I helga som var og denne uka har vi hatt fantastisk fint vær. En liten smakebit på sommeren. Så da tenkte jeg å dele noen bilder jeg har tatt de siste dagene.

Vi har kost oss ute i Randesund, på Hovedgården i Vennesla og i dyreparken.
Nå skal visst været snu litt, bli litt kaldere og kanskje litt regn. Men håper hvert fall at det blir fint vær og god temperatur på 17. mai 😄

Snakkes!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har alltid bitt negler. Fra jeg var liten var det noe jeg gjorde, om jeg kjedet meg, så en skummel film, eller bare for gjøre neglene mer like. Bare for å understreke, jeg har aldri blitt dem helt ned, det klarer jeg bare ikke.

For ikke så lenge siden fant jeg ut at dette gidder jeg ikke mer. Men jeg visste ikke hvordan jeg skulle klare å slutte! Det var da jeg fant løsningen. Neglelakk! Når jeg har lakket neglene er det ikke like fristende å bite dem. For la oss være ærlige, det smaker ikke like godt med neglelakk. Hehe.

Så da gikk jeg til innkjøp av litt forskjellig neglelakk, slik at jeg har litt å bytte i. Det var noen billige på Europris som falt i smak hos meg.


5 kr stk på Europris!


Jeg har en del produkter til neglene, men er ikke ofte jeg bruker dem. Men denne her kjøpte mamma til meg da vi var i Florida for 8 år siden.

Buffing Block polerer neglene og gjør den blanke og glatte. Og så er det en olje som behandler neglbåndene. Kjempe gode! Du kan se at den Buffing Block'en er godt brukt, men er veldig god enda.


Et samlet bilde av neglproduktene mine.

Fem neglelakk, en top coat, en nail repair, buffing block, olje til neglbånd, og litt forskjellig.

Jeg er ikke veldig flink til å lakke negler enda, men øvelse gjør mester! 


Nå er snart maskin nr 2 med sengetøy ferdig, så da er det ned til mamma for å låne tørketrommelen. Veldig greit å ikke bo så langt i fra dem, ellers hadde sikkert aldri vaska sengetøy! (ikke så ofte hvert fall..) 

Snakkes!

Likes

Comments

Jeg er ikke et morgenmenneske. Jeg hater faktisk å stå opp på morgenen. Men når mannen kom hjem fra tolv timers nattskift halv sju-ish på morgenen, og jentungen sier klart i fra at nå er det på tide å stå opp, må jeg bare hive meg i det. Når jeg i tillegg hører fra babycallen "mamma, æsjebæsje", vet jeg at jeg bare blir nødt til å stå opp og ta meg av jentungen med bæsjebleia.

Heldigvis våkna ikke lillegull før halv ni idag, så skal ikke klage for mye. Men jeg måtte stå opp å bytte bleie og gi ei flaske kl 3 i natt da, så da er det litt lov.

Uansett, vi sto opp, fikk vasket bort "æsjebæsjen" og kledd oss. Så var det bare å hive i oss ei skive med leverpostei og skyndte oss til barnehagen. Snuppa ville helst være med de litt større barna på avdelingen som skulle ut og leke, og ble ikke veldig fornøyd da jeg bar henne inn på avdelinga. Det gikk greit da hun fikk blåse litt såpebobler.

Så nå sitter jeg i sofaen etter å ha spist litt frokost og satt på en vaskemaskin med skittentøy. Prøver også få våknet mannen, men han er ikke veldig gira på det.

Jeg prøver å finne ut hva jeg skal lage til middag, men kommer ikke på noe annet enn spagetti. Så da blir det nok det!

Ha en fin dag, alle sammen!

Likes

Comments

Neimen, så koselig at du har forvillet deg inn på bloggen min! Du trenger ikke å stresse med å finne den bloggen du egentlig skulle lese, for jeg setter veldig stor pris på om du blir værende her litt.

Mens du enda er her, så kan jeg jo fortelle deg litt om meg selv! Mitt navn er Silje Louise, jeg er 23 år og bor i Vennesla. Jeg er så heldig å få være mamma til den herligste lille jenta på 17 måneder, og få lov til å være kjæresten til den beste samboeren.

På denne bloggen kommer jeg til dele litt forskjellig, litt om hverdagen min, litt om ting som opptar meg og om det å være uperfekt men lykkelig. Og stolt!

Håper du har lyst til å forville deg inn hit ved annen anledning også, det hadde jeg satt kjempe stor pris på!

-Klem

Likes

Comments