• Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Twitter
  • Youtube

#länkbyte med..

Då kör ja igång igen...

var ett tag sen på nytt som jag körde länkbyte så.. å denna gång äre om @Shortysliv
🌟🌟🌟🌟🌟

Jag heter Lena "Shortysliv" Engström och kommer från Stockholm men vägen till Skåne var mitt mål redan som ung som också slog igenom den 1januari 2012 och här bor jag nu tillsammans med mina barn som består av fem katter. 
Flytten hit till Skåne skedde då jag hittade ett häst jobb och självklart tog jag chansen när jag fick den, det gick inte som förväntat så jag bytte tillbaka till mitt gamla yrkep inom vård och omsorg.
Så jag har nu hästarna som hobby.

Livet har mestadels haft hastiga svängar och med en del motgångar som ibland sätter käppar framför hjulen men jag är för envis för att sluta kämpa och eftersom jag har hälso problem, så är min bästa medicin är musik,djur och natur och det är min drivkraft för att uppnå mina mål.

Jag har genomgått en del jobbiga och svåra situationer och lärt mig genom mina misstag och vad andra har gjort för misstag så därför så tycker och säger jag ibland saker som kan tas som hårda men det är för att människor ska vakna till och inse vart dem eller denna värld är på väg att gå. 

Jag är förövrigt en sporttokig brud som mår som bäst när det är favoritlaget som spelar.
Jag tävlar/tävlade i dart (Stildart) sedan många år vilket inte är så jätte vanligt men det börjar komma fler och fler nya människor inom den sporten runt omkring i hela världen.

Så vad Lenas blogg oftast handlar om är hälsa,tankar och åsikter,djuren och självklart sporten men ni kommer få följa med mig igenom alla med och motgångar och jag är inte rädd för att dela med mig om saker och ting..

www.nouw.com/shortysliv

Gillar

Kommentarer