• Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Twitter
  • Youtube

trött å seg idag!

Postad i: Massa Blandat

Ja idag är ja som vanligt trött å seg.
vakna upp 8:31 tiden.. låg vaken en sväng  å kolla hotmail för å se om ja fått nå mer meddelande gällande Facebook(eftersom ja fortfarande inte kommer in på min... surt nog😐😑😒) å det hade ja typ fått..
nånting om att ja skulle på nytt (fått liknande meddelande tidigare ett antal ggr) "säkra konto" där m.m då ja klicka på det å gick vidare steg för steg.. sen skulle ja skriva i nytt lösenord IGEN(är säkert 14:e gången ja bytte lösenord nu faan.. jäkla krångel med allt) å sen gå vidare å klicka i nån ruta för den inloggnings mail ja använder mig av m.m, sen stog det nåt om att ja skulle bocka i nån ruta för att de på fb skulle veta att det SÄKERT  VAR JAG  m.m å som BARA vet OM mitt eget långa lösenord som jag skrev(skrev upp ett rejält svårt denna gång) m.m. Sen när det va gjort så klicka ja på fortsätt å sen stog det nånting om att de att ja skulle logga ut å sen stog det att de "tacka för hjälpen" nånting bla bla bla å återkommer med mer svar om vidare gällande min fb så att ja hoppas å KAN sen komma in på den för en gångs skull så småning om(har fasen vart utan fb i 3 dagar nu = piss jobbigt).

Efter detta så somna jag om.
vakna sen upp av att mobil larmet ringde 10:30.. slog av larmet å satte på 11:15.. vakna upp då den tiden å slog av även DET larmet å satte larmet på 11:50 för att hoppas orka gå upp DÅ. Men neeej då.. Då satte jag larm på NYTT på 12:45 å försökte sen gå upp å lyckades väll ta mig upp te slut.

Som sagt seeeeg as hell!😑😑
Ja HADE tänkt lägga mig strax efter 1 inatt men fick då ett natt samtal av en vän(misstänkte att hon skulle ringa så småning om så heh) å undra.. Eller trodde ja hade blocka henne på fb men  nej det hade ja inte så... Ja fick förklara läget för henne om hur det låg till å då blev hon lättat för att hon inte vart blockad heh(Är nog FLER som undrar vart ja tatt vägen som kanske inte vet eller inte läser min blogg, så ja har fått skicka bloggen till vissa av närmsta vänner i sms å talat om å ringt vissa å berättat oxå) så då vet hon om det nu.
Vi prata sen om lite annat(går ej in på det för det ä mellan henne å mig) å det sluta med att klockan blev runt halv 3 nästan 3 på natta typ å strax efter DET fick ja få å lägga mig sen.

månsken varä  ute og å börja nästan ljusna då på natt himlen ute med innan ja lade mig.

Så som sagt... Inte undra på att ja ä TRÖTT & SEG idag.

Men nu blir det mycket sen "frukost" så.... Hej svejs mä er alla! 😄😉👍

Gillar

Kommentarer

Blondina ,
Strul me fejjan än? :/
daylife.se/blondina
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Ja det äre tyvärr. Skit tråkigt. Får se om ja får iordning den under helgen eller te veckan.
nouw.com/mittlivommig