• Bloglovin
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Nouw

Postad i: Massa Blandat, Naturbilder

yepp yepp! då börjar jag HT för Joyvoice igen då.
varje onsdag som vanligt kl.18:45 till 20:00.🙂👍🏻🎙🎶
ska bli spännande å få veta vad för sånger vi kommer få sjunga denna termin.🙂 hoppas på några bra låtar.

hoppas en av dom(som jag förr brukade åka med) ska börja oxå så jag kan åka med nån av dom. annars får det bli att gå eller cykla. trist nog runt 20 tiden på kvällen brukar det ju vara mörkt å då är det inte kul å GÅ i det mörkret, å speciellt inte när det tar kanske 35min å dit å hem igen. för jag äger ju ingen bil precis.

idag äre pissväder ute oxå, eller ah.. det har ju regnat, men är uppehåll just nu denna eftermidda, ja för stunden antar jag?!. enligt klart.se skulle det regna mer ikväll då när jag ska iväg. faan så jävla typiskt då. kan ju inte direkt cykla å hålla i paraply samtidigt. det ä både krångligt å jobbigt. speciellt om det KANKSKE börjar blåsa lite. vill ju helst INTE GÅ i mörker av viss anledning. aja men jag får se hur jag gör ikväll.

hmm.. knepigt detta..!🤔
solen kika fram lite kort  å lite svagt trotts att det stog att det inte skulle va nån sol för stunden idag. mycke lustigt. Jaja.. snart vet man väll inte vad för väder man ska lita på att kolla efter!?!..

Tog mig dryck Frukost vid halv 12 idag med.
såg att jag även fick sms om att jag har paket att hämta idag på OKQ8(modifast som jag beställde igår, 4 kartonger som räcker i 8 dagar👍🏻), men jag hämtar paketet imorn istället för idag orkar jag inte. räcker att jag ska ut ikväll sen.

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Ta körkort och HYR en bil.
MittLivOmMig
,
Är inte så bara å ta körkort. Det kostar pengar å jag har inte råd med det. Plus det är DYRARE å hyra bil å det skulle jag aldrig heller ha råd med.nouw.com/mittlivommig
IP: 82.99.3.229