Helt sjukt ientligen va dum man är, strävar alltid efter sånt man inte har oavsett vad!
Men har kommit med insikt att nej jag mår inte bättre av all inre stress!!
Vi har ett hus med mycket o göra, vi försöker ta lite här o där men det går ju inte med något jätte fart, så ser man folk det går jätte fort för att renovera och fixa. Men samtidigt så får man ju också lägga ner sin fulla själ i om man vill ha det helt klart.
Jag kan inte fokusera så mycket på en grej på lite längre tid, utan lite då o då och sen måste jag göra något annat för att det inte ska bli en gröt i huvudet... men hur som så känner jag va otacksam jag är o löjlig, jag har tak över huvudet, värme o ett fungerande hushåll och de behövs bara lite renovering men det kommer när de kommer , när tid och ork finns!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja då är det slutet på arbetsveckan , snart helg och då blir det kalajs o mycket godsaker!
Sitter o dricker mitt goa varma kaffe o tänker på hur detta året ska se ut!! Men alla odlingar o diverse, nu vill jag bara ha värme så man känner våren riktigt .
Snart drar kalvningarna igång på jobbet , nu har de vart en väldigt lugn period men snart så! Kul när de blir mycket o göra o de kommer så många nya liv , stolta morsor osv !

Idag fast det är kallt o så så är de ju otroligt fint ute ändå! Helt stilla o underbart❤️

Likes

Comments

Idag har det varit en tuff dag ifrån start, jag har sedan jag vaknade vetat att idag är dagen då jag ska få ta farväl av min vän som har hängt med 7 år av mitt liv .
Klumpen i magen jag hade när jag vakna gick successivt bort och tanken av att vrida allt ont till något gott. Istället för att tänka att "jag hade kunnat gjort något innan för att förhindra detta" eller på något vis klankat ner på sig själv , vinner man aldrig något på. Det som min häst bar på var något som gick extremt fort och jag gjorde precis allt i min makt för att hjälpa honom , han fick 25 år, underbara år och av dom sju åren jag hade honom så fanns han alltid där, mitt o hans band är inte över för att hans själ är där uppe , jag har han i mitt hjärta och mitt hjärta har jag ju alltid med mig. Den sista stunden innan hans sista andetag kändes det som han var med på va som skulle ske, fast ändå inte. Jag sände han så mycket värme o så mycket kärlek då jag la handen på hans kropp , hans varma fina kropp som trots sjukdomen var så fin. Var med honom hela tiden tills sista andetaget o sen satt jag där o kände hur hans värme sakta börja försvinna o då visste jag att nu var hans smärta borta , han var fri , samtidigt som det gör så ont i mig så kommer känslan av att detta var det bästa .

Min älskade lilla plutt , du är en av dom finaste stjärnorna på himlen du kommer tindra så himla fint som den underbara häst jag lärt känna.

Det kommer ta tid att ta sig igenom det tomrum du lämnat efter dig. Men att ändå veta att du har det bäst nu , det är de som gör vägen igenom lättare💕

Likes

Comments

Veckan som varit har gått upp o ner, vissa dagar har jag bara velat grävt ner mig i en grop medans nu blir det bara bättre och bättre , försöker lära mig av min "dipp" som jag nyss va i, konstaterat att ibland blir saker fel i mitt huvud som blir en irritation som jag måste fundera på en stund för att sedan kunna släppa, o med det sagt så kan jag också säga att jag hatar hjärnspöken som förstör totalt i hjärnan på mig, har en otroligt tur o ha så bra människor runt omkring mig som jag kan öppna mig för och som kan ta mig tillbaka till jorden igen om man kan säga så.
Har min älskade familj som stöttar mig till fullo i detta oändliga mysteriumet att må bra och en dag när jag har forskat mer om mitt välmående och kan veta vad jag ska göra för o må bra o undvika att göra saker jag inte mår bra av så ska jag klara det, mitt mål är att hela tiden lära känna mig själv o mina styrkor o även mina svagheter, långt ifrån idag men är ändå väldigt nöjd med vart jag är idag, en depression är aldrig något att leka med, även om det inte syns på utsidan så vet inte folk va man trilskas med på insidan! Men jag vet att balansen kommer komma det är jag så säker på

Likes

Comments

Ja nu händer det lite saker i livet men hoppas det rättar till sig nu 😊 min lilla häst gick ner sig i vikt o troligtvis har jag hittat orsaken o hoppas nu det är de 😊
Förövrigt fick han sig två täcken igår 😊 urgullig!

Annars har jag jobbar en del o det har väl gått finfint 😊 idag o imorgon blir det ta ner julen som står på schemat! Gör även om i tv rummet, eller snarare gör färdigt ! Ska bli underbart 😁😁

Likes

Comments

Har börjat mått så himla bra , känner hur mitt humör är mycket stabilare o jag får ett lugn ... istället för hjärnspöken så kan jag tänka helt klart! Helt underbart ,


Sitter just nu med en kopp kaffe o tittar på barnprogram med min Goa son💕 tänkte han skulle fått sova lite till men han vakna ändå , mysmorgon helt enkelt !

Idag står det på schemat att åka till tandläkaren o sen jobb ... känns att man är lite mör efter helgens jobb. Men laddar om o börjar ju en ny vecka så bara o ladda batterier🙏🏻 o snart är det jul o jag nördlyssnar julmusik. Underbart! Synd bara att det sägs att snön kommer försvinna innan jul !

Fick förövrigt räkor igår när jag kom hem! Min sambo han vet allt !

Likes

Comments

Så idag har jag varit hos läkaren och fått utskrivet hjälpmedel för att kunna få ett stabilare o lugnare sinne, känns som det kom i rättan tid...

Innan jag fick nils så slutade jag ta tabletter för att jag skulle ha honom o även att jag skulle amma, det har gått bra enda fram tills nu för några månader sedan tillbaka, mitt humör har svängt kraftigt fram och tillbaka, från att vara superglad till att helt plötsligt börja gråta. Just dom där extrema känslorna får mig och bli så trött... även om jag är glad liksom det blir så överdrivet allting. Har försökt med fler grejer för att må bra men när mitt huvud inte vill samarbeta så fick det bli såhär nu. Vet att jag kände mig mer jämnare i allt och det tar inte lika mycket energi, så kan jag lägga den energin på något mycket bättre och antagligen blir jag en mer lugnare person. Jag tar inte detta som att jag är för svag för att försöka utan ser det mer som ett hjälpmedel som sagt och det är guld värt.


Tar det inte heller för att må bra för det gör jag ändå men som sagt att hamna på en jämn nivå av alla känslor...


Likes

Comments

Nu har det gått dagar o nätter då jag har tänkt o tänkt på hur jag ientligen mår, isolerar mig mer o mer invändigt o mår faktiskt inte så bra, känner hur jag står still i allt just nu.
Jag har gått hos olika kuratorer sen jag var liten och känner därför att söka dit inte är aktuell då jag inte får ut något av det. Så detta vill jag försöka lösa själv , jag ska läsa mig till, ska träna mig till o helt enkelt försöka må bättre själv .

Första steget är väl att jag ska tänka på det som är bra o det jag har istället för tvärtom vad som inte är bra o va jag inte har.

O jag börjar här
Jag jag en fantastisk familj , min sambo stöttar mig även om han har svårt o förstå mitt mående ibland men det kan vara bra oxå då man får en annan typ av synsätt, min son är helt underbar och jag älskar han över allt , gör allt för honom

Min mamma o pappa som alltid finns där o prata med är guld värt, bara som en vardagligt prat liksom
Dom vänner jag har är där när jag behöver dom, och jag finns där för dom likväl .

Nu när jag väl skriver detta så blir det så mycket klarare att man har mer än vad man tror! Behöver bara sätta ord på det.

Ska försöka komma ur min bubbla som jag är i , våga släppa in o våga ta emot

Ska även försöka mig på att meditera , för att hitta mig själv . Wish me luck

Likes

Comments

Idag har det varit en helt okej dag, är trött som väldigt många är vid denna årstiden.
Köpte D vitamin o har tagit det i någon dag nu så hoppas den gör sitt! Är trött på att va trött

Efter jobbet åkte jag till Veronika o fick god lunch! Medans Nils sov på dagis ! :)
Åkte o hämta honom o så drog vi på loppis, av de som fanns på loppisen så ville han ha just en grej... en tomte, just en speciell o då blir jag så himla rörd hehe! Så han fick den till slut, for hem o gjorde iordning middagen till min sambo kom hem och makaronilåda stod på schemat!
Sen gjorde jag iordning en kladdkaka som blev klar lagom till bonde söker fru! Lite mysig kväll faktiskt ! Måste slänga in en torktumlare o bädda om sängen innan johnblund kommer ! Så godnatt

Likes

Comments

Ja detta är ett inlägg om va otroligt stolt jag faktiskt är över mig själv .
Känner att jag utvecklas till en riktigt bra människa, snäll o omtänksam o lätt till både skratt o tårar! För mig är det inte att vara svag att visa sina känslor öppet, oavsett om man är glad eller ledsen! Är glad över att jag faktiskt klarar av de utan att skämmas .
Är nöjd med mig hur jag är som mamma, det bästa som finns för mig är ju min son som jag sätter alla dagar i veckan först! När han ler då värmer de mycket i mitt hjärta ! O se hur han utvecklas är helt fantastiskt.
Jag gör saker jag trodde att jag aldrig skulle kunna klara av, med såklart mycket pepp ifrån folk som vet hur jag funkar , allt går bara man vill är mitt nya motto !
Har klankat ner på mig själv för mycket förut o ser inte det bra sakerna .
Men jag har ju ientligen inte så mycket att klaga på just nu, jag har en underbar familj som bryr sig om mig för den jag är, vänner som finns där o hjälper mig i vått o torrt ! O mitt jobb är helt klart underbart , de är mycket där som jag har erkänt för mig själv att jag klarar mer än vad jag tror, men det hade aldrig gått utan all pepp ifrån människorna där.
Har märkt de i alla olika situationer att de räcker oftast med "du klarar detta" så är det precis som de går in en annan växel . Så himla glad över att titta tillbaka på allt, framförallt att ha blivit mamma! Det är den bästa grejen jag gjort någonsin o skulle aldrig ångra en sekund ❤️

Likes

Comments