Idag blev det stallet hela dagen , jag tränade Flinga och bli longerad innan det blev så mörkt . Hon sprang på väldigt bra , hon skall få komma igång från vinter vilan som hon har fått ha eftersom jag och barnen har varit sjuk typ 3 veckor . Så nu blir det träna på , så hon får muskler på sig lite och får tillbaka kondisen 😊 Kommer försöka nu till våren köra in henne , tror hon skulle vara en super fin kör häst lugn och snäll och lyssnar på komandot 😁Ha en underbar lördag alla följare / kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår fick Ella prova rida på en ny ridskola, men hästen hon fick var lite slö och inte ville springa så mycket , så det blir och prova en piggare häst nästa gång . super duktig instruktör och vill rideleverna de bästa .
Ha en underbar dag alla som läser de jag skriver / kram

Russet Ella fick rida 😁jätte gulligt  🐎

Likes

Comments

Denna fina nordsvensk travare var jag medryttare till innan vi köpte våran Hafflinger som heter Soraya men kallas Flinga . Det är tur han är i stallet som jag har Flinga i . Så jag får mysa med han oxså .  Han är som min häst också , han kommer alltid finnas i mitt hjärta bästa Rigel pojken .
synd att han är för svår för min dotter annars hade jag köpt han , men det blev Flingis vi köpte i stället så dottern också kan rida . 😊Ha en fin dag // kram

Likes

Comments

Hade tänkt ta en till häst en ponny åt dottern som hon kan tävla med , för Flinga är för gamal för tävla i hoppning , som dottern gärna vill men vi väntar med en till häst för hon får fortsätta rida på ridskolan och då kan hon låna en höst att tävla med .
Men tids nog blir det en till häst (ung häst )
som vi kan träna till det vi vill.

Jag gillar håller på med mycket markarbete med Flingis .  men känner att det skulle vara himla kul och gå en trallkurs med henne ...😊ser så leckert ut. Ha en fin fin dag alla som läser de jag skriver .kram❤

Mysig vinterbild här från piteå med dottern och hästen och våran hund Jessie ❤❤❤

Likes

Comments

Nu har jag tagit in denna envisa dam , för hon har fått för sig att smita från hagen .
och då drar hon med sig alla hästarna som står i stallet vi har henne i. vi kommer att ta in henne varje kväll för att hon inte ska smita tror det kan vara att det är för dålig ström i hagen nu när det är kallt ute.
Jag  hoppas  att hon kommer kunna vara ute senare på natten , för hon vill egentligen vara ute.😊men men bara gilla läget .
Ha en fin dag alla dom kickar in och följer mig ❤

Likes

Comments

Har legat sjuk i en hel vecka , medan döttrarna har varit sjuk i 2 veckor så jag känner att det har varit sjukstuga här i 2 veckor , man blir så less. Men nu är vi alla på bättringsvägen. så det är första dagen på 1 vecka jag har varit i stallet kändes så mysigt få känna hästlukt och bara mysa på med Flingis . har inte ridit henne  på två veckor så insåg att nu blir det hårdträning och försöka muskler på tjockisen 😊Ha en fin kväll alla som läser de jag skriver /kram

Likes

Comments

Idag fortsätter sjukstugan , feber ont i magen hostar ock kraxar , det blev en sån dag det här .
Men ikväll när mannen kommer hem så blir det äta goda mat och efterätt för han fyller år idag mannen i mitt liv❤ Jag har faktiskt köpt en helgpåse från Järnspisen har hört att det skall vara super mat , så jag hoppas på det . Hoppas verkligen vi har matlust bara, när det är så himlade god mat som skall serveras . Ikväll skall wilma färga ditt hår från blått till ljust , tur hon ska göranden hos frissan ..😊Ha en grym dag alla som läser de jag skriver .
kram på er

Blev en bild på våran underbara häst Flingis  och ponnyn isofin ..
Det är härliga djur 😊 Dom ger väldigt mycke t och våra 3 lurvtottar Dixie och Zaga ,Jessie
varför det blev En sommar bild för jag längtar efter sommaren , vill inte ha så här mycke snö vi har i piteå .

Likes

Comments

Nu måste mitt nya liv börja , känner att jag har ätit för mycket go saker nu en längre tid  men nu skal det bli andra bullar .
som inspirations text för att jag behöver den  just nu ..😊 Ha en underbar dag från ett snöigt piteå .

Likes

Comments

Ikväll blev det att göra en annanas paj , de är så himla gott.😊Tur man inte gör det varje dag .  Men unna sig lite gott på kvälls kvisten nu när Ella är sjuk .
måste ju skämma bort henne lite extra .
En sak som ingen nästan vet det är att jag har panikångest ibland . Men jag har haft det i flera år , ända sen min stora flicka som är 16 år idag var 8 månader när jag fick det första gången , Men det syns inte på ytan hur man mår inom sig . Det som har hjälpt mig det är att blogga om de med andra som har varit i samma situation . Men jag har lärt mig mycket om ångesten . Jag vet gör jag har pratat med psykologer olika vilket har varit jätte jobbigt men nu har jag en som är toppen bra på alla vis .Jag vet ju vart det kommer ifrån det är min uppväxt , min pappa var alkoholist när jag var liten , han och mamma separerade då vart pappa som ombytt människa och har gjort dumma saker ,det har satt spår i mig men idag som 40 åring kan jag hantera de jag har varit med om men det har tagit massor av år . slut pratat om detta nu .😊Ha en fin kväll alla som läser de jag skriver.

Likes

Comments