Barnen har idag börjat använda sig av appen "Veckopengen" och den kan jag verkligen rekommendera till alla 👍 Visst, nu har Enzo mer "uppdrag" än Evelina då han är äldre men de är lika glada för det! Saker som dom i vanliga fall tycker är sååå tråkiga att göra gör dom galant med tanke på att dom får trycka i att dom får godkänt och lägger pengar i sin "spargris" 👍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 0 Readers

Likes

Comments

Ja det kan man verkligen undra?! Varför skulle mamman i familjen ha olika behov för? Kissa i fred? Duscha? Sova? Nej helvete heller! Det får man göra någon annan gång!

Här ska det göras läxa, ta hand om tre barn, göra mat, diska och allt vad ett hushåll innebär! När barnen vill något så frågar dom inte Raul, då frågar dom mig även om Raul sitter bredvid dom.. Just nu vill jag säga upp mig som förälder och flytta dit ingen hittar mig och aldrig återvända! Men skulle det går runt då? NEJ!!!!!

  • 22 Readers

Likes

Comments

Är vid lämningen av sonen i skolan och man börjar undra hur folk fick sina körkort! Trots farthinder i form av gupp så gasar dom på som aldrig förr så de nästan flyger över hindret och tänker inte en enda gång på att det är en skola och barn som ska gå över vägen! Likaså gäller parkeringen, inte ska man behöva komma 45 minuter innan lämning för att få en parkeringsplats eller att riskera att inte bli ihjäl körd av folk som tycks fått sina körkort i ett flingpaket!

Sorry för argsint inlägg men kände att jag ville släppa ut ilskan 😂

  • 26 Readers

Likes

Comments

Är ni precis som jag lite fega för att köpa hem och prova nya saker man ser i butiken?

Gör då som jag gjorde och klicka hem en smakbox där innehållet är smakprover av nyheter och jag har fått första och jag är redan kär 👍 Vill ni med klicka hem en box så säg gärna till för jag har en rabattkod som ger dig halva priset på en box!

  • 18 Readers

Likes

Comments

Lyckan när man hittar dessa Bamse häftena som man totalälskade som liten! Var tvungen att klicka hem dom till Evelina i julklapp!

  • 9 Readers

Likes

Comments

Herregud vilket tjat det blir varje dag om man inte försöker planera vad man ska äta för man får ju alltid till svar: -Jag vet inte!

Så nu minsann så ska det planeras så det slipper bli tjat och bråk!

Hur gör ni för att undvika detta hemska tjat om middagsmat?

Likes

Comments

Jag har kommit över ett recept på fisksåsen som man hade till fisken i skolan och som man inte tyckte om då men som uppskattas starkt nu i äldre dagar! Tänkte dela med mig av det 😊

Blanda ihop 3 dl gräddfil, 1dl bostongurka, 0,5 dl majonnäs, 1dl filmjölk, 1 msk citronsaft (ca 1/2 citron), 1 kruka dill (finhackad), 1 tsk strösocker, 1 tsk salt och en nypa salt.

Låt stå i kylen i 1-2 timmar. Fantastiskt god till fisk och potatis 😍

Likes

Comments

När ni går in på en blogg eller kanske bara internet i sig, vad vill ni läsa eller få tips om då? Jag vill så gärna komma igång med bloggandet när jag går hemma med bebis 😍 men har svårt att komma på från gång till gång vad jag ska skriva om.. Så vad skulle ni vilja läsa om? Viktresan? Recept? Olika tips och trix? Ge mig massa med förslag 😊

  • 17 Readers

Likes

Comments

Lyckan är total när man hittar glutenfria panerade fiskar i frysdisken 😍 Jag vet att det är enkelt att panera själv men vissa dagar vill man fixa något snabbt och enkelt. Frågan är om dom är värda sina pengar för det är ju bara 4 bitar i lådan!

  • 15 Readers

Likes

Comments

Under alla mina graviditeter så har jag varit lite udda. Jag har inte gått upp i vikt utan denna gång så gick jag ner nästan 20 kg och ut kom en fullt frisk liten flicka! Men till saken är den att när man lyckats gå ner så pass mycket så vill man fortsätta neråt men när man berättar för vissa så synar dom en uppifrån och ner och säger utan att ens tänka på ens känslor att det syns verkligen inte att jag gått ner 20 kg och pladask så flyger motivationen någon annanstans. Jag vet att jag inte ska bry mig om sånt som andra säger men när jag själv ser och känner i kläder att man blivit mindre och får höra en sån kommentar så blir det liksom svart!

Så hur ska jag göra för att trycka bort såna kommentarer och fortsätta min resa?! Det känns hopplöst!

Likes

Comments