Day 1: Mardi Gras/Festival Day

Day 2: Wacky Tacky Neon Day

Day 3: Tourist Day/ A Trip To Paradise

Day 4: Celebrity/Character Day

Day 5: Bolts Spirit Day!!!!!

Likes

Comments

Igår var det äntligen min tur att fylla 18!!!! Tack så jättemycket för alla fina gratulationer. Thank you so much for all the birthday wishes!
Jag hade en fantastisk dag och är så tacksam för alla presenter och allt jag fick göra igår. Dagen startade med en frukost buffé på Animal Kingdom Lodge Resort och sedan åkte vi till Magic Kingdom. Olyckligtvis så var det jättemycket folk där så vi kunde knappt åka någonting. Efter det åkte vi hem, bytte om och sen åkte vi till en pasta buffé på Universal's Portofino Resort. Super god mat och hotellet var så fint!! En super bra dag helt enkelt. Och nästa lördag ska jag fira min födelsedag med mina vänner på Senor Frogs.

Likes

Comments

Hej på er!
Gud va länge sedan det var jag bloggade! Efter orkanen så var vi lediga från skolan i över en vecka och jag passade på att åka till olika nöjesparker etc. Efter det så har skolan rullat på som vanligt. Jag har spelat klart alla mina golfmatcher och nu väntar vi bara på turneringarna som startar den 9 oktober. Annars har jag haft fullt upp med födelsedagsfirande och annat. Och om ungefär en vecka är det äntligen min tur att fylla 18!!!!! Jag är så taggad!!!!
Jg har också fått en ny klass nämligen Introduction to teaching där man undervisar freshmans eftersom vi var för få i min psykologi klass.
Vi hörs snart igen!

Likes

Comments

Som många av er säkert hört så är Hurricane Irma på väg in mot Florida. Orkanen befinner sig just nu över den Karibiska övärlden och är en kategori 5 hurricane, vilket är den högsta nivån. Hurricane Irma förväntas inte nå Florida förrän Söndag/Måndag och beräknas då vara en kategori 4, vilket är väldigt starkt för att vara över land. Detta är en av de farligaste orkanerna som nånsin mätts upp i Atlanten.

Under en orkan kommer det väldigt mycket regn och starka vindar, det är vanligt med översvämningar, strömavbrott samt andra skador på hus och vägar. Mitt hus är däremot orkan säkert och vi har förberett oss med mat och vatten för flera dagar framöver. Däremot är det stor brist på vatten just nu I Florida och bensinpriserna har höjts ordentligt sen Hurricane Harvey i Texas förra veckan.

Min skola har stängt på fredag och kommer förmodligen även vara stängd på måndag och tisdag då min skola är ett shelter.
Då strömmen förmodligen kommer gå när orkanen väl kommer hit, var inte oroliga om jag inte svarar på sociala medier. Om det är något akut får ni gärna skriva till mig privat så att ni kan få mitt amerikanska nummer.

Stay Safe Everyone!

Likes

Comments

Hej på er alla glada, hoppas att ni haft en fin sommar!
För mig började idag skolan och jag är äntligen en SENIOR!!!! Ihhhhh så sjukt. Dagen började med att vi alla gick till idrottshallen för att hämta våra scheman och sedan gick vi till 1st period. Dagen rullade på bra och jag hade en hel del av mina kompisar mina klasser så det känns bra! Under lunchen däremot blev det lite kaos då vi under sommaren har ökat så otroligt mycket i antal elever på skolan. Förra året var vi runt 2500 elever och nu är vi närmare 3000 och för varje dag som går kommer det fler och fler... Detta resulterade i att vi hade 8 luncher vilket var så förvirrande och det var människor överallt. Men men hoppas att allt löser sig när de satt upp fler bord. Igår kväll slog det mig även att om bara drygt 11 månader ska jag åka till college, jag känner mig inte alls redo.
Mitt schema för senior year är:
1st period- Math College Readiness
2nd period- US Gov/Economics
3rd period- AP Art History
4th period- Early Childhood Level 2
5th period- Digital Art Level 2
6th period- English 4
7th period- Digital Info Tech

Jag är verkligen super nöjd med mitt schema och mina lärare som jag fick det här året. Jag har en hel del lärare från förra året men också en del nya som verkar hur bra som helst.
När börjar ni skolan?

Likes

Comments

Nu är det snart exakt en vecka kvar tills Senior Year börjar och jag är så exalterad. Tänk att det bara är några månader kvar nu tills jag faktiskt tar studenten!!! Mina förhoppningar inför mitt sista år på High School är rätt så höga och jag ser framemot att träffa nya människor, börja mina nya klasser, gå på American football matcher på fredagarna och att hitta på andra roliga saker. Tror detta kommer att bli ett fantastiskt år med många minnen!

Likes

Comments

För en vecka sedan hade min lilla syster sitt första dance recital med sin dansskola i The Lakeland Center och deras tema var Viva Las Vegas. Föreställningen tog drygt 3h och alla numren var super bra!

Likes

Comments

För några dagar sedan åkte vi till Bush Garderns i Tampa. Det är en nöjespark med djur som ingår i SeaWorlds tema parker men istället för vattendjur så har de djur som lever i Afrika och Asien etc. Jag hade en super bra dag och fick även mata samt klappa kängurur.

Likes

Comments

Hela första helgen av sommarlovet spenderades i de olika Disney parkerna, har jag sagt att Disney är mitt andra hem. På fredagen samma dag som jag spelade bowling var min sista dag i skolan men jag och mina vänner skippade skolan och åkte till Hollywood Studios istället. Hade en fantastisk dag och har inte skrattat så mycket som då på länge! I lördags åkte jag till Disney igen med Nicole, Victoria och Victorias tyska kompis Virginia. På söndagen tog jag det lugnt eftersom jag var väldigt trött och det regnade. På måndagen åkte jag till Disney igen för att fira min kompis Travis födelsedag! Hela dagen spenderades på Epcot och vi hann med en massa saker!

Likes

Comments