ogillar mig för nån liten sak och vill göra det större och försöka få alla emot mig vilket verkar ha funkat. Men att ni tror på saker ni inte ens själva vet något om? Jag fattar verkligen inte att man kan hålla på så. Det är INTE OKEJ att sitta bakom någon jäkla skärm och tro att man är så tuff och rolig och skriva hat om folk och sprida lögner. Det är fan det värsta som finns. Ingen människa ska behöva utsättas för mobbning.... Asså vet inte varför jag tog upp mobbning ingen bryr sig ändå ju. Vad tänkte jag med egentligen haha. :D läs noga nu, om du inte blivit utsatt för mobbning så vet du fan inte själv hur det känns. Du vet inte hur andra mår när man blir kallad hora, äckel, fetto, ful, efterbliven osv eller tex får såna idiotiska "texter/sms" som gå och dö, ingen vill ha dig, du är så ful, gå och hoppa från ett berg så vi slipper dig.. Nu säger inte jag detta för att få likes på mitt svar. Verkligen inte. Utan folk borde fan ta och växa upp och sluta få andra och må piss. Tänk vad ett ord kan skada folk. Människor kan må så dåligt och känna sig oduglig så att personen skadar sig eller t.om tar livet av sig.. Vill ni verkligen att det ska gå så långt. Nej precis, ingen vill ha skulden för nåt sånt riktigt hemskt. Tänk efter. Bara ett ord.. Så snälla väx upp och Ge komplimang ist. Ett "hej" kan betyda så mycket för en person. Så alla ni som sitter bakom dessa jäkla mobiler och datorer och skriver hat. Lägg ner direkt.. Du tjänar verkligen inte ett skit på det. Kanske en polisanmälan och nåt lite värre men inget bra ska du veta. Så snälla. INGA lögner, hat eller mobbning överhuvudtaget tack.. Vill ni veta saker om mig och om det ni fått reda på om mig är SANT. Så fråga MIG innan ni tar förhastade slutsatser och gör drama av allt. Om ni känner er träffade så tänk på det ni läst nu. :)

Puss och kram ❤️

Likes

Comments

har klarat av ännu en dag, så då blir det en dag närmare nästa lov. Känns bättre och tänka så.
Eftermiddagen i stallet var helt överhyper.
Jag och Bella skulle rida ut med både pannlampor och reflexer, sen kom vi en bit på vår runda, Bella blev uttråkad så hon började sjunga och härma andra och ja en MASSA annat haha!
Satt och verkligen skrattade så mkt så jag knappt kunde hålla hästen. Riktigt roligt, hon förgyllde min kväll asså. Riktigt underbar tjej :)
Sen kommer man hem helt slutkörd och nästan somnar precis innanför dörren. Fattar inte att man kan vara såå himla trött efter det. Men aja det var kul så länge det varade iaf 😄
Nu är det bara att tagga imon så jag lär fixa några saker innan jag däckar.
Puss och kram ❤️

Ni fick lite andra bilder också på när jag är med olika hästar
:)

Likes

Comments

Sitter och håller på med min halsduk som snart är klar, hållit på med den i snart 1 månad med det är så skönt att äntligen bli klar.
Efter denna skoldag med jobbiga lektioner så tar jag en runda i stallet och rider ut i skogen. Kommer lite bilder därifrån sen.
Puss och kram❤️

Likes

Comments

Sitter och tänker på varför jag egentligen aka börja blogga.?
Jo. Jag försöker att hitta ett sätt som jag kan få ut alla mina känslor på, t.ex dåliga, glada, oroliga eller t.om arga. Och då tänkte jag att jag kanske kan börja blogga och se om det kan hjälpa min vardag. Kanske? Kanske inte? Det är det jag vill se. Jag blev lite nyfiken nu men undrar varför just DU började blogga och vilken känsla har du nu? Är du på bra eller dåligt humör? Skriv allt ni känner nere i kommentarsfältet.
Och är det nåt så är det bara att skicka mejl till mig, svarar på så många som möjligt för själv haft det lite svårt så vill gärna hjälpa andra😄
Puss och kram på er ❤️❤️

Likes

Comments