Hei alle sammen..


Jeg har alltid vært interessert i å ha mange følgere. Ikke for å være kjent, men jeg syns det er gøy når man får tilbakemelding fra ting jeg gjør å kommunisere med mange forskjellige mennesker :)

Nå, etter at jeg ble sykemeldt så har jeg fått enda mer lyst på flere følgere på snapchat, rett og slett for di at jeg er bare hjemme å blir fryktelig ensom haha! Så hvor gøy hadde da ikke vært å få en del følgere på snapchat å fått kommunisert med dem.. Kanskje det blir deg?

Jeg har i det siste blitt veldig aktiv på mystory, har aldri likt det før. For da har jeg vært opptatt av å se "bra" ut. Men nå gir jeg faen, viser folk hvem jeg er,,, Legger litt ut om sykdommen, humor, challenge fra dere, konkurranser osv :) Å det er jo gøy, å da har jeg noe å drive med mens jeg gå hjemme å kjeder ræva ta meg!

SÅ hadde du delt dette med dine venner, så blir vi en stor gjeng på min snap...

Det hjelper meg med å ikke bli helt ensom og depresiv. I NEED YOU <3 Elsker å bli kjent med nye mennesker..

Så ta å legg meg til på snap, kanskje du liker det :)) Nå høres jeg ut som en taper som ikke har noen venner, men er ikke sann assa ;)

SNAPCHAT @ALEKSAGOFIT

Vi sees der æ :DD

Likes

Comments

Var en liten periode jeg brukte krykker her hjemme for å holde balansen min. Men det gikk jo galt likavel, krykkene fløy vegge mellom her. Jeg falt ikke rett ned på gulvet, det var vist et bord i veien..

Mamma er glad i å pynte overalt, så spisestuebordet har jo litt stæsj kan du si. Så lys og blomster fløy også rett ned! Var jo egentlig greit at det borde stod der. Men når jeg var så "heldig" å kjøre bordspissen langt inn i fleske, så var det ikke så DIGG!

Så ble ei littæ blåmerke kan du si!


Likes

Comments

For en stund tilbake fikk jeg øye på den morsomste å herligste youtuberen. Nemlig #makeupmalin

Dere som ikke vet hvem ho er, så er ho en suuuperPRIMA jente, med mye bra humor. Utrolig dyktig innen å lage filmer og veldig kreativ og hun har en egen nettside. Tenkt dere at ho lever av å jobbe med youtube.

Det er en person jeg gjerne vil bli kjent med for vi har så lik humor, ho er genial rett og slett. Men får å få til det, må man jobbe litt for det haha. Ho er opptatt opptatt opptatt, og vanskelig å komme i kontakt med! Men jeg gir meg ikke jeg. Sendte henne et forslag på snapchat, om at det hadde vært kult om ho hadde med en homsegjest på podcasten sin #venninadi. Krysser fingrene for at det kan skje, for da har jeg muligheten til å bli kjent med hu :)

Å det vil jeg prøve å få til, for hittil har ho kun hatt kjendiser, men å ta med en som ikke er kjent hadde vært gøy. Hvertfall for meg :))

Hvis jeg har noen lesere der ute som følger makeupmalin - Så hadde det vært kult om dere kunne sende henne en mld eller snap om at dere ønsker en homsegjest(altså meg @hairbyaleksa på insta)

Med god håp, så kanskje jeg blir kontakta, hadde vært så gøøøøøy :)))

Følg henne på tubaaa, snapchat og instagram @makeupmalin <3

Likes

Comments

Litta av brekk fra sykdom og dritt. Side jeg ikke får brukt mine kreative sider i arbeid så prøver jeg å få til noe her. Er så sykt mye kult, og er så glad for at ekstrem/pastell farger har kommet tilbake. Jeg har alltid brukt ekstrem farger, så er ikke noe nytt for meg kan du si. Veldig morro å møte på fler å fler som vil gå med en "annerledes" farge.

Jeg har plukket ut noen bilder fra Guy tang, elsker arbeide han gjør - bare sjekk ut disse bildene

(Bilde i midten er ikke fra Guytang)

Sjekk gjerne ut @guytang på instagram for mer inspirasjon.


Også måtte jeg bare få med bilder av Fineste Andrea Gladsø. Ho er bare så fantastisk pen og utrolig bra person.


Ho har rundt 187K følgere på instagram - Men det er jo ikke så rart når du ser hvor utrolig pen ho er! Følg denne god jenta på instagram folkens @andreagladso #andreagladsø

Likes

Comments

Nå err`e seg sann at jeg har vært sykemeldt snart i 10 uker.. Noe jeg selvfølgelig ikke vil være. Men sann er no dagan. Jeg klarte meg greit den første uka å legge meg tidlig og stå opp tidlig. Men med cp sykdom så er man konstant sliten og trøtt, så det blir ganske ofte powernap på dagen. Det gjør jo så jeg ikke blir så trøtt som jeg burde være når kvelden kommer. Regner med flere skjenner seg igjen der!

Så de siste ukene har jeg vært lenge oppe, var en dag jeg faktisk var oppe helt til 09.00 for at jeg ikke fikk sove. Urolig og vond i kroppen å tillegg da å ha sovet på dagen, å står opp sent dagen etter... Dagen blir jo så kort, selvom jeg ikke gjør så mye ut av dagen uansett.

Det er jo en stor ulempe, for når man er sykemeldt så har man jo den muligheten til å sove lenge om morran. Det å ha snudd døgnrytmen helt er ikke gøy i det hele tatt, alt blir jo feil for meg.

Har du noen gode tips, så sleng igjen en kommentar :)

Likes

Comments

Nå tenkte jeg å skrive litt om et tema, som jeg ikke har uttalt meg så mye om før! Jeg er jo den personen som gjør akkurat dette med å skille meg ut.

Når jeg var liten gutt, så var jeg nesten som alle andre etter det jeg kan huske. Årene gikk, begynte på barneskolen, var fortsatt normalt kledd å kort hår, eneste som skilte meg ut da var at jeg var mye rundere i formen enn de andre.

Så kom den tiden som forandret meg totalt, store kontraster kom. Emo tiden stod for tur,, å nå som jeg ser bilder av det så blir jeg litt sann " Gikk jeg seriøst sann" å det gjorde jeg, og det med stolthet. Jeg ble en byhenger, som jeg nå syns er helt slumt. Uansett hvilken meninger dere har, så er det slumt...

Det var vel jeg som var den eneste i klassen og trinnet som var emo i førsten, etter det jeg kan huske så kom det et par andre etter hvert.

Det gikk i svart og masse farger, stort hår, nagler, belter, seler, converse osv osv. Selvom jeg ikke er fan av emo stilen lengere så bærte jeg den stilen med stolthet den gang...


Men jeg hadde mye kule frisyrer og farger, det kommer jeg aldri til å angre på :))


----- 5 ÅR SENERE -----

For noen år siden begynte jeg med litt pudder, å klarte å bleke halve øyenbrynet med et uhell, så automatisk sett så måtte jeg jo begynne å tegne bryna mine!

Å det var da makeupen kom mer og mer for min del, selvom det så helt jævlig ut, så følt jeg meg fresh! Jeg ble mer og mer åpen om å være homofil, som var en stor lettelse for meg.. Akkurat som om 100kg gikk vekk fra nakken. Jeg kunne bruke makeup sann jeg ville og ingenting å skjule for familien.

Etter jeg gikk frisør utdannelsen på "Norsk Frisør skole" i Nydalen, så fikk jeg øynene mer opp for både makeup og hår. Øyenbryn ble en av mine ting innen frisørfaget, ettersom jeg har holdt på med det lenge (hadde faktisk monobryn før)

Nå elsker jeg markerte, mørke bryn. Å mange sier at jeg kan ikke ha så mørke å store bryn til den hårfargen. For det sier teorien.... Jo det kan jeg, bare jeg føler meg fin, så er det jo ikke deres problem.. Å der vil jeg skille meg ut.

Selvom jeg har roet ned hårfrisyrene litt og fått en litt mer vanlig look. Så er fortsatt fargene med meg, det å gå rundt helt annerledes enn de andre gråmusa er jo bare fantastisk. ---- Er sikker på det, når jeg er 70 år så farger jeg fortsatt håret, det er jo så gøøøy!

Husk å vær deg selv, å vær det med stolthet - Gå som du vil! Det gjør hvertfall jeg :)

Likes

Comments

Døds sliten etter går dagens tur til OSLO, men deilig vær og varmt. Så ble en tur til Sverige, innom Svindesund å kjøpte litt kjøtt og div til GRILLINGS.

Tror vi brukte nesten 1/5 time på å finne et sted å grille. Hadde noen kriterier til plassen:

1. Lite folk

2. Kort vei fra bil til krakken

3. Helst ved vannet


Til slutt fant vi et sted "VISPEN" var heldig, kun et par mennesker der! Og pluss for at det var do og stor og fin krakk til å sitte på, haha!

Sestra og Karoline fikk holdt meg på beina helt ned heldigvis haha, tok sin tid... Var ihvertfall en suuuper koselig BBQ PARTY på VISPEN, anbefales å dra dit å grille å hygge seg i sommer :)

Årets Sommerbilde hittil :


Likes

Comments

Igår gikk jo turen inn til OSLO med Jimmy, Pernille og rullisen.. Å vi klarte jo å finne det mest dårligste parkeringshuset i sentrum. Var noen meter under bakken, og uten HEIS. Jimmy å Pernille fikk seg en utfordring å trille en med vekt over 120 kg opp de bakkene, men de klarte det (Y)


Vi ble bedt opp på hotellrommet til en jeg kjenner og der var hele venneflokken ++ nye fjes :)

Vors og kos på hotellet og veien gikk videre ned til pridepark som var rett utenfor hotellet. Var utrolig koselig å se igjen flere som jeg kun ser 1 gang i året under skeive dager og andre venner, ble spandert på, noe vi alle liker ;) Og god stemning å mye latter..


Neste stopp etter parken var utestedet "ELSKER" men, Pernille, Jeanette og jeg dro for å møte min søte Tanja, som også er modell byrået jeg jobber i. Kjempe kost!!! <3

Føler jeg rulla med stolthet igår, brydde meg ikke om hva andre måtte tenke.. Fikk mest smil av folk :))


Etter å ha vært ut på farta i nesten 12 timer, så var jeg sykt sliten,, Selvom man sitter i rullestol så blir man sliten, både fysisk og psykisk. Men angrer ikke et sekund på at jeg dro innover...

Nå krysser jeg fingrene for at jeg ikke trenger denne rullisen neste år :))

-----TUSEN TAKK-----

Til alle sammen som hjalp meg igår, og spanderte på meg å gjorde kvelden så bra <3


Siste bilde som ble tatt med god gutten igår <3


Likes

Comments

En av grunnene til at jeg droppa skeive dager i år, er jo pga beina.. En god vennine av meg sa tidligere at vi fikser bare en rullestol å jeg triller deg... Første tanken som slo meg var at, NEI jeg kan ikke sitte i rullestol i Oslo. Da føler jeg meg bare jævlig langt nede og jeg trenger hjelp av alle andre.. Å jeg vet heller ikke hvordan jeg skal få tak i en rullestol!

Jeg har besøk av min kjære Jimmy på idag, og etter alle snaps og livesendingene fra mine herlige venner som er i Oslo nå å feirer oss. Så merker jeg indre angst om å komme meg innover likevel.. jeg skal bare drite i hva alle andre rundt meg tenker om meg eller ser ned på meg.. Er jo ikke bare meg med rullestol.

Må tenke på meg selv og for meg så er det faktisk så viktig for meg at jeg får deltatt litt hvertfall. Være med vennene mine og treffe de folka jeg kun ser under skeive dager.

Jimmy sier, du kan jo bare ta rullestolen til mormor! Og da ble det enda mer aktuelt for meg å dra innover, selvom vi ikke sover over å er der hele uka...

Så folkens, jeg med CP skal innover til OSLO på Fredag å feire å ha det gøy... Folk sier til meg, vær sterk, ikke steng deg inne. Kom deg ut å ha det gøy... Å det skal jeg på fredag, selvom jeg gru/gleder meg til det.

Jeg skal ta OSLO med STORM ---- Å feire å vise at jeg er stolt av den jeg er <3


Likes

Comments