Kan hända att jag har fullt upp just nu, eller så är det att jag jobbar 24/7 eller det känns så. Men jag älskar mitt nya jobb och alla kollegor. Jobba inom industri är det roligaste jag gjort.

Så vad har hänt senast sen jag var här inne, allt är bara så bra och livet rullar på. Det känns som att det äntligen är min tid att saker går åt rätt håll. Julklapparna är klara hemmet är pyntat massa kärlek från familj och vänner. Kan inte begära så mycket mera, hoppas ni får en mysig helg. Kram ❥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vart ska jag börja? Vad som hänt sist jag kikade in här är ganska mycket, ny bil och nytt jobb kan man begär mera av sitt liv just nu? Känner på mig att 2018 kommer bli ett bra år, det känns ljust. 2017 är ett år jag helst skulle vilja kassera om man kunde det. Lite om vad som hänt senaste tiden. Kikar in i morgon, kram.

Likes

Comments

Fredag helt i min smak bara massa mys och inga stressade moment.
Kram

Likes

Comments

Solen har tittat fram idag och man blir så glad av lite ljus. Bella väckte mig 08:00 myste en stund i sängen innan vi fortsätter myset i soffan med en kopp kaffe. Käkade frukost och hoppade ur pyjamasen. Linda kom hem vid 10 och hade en pumpa med sig hem som vi karvade ur.

Så nöjd unge! Käkade lunch sedan åkte jag hem till Mia och chillade innan jag åkte hem. Nu i kväll har jag vart på ett roligt möte och hoppas att det går i lås nästa år. Handla om ledare inom gymnastik i olika åldrar, så spännande. Ännu en dag som bara flög förbi, klockan är 00:10 och har Winnerbäck i öronen bästa mannen.
Natti, hörs i morgon!

Likes

Comments

Hej på er, som rubriken lyder idag har jag i stort sett sanerat hela lägenheten.. Var på ett läkarbesök idag angående min astma och kollade olika allergier, fick reda på ett tag sedan att jag var allergisk mot kvalster men det har jag ju vetat om sedan liten. Men tydligen är jag extremt allergisk mot kvalster, fick inte alls denna hjälpen sist jag var hos läkaren som jag fick idag. Så nu har jag strikta regler med städning, vädring och medicinering och hoppas detta blir bra, jag kan inte förstått varför jag alltid är ”förkyld” men är ju allergi jag alltid haft. Så ett läkarbesök i morse och kaffe hos Märta sedan bara städade jag som en tok och efter det somnade jag i soffan i 3h vakna upp och började plantera mina skott och planterade om lite blommor. Men nu börjar klockan bli mycket och jag sitter i soffan hos syster och Robin då båda jobbar natt. Längtar ihjäl mig på att få vakna upp av att Bella kommer och väcker mig, tack för idag.
Kram

Likes

Comments

Börjar detta inlägg med förlåt. Det har stått stilla här ett tag då livet kom i mellan. Men nu hoppas jag att allt är på väg åt rätt håll. I höstas började jag studera gick helt okej i början men ju längre tiden gick kände jag hur min ångest och stress smög sig på. Jag har vart sjukskriven i ca två månader i somras på grund av psykisk ohälsa inget jag skäms över att prata om då 1,4 miljoner människor lider av detta. Detta bör pratas om mera så jag är öppen med det och hoppas jag kan hjälpa andra att ta hjälp! Tillbaka om skolan så har jag hoppat av eller jag har stoppat mina studier. Idag var jag på möte hos arbetsförmedlingen och inom kort ska jag troligen gå en utbildning inom svetsning, så taggad. Nu är det dags att tänka på vad jag vill och vad jag tycker är kul. Trött på att höra att man som tjej inte klarar av vissa saker. Jag är vilken människa som helst, tog nyss truckkort utan problem så en svetsutbildning kommer jag med klara utan problem, tro på dig själv då kommer man långt. Kände att jag var tvungen att skriva av mig lite.
Trevlig kväll på er.

Likes

Comments

Vart sämst på att uppdatera denna helgen, den har gått otroligt snabbt fast jag inte gjort ett skit egentligen. Måndag igen och ny vecka, hängt med Evelina i dag och inte gjort så mycket mera. Slappar i soffan med tända ljus och bara njuter av lugnet. Gubben jobbar ännu en vecka med eftermiddag.. Här får ni lite bilder från vårt hem, största önskan jag har just nu är ett stort hus.

Likes

Comments

Ingen otur, tror mera på att det är en dag med tur. Mysig kväll med en fin vän, nu är klockan för mycket. Jag och vovven ska mysa ner oss i sängen. Gubben i hemmet har en helg med sina grabbar.
Natti, puss.

Likes

Comments

Startade dagen med hårinpackning, ansiktsmask ett glas med citron och ingefära vatten och kaffe såklart.
Fixade till mig lite och sedan åkte jag hem till syster och Bella. Sitter hos dom nu en stund innan jag ska hoppa in och jobba några timmar. Hoppas inte ni har någon otur idag. Kram

Likes

Comments

Nu rullar vi hemåt efter en mysig dag i Göteborg. Fika, pizza och bara massa tjat och mys, Göteborg är allt en mysig stad.
Tack för idag!

Likes

Comments