asså.. att jag alltid ska glömma av och blogga..

menmen just nu i mitt liv så händer det inget speciellt just nu. Haft seminarium idag mellan 14.15 - 16.15, hade häldre haft den på förmiddagen menmen man kan inte alltid få allt. Och imorgon får vi en tenta klocka 09.00 som ska in på torsdag klockan 16.00 så vi har bara lite mer än 24 timmar på oss, menmen det ska nog gå bra :) och på Torsdag är det ju valborg så jag skriver mer på torsdag om mina planer för den :)

xoxo Lydia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ojojoj nu kom den dagen jag inte trodde skulle komma.. jag glömde att blogga..? Men jag var så trött igår efter min resa i helgen + en full dag på universitetet (9-15.30). Men igår hade vi iallafall först en musik lektion där vi fick spela egna låtar. Vi gick igenom tillsammans i grupp hur man spelade olika låtar på gitarr och sen fick vi en halvtimme på oss att skapa en egen låt, inget märkvärdigt direkt. Var ganska så kul, fick faktiskt upp tanken att jag kanske skulle plocka fram min gitarr och spela lite men jag vet inte. Vi få se hur det blir med det :)

Sen hade vi lektionen rörelse där vi hade tränat in ett litet uppvisningsnummer som vi framförde för gruppen. Handlade om årstiderna vår, sommar, höst och vinter.
Var också en rolig lektion och dem andra grupperna var också väldigt bra men vi var 3 av 4 grupper som hade valt samma låt. Det var tydligen fler än vi som sökte på "årstiderna" på spotify och tog den första som kom upp, hahah

aja idag har vi iallafall haft en bild lektion och en drama lektion. På bilden skulle vi lära oss hur appen imovie fungerade så varje grupp fick varsin Ipad och sen skulle vi filma en liten film på max 5 minuter och visa upp för gruppen sen. Måste säga att jag blev riktigt nöjd med våran film, tror det mest blev en komedi ;)
Och på drama lektionen fick vi 20 olika ord att välja mellan, vi skulle välja minst 3 st och max 7 st. Av dessa ord vi valde skulle vi skapa en berättelse om vi skulle gestalta tillsammans med en berättare. Vi var extremt trötta så det va svårt att komma på en bra idé men när det väl kom till oss så föll allting på plats och vi kunde gestalta alla 4 orden vi hade valt i vår berättelse.

nej nu är jag så trött att jag nästan inte kan hålla ögonen öppna. Blir en kort dag på universitetet imorgon och sen tar jag "helg", eller igentligen gör jag ju inte det när jag ha en liten tenta som ska in på fredag plus en låt som ska göras. Men men jag behöver inte åka någonstans å det känns ju skönt.

xoxo Lydia

Likes

Comments

Nu har jag suttit på tåget i nästan 3 timmar, snart dags att byta tåg och sen gå jag äntligen komma hem!

Haft en helt underbar helg på resande fot! Så skönt att få komma iväg och faktiskt sakna att få komma hem igen. Men jag kan ju inte säga att denna resan inte gjort mig mindre sugen på att flytta hemifrån, utan tvärtom jag vill flytta nu nu nu!! haha

Ringde hem innan för att sen hur det går för min arbetare (min pappa) i lägenheten men då visade det sig att han fortfarande satt hemma och åt glass.. så jag börjar undra om det verkligen har hänt något i lägenheten denna helgen nu när jag inte varit där och bossat på honom.. men det få vi väl se jag få inte ha för slappa fördomar han kanske har hunnit både äta glass och jobba vad vet jag..

men nu ska som sagt snart byta tåg så ska slappa med musik i öronen tills dess!

xoxo Lydia

Likes

Comments

Haha jag kollar Vasaloppet på en av väldens minsta tv apparat ;) så gullig! ser inte ens hur länge dem ha åkt ;) haha

xoxo Lydia

Likes

Comments

Det här är jag i ett nötskal.. jag kan verkligen inte stressa.
Brukar säga till pappa att jag inte va född i någon bråska varje gång har försöker stressa mig ;)

xoxo Lydia

Likes

Comments

Som ni vet är jag ju ute och reser lite och idag blev det en dag på stan. Blev lämnad en timme själv i en stad jag knappt känner till men jag lyckades nästan att inte virra bort mig.. ;) haha

Men sen kom min kära vän tillbaka å räddade mig ;) efter det blev det fika där jag åt lasagne, mumsigt! :)

Nu har vi precis handlat så nu blir det musik på högsta volym i lägenheten och tagga innan folket kommer för att äta lite mat och kolla melodifestivalen, andra chansen. :)

xoxo Lydia


Likes

Comments

Detta kanske låter jätte konstigt för er men jag har snart avlutat min första tåg resa och jag åkte ensam oxå. Har alltid åkt bil till allt Danmark, Frankrike, Göteborg, Stockholm med mera.

Men nu är jag snart framme och ska möta upp min fina vän!
Slänger med lite bilder från resan!

xoxo LydiaLikes

Comments

Ja ni.. vad har jag gjort idag igentligen..
jag har hunnit med två redovisningar uppe på universitetet samt att på börja en kalligrafi-kurs med mamma iallafall.

Dagen började med att jag steg upp alldeles för sent för att hinna i tid till mötesplaten där vi samlas för att samåka, fick bli en sminkning på 5 min och en snabb plattning av håret, men jag hann.
Sen bar det iväg.. jag måste bara säga att jag har stora svårigheter att lite på andra när det gäller att köra bil, jag sitter gärna och små bromsa lite med foten även om det inte är jag som kör... haha
Men men åter till ämnet när vi kom fram så hade vi en lektion som innehöll mycket musik, vi skulle ha gjort minst 3 olika instrument samt övat in en låt där dessa instrument va med och så skulle vi ha skrivit eller tagit en färdigt saga där vi kunde använda våra egentillverkade instrument för att förstärka effekter i sagan. Gick faktiskt helt okej, så en 👍 på det!! :)

Andra lektionen bestod av drama där vi skulle redovisa två kapitel ur en bok samt utöva 3 olika övningar på våra studiekamrater. Gick också helt okej, så en 👍 på det med!! :)

Sen när jag kom hem då va det bara att byta om lite snabbt och åka vidare för att gå på den första av tio tillfällen med kalligrafi. (bilden är från lektionen)

Super kul lektion och jag ser fram emot resten av kursen, kommer skriva finare än jag någonsin gjort när denna kursen är över.

Nej nu har jag packat klart det mesta, är bara lite små saker som smink, mobilladdare och mat till resan som ska med oxå sen är jag redo att åka.
Ska bli så härligt att komma iväg å se något annat än det vanliga! Men ha det bra så hörs vi!

xoxo Lydia

Likes

Comments

Idag hade vi grupparbete på espresso house. Vi skulle fixa en uppgift till drama lektionen som är imorgon och en till rörelse som är nästa vecka. Det gick mycket snabbare än vi trodde, kanske beror det på att vi är så himla bra eller så är arbetet inte så bra. Det märker vi imorgon och nästa vecka.

Och nu sen jag kommit hem har jag försökt fixa grejer inför helgens resa till Göteborg packat ner böcker och funderat på vilken väska jag ska ha och sådär :)
Men nu ska jag fortsätta med det så ha en fortsatt bra onsdag allihopa :)

xoxo Lydia

Likes

Comments

Har spenderat nästan 2 timmar i affären idag där jag letade efter en tapet som skulle passa i lägenheten.. jag fick en sådan ångest när jag inte kunde välja vilken tapet jag ville ha.. mådde verkligen inte bra. När både mamma och pappa kom och visade olika tapeter och jag hela tiden sa nej till varje och samma gällde när expediten visade olika.. tog iallafall med mig tre olika prover hem men ingen som jag riktigt älskade..
men sen åkte vi till en annan affär där jag redan tittar ut en tapet men fortfarande va lite osäker på den. Men när jag såg den igen så var det bara ett stort JAAAA på den! Den är så jag och passar så bra in i lägenhet.

så jag är nu en lycklig tjej som ska leja en målare i helgen! :D 👍

lägger in en bild på den tapeten jag tillslut valde :)

xoxo Lydia

Likes

Comments