Var ett tag sen jag skrev sist, men har helt enkelt inte haft behov av att skriva på ett tag. Men ikväll kom behovet tillbaka. Imorse ringde Anna från polisen och meddelade att mammas obduktionsprotokoll var färdigt. I samma sekund hon sa de så kom bilden tillbaka på mamma och hur hon hittades död den där måndag morgonen i januari😪 ångesten kom sakta krypande igen och jag kände rädsla, en rädsla jag aldrig tidigare upplevt.
Anna skulle skicka protokollet så jag har de imorgon. Jag vet redan nu att hon dog av sjukdom men inte vad för sjukdom och inte heller varför. Men enligt Anna var mamma väldigt sjuk och detta gör så ont att veta att honn gått och vart sjuk och aldrig klagat eller ens visat de😥
Känner mig som världens sämsta dotter som missat att min egen mamma var sjuk, hur kunde hon dölja de från mig? Fast hon döljde ju att hon blev slagen oxå, eller var de bara att jag inte ville se så därför låtsades jag som de inte existerade?
Saknaden efter henne är så himla stark och jag förstår inte riktigt hur jag ska kunna gå vidare, kommer de verkligen bli lättare med tiden?

Är så tacksam för min fina familj och mina fina vänner som alltid finns där. Jag menar min älskade Fia kommer in imorgon bara för att stötta mig när protokollet kommer och hjälpa mig hantera de jag fasar mest för, ett avslut. Avslutet blir så definitivt, hon är verkligen borta, död och begraven och jag kan inte ändra på de hur mkt jag än velat. Min rädslan som jag idag kände som aldrig infunnit sig tidigare var rädslan att jag kanske kommer kunna läsa att hon hann bli medveten om att hon skulle dö. Att dö var min mammas störst fruktan, hon var så rädd för döden och vad den skulle medföra för henne😓 vittnen som hörde henne skriva "nej, nej" sent den söndagen innan hon hittades, kanske hörde just hennes sista vädjan😢 Jag önskar så jag kunde få tala med henne en sista gång och veta att hon har de bra och att hon fått frid, att få tala om för henne att jag älskar henne och hon alltid kommer betyda så mkt för mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments