Header

Alla måste väl älska att resa? Du slipper bort från all stress hemma och kan bara koppla av. Alla falska människor är helt borta och det enda du behöver fokusera på är dig själv. Det är just det jag älskar med att resa, du glömmer liksom bort all stress och all skit som finns där hemma. En av de bästa sakerna med att vara utomlands är också alla människor, så himla trevliga.

Personligen älskar jag att åka till varma länder, dock är det ganska dyrt. Älskar att ligga på stranden, känna hur solen värmer din hud och huden blir brunare och brunare för varje dag. Havets brus och den varma sanden, ååh drömmer mig riktigt bort när jag skriver detta. Älskar att kunna gå ut i havet utan att känna att det är kallt, det enda man känner är sand under fötterna och att det svalkar skönt mot din varma hud. Och vattnet, såååååå himla fint.

Efter detta ganska tunga år vill jag gärna åka utomlands, gärna Thailand! Vilka länder har du varit till? Svara gärna i kommentarerna. puss.

Likes

Comments

"Kanske du skulle äta lite mer" "Jävlar vad smal du är" "Har du anorexi". Det är saker folk ofta får höra. Folk förstår inte att när en smal person blir kallad smal blir den PRECIS lika sårad som när en tjock person blir kallad tjock. Om du som tjock person får vara stolt över din kropp och dina kurvor, varför får då inte jag tycka om min kropp och mina ben? Det jag inte heller förstår är att du utan problem kan gå till någon och säga att den borde gå upp i vikt, men att det är fult att gå och säga till någon att gå ner i vikt. Det är ju precis samma sak egentligen. Ser ofta också bilder med texten "real women have curves" och då blir ju inte smala kvinnor som kanske inte ens kan gå upp i vikt så hemskt glada. Så länge man inte svälter sig själv och kroppen mår bra, så får man väl vara hur smal som helst? Känner folk som inte ens har vågat gå i jeans för då vet dem att de får höra hur smala de är, och då har de gått för långt! Kan alla bara sluta kritisera varandra så mår alla bättre. Tack för mig, hoppas vi ses nån annan gång igen! puss.

Likes

Comments